MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
    Degerli sinema bey
    bir atasözü vardır herkez iyi bilir SAĞIR DUYMAZ UYDURUR ne yetkilisi bende senin gibi yatırımcıyım senin kadar lotumda yokk sende memsa ortagısın sende yaz mehmet beye sen nasıl ortaksın ortaklar hep kazanmazlar kaybettiklerde olur inişli çıkışlı merdiven basamakları gibilerdir .saygıdeger kütahyalı kardeşