MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

önümüzdeki hafta bilgi akışı hızlanır ve bir çok şey aydınlanır diye düşünüyorum...vietnam arkadaş,fantastik şeyler düşünmek bu süreçte hem anlamsız,hemde itici...insanları germeyelim derim...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

zaten memsa vietnam'a dönmüş,bizde birer vietkong olduk gibi...))bir Ho amca lazım,onuda sanırım birlik ve beraberlikle çözeceğiz...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 14.10.2013 12:34:51

ŞGBF-Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler

Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler
        Ticaret Unvanı Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket İle Olan İlişkinin Niteliği
        Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş GAYRİMENKUL.İNŞAAT.TEKSTİL 82.500.000,00 82.500.000,00 TL 100,00 Bağlı Ortaklık
        Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş ENERJİ.GAYRİMENKUL.TEKSTİL 27.000.000,00 27.000.000,00 TL 100,00 Bağlı Ortaklık
        Mensa Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş TEKSTİL 3.700.000,00 3.700.000,00 TL 100,00 Bağlı Ortaklık

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

Eğer genel kurul kararında ve öncesinde kafamıza takılan sorular yanlışlar var ise burada paylaşmadan SPK ya yazılı bir dilekçe ile müracaat etmek en doğrusu.... detaya girmeden başlık halinde buradada paylaşılabilir.

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            önümüzdeki hafta bilgi akışı hızlanır ve bir çok şey aydınlanır diye düşünüyorum...vietnam arkadaş,fantastik şeyler düşünmek bu süreçte hem anlamsız,hemde itici...insanları germeyelim derim...))
            İnşallah karot kardeşim... inan yagmur damlasına muhtaç çöl toprağına döndük.... her tarafımız çatladı...sabırla bekliyorum... daha sabrım tükenmiş değil... sabrım uzun vadeli...bu yıl bu kağıttan bir ... olacağı yok bakalım seneye kim öle kim kala....

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

1045 000 binmi lotun vietnam

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
                DEGERLİ KARAT ARKADASIMIZIN VEKALETİNİ GETİREN KÜTAHYADAN SOĞUK MEMLEKETTEN GELEN İŞ YERİNDE VAKTİ BOL OLUP HİSSELERİ TAKİP EDEN AL SATTA LİDER ARKADASIM TESKE O KADAR LOTUM OLSA NE VURGUN YAPARIM 1045 ADET MALİYETİM 3,24 YALNIZ AHHH AHHH...Saygılarımla
                değerli vietnam arkadaşım sen o genel.kurula 1045 lotlamı geldin bu kadar gürültüyü 1045 lot içinmi koparıyon hayır oyu verenlerde yoksunda eyer evet çiysen o kadar lotu bir yolunu bulur faiğe yedirmem al satada hacimleri izlersen birazda teknik çiysen zaten vurgunu vurursun birde forumları takib etmek şart ayda 100 de 30 neremi bozar diyilmi

Yorum

• hakimbayram
                  Katılımcı
                  • 11 Eylül 2013
                  • 135

sevgili vietnam benim hakkımda neden bu kadar şikayet olsun ben onu anlamadım ve sen bu bilgilere nereden ulaştın onu anlayamıyorum, ayrıca kesinlikle benim zararımı karşılamak gibi bir şey yapmayın öyle bir şeyi kesinlikle kabul etmem burada zararda olan bir sürü arkadaş var bugün burada zarar ederiz yarın başka yerde de kazanırız merak etme... önemli olan burada karşılıklı güven ve itimat içersin de fikir alış verişi böyle şeyler yazılması bile beni üzer hatta ben gider sizi şikayet ederim :-D

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

bildiğimiz 1.045 mi
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

Saygıdeger küçük yatırımcının dostu Bayram hocam sizi istemeden uzduysem özür dilerim tamam teklifi etmemiş sayın . Sevgili bayram bey hakkınızdaki şikayet dosyaları firma yetkililerin özel şifreyle gördüğü alanda yazılıydı bende bir memsa ytatırım oırtagı olarak yönetim kurulu baskanı mehmet ulutasa mail attım bu konuda talebim yerinbe getirilirse kamu oyu aydınlatma platformunda (KAP ) ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI yayınlatacağım ama 1045 lotla yapmam zor gibi diger yatıorımcı memsa oretaklarından destek maili bekliyorum .İlgilenirseniz boing hisseleri 2 haftada tavan gidecek . BİŞR ATASÖZU VARDIR meyva veren ağaç taslanır . sizi bizler tanıyor takdir ediyoruz yatırımcı arkadaslartım öyle değilmi BAYRAM hocamız yalnızmı kalacak ...SAYGILARIMLA
                      faik ulutaşa selam söyle firma yetkilileri

Yorum

• hakimbayram
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 135

valla kardeş usulsüz birşey olmadığı için kesinlikle korkmuyorum ne kadar şikayet ederlerse etsinler zaten ne spk dikkate alacaktır nede başka bir kurum çünkü bende şikayet edenleri o zaman şikayet ediyim onlar hem genel kurula gelmediler hemde spekülatif olarak yönlendirme ve iftira ve yalan beyanla kamu kurumlarını yanıltma kamu görevlilerine iftira ve aldatmaya yönelik faaliyette bulunma ve bunu organize yaptıkları gerekçesi ile karşı şikayette bulunurum ayrıca aynı dilekçeyi kopyalayıp gönderen kişilerde otomatikman organize suça girerki başları büyük belada demektir:-d belki zararımı bu adamlara açacağım tazminat davaları yolu ile maddi ve manevi olarak karşılarım :-) yani ağzı olan konuşuyor boşver ben kendimden genel kurula katılan arkadaşlarımdan benden emin bende onlardan eminim o yüzden katılmayan adı sanı belli olmayan kişilerle muhatap bile olmam şikayetlerinin kendilerinin başına bela açacağını bilmeliler

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

Saygıdeger küçük yatırımcının dostu Bayram hocam sizi istemeden uzduysem özür dilerim tamam teklifi etmemiş sayın . Sevgili bayram bey hakkınızdaki şikayet dosyaları firma yetkililerin özel şifreyle gördüğü alanda yazılıydı bende bir memsa ytatırım oırtagı olarak yönetim kurulu baskanı mehmet ulutasa mail attım bu konuda talebim yerinbe getirilirse kamu oyu aydınlatma platformunda (KAP ) ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI yayınlatacağım ama 1045 lotla yapmam zor gibi diger yatıorımcı memsa oretaklarından destek maili bekliyorum .İlgilenirseniz boing hisseleri 2 haftada tavan gidecek . BİŞR ATASÖZU VARDIR meyva veren ağaç taslanır . sizi bizler tanıyor takdir ediyoruz yatırımcı arkadaslartım öyle değilmi BAYRAM hocamız yalnızmı kalacak ...SAYGILARIMLA
                          ikinci cümlene bak bu özel şifreye nerden ulaştın karot abi benim gibi gaza gelmiyo ne yaparsın yaratılışı herkezin farklı hata okuyor gülüyordur size karot abi bak uslubum ne kadar düzgün

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

vallahi bazen kim kimdir ne diye bu yazılar yazılıyo diye bakıyom
                            ama valla zekam memsa yatırımcılarının yazdığını anlamaya yetmiyo.
                            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• andiç75
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 91

Ola gardaşlar bakın bu vietnam neyin nesi neyin fesi çözemedim. Yanlız gardaşım bu kağıttan heç bile olacagi yok. Aklızı başıza toplayın. Bu elemanlar getse topragın altında gömi bile bulsalar yine birşey olacağı yok gardaşım. Yakında bedeli olur ve hisseler 0.80 erir. Ondan sonra ne olursa olsun gardaşım. Ister 3 olsun ister 4 olsun. Kendileri çalıp kendileri oynayacaklar. Akli başında bir adam gidipte bu kağıttan almaz yatırım yapmaz. Ola başka kağıtmi galmadi gosgoca İMKB de. Aklızi başıza toplayın. Onun bunun sözüne bakmayın. Ne haber gelirse gelsin gardaşım 5 para etmez. 0.46 0.47 elindeki malı iteleyenler parasıni alsın çeksin getsin. Hayal dünyasına dalmayın. Herşey meydanda herşey ortada vesselam.

Yorum

• Sıfır
                                Aktif
                                • 11 Eylül 2013
                                • 275

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                değerli vietnam arkadaşım sen o genel.kurula 1045 lotlamı geldin bu kadar gürültüyü 1045 lot içinmi koparıyon hayır oyu verenlerde yoksunda eyer evet çiysen o kadar lotu bir yolunu bulur faiğe yedirmem al satada hacimleri izlersen birazda teknik çiysen zaten vurgunu vurursun birde forumları takib etmek şart ayda 100 de 30 neremi bozar diyilmi
                                Güldürme beni siname... ben hiç satıp altan alamadım....tekniğide biraz anlarım ama... sıkıyor yani...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information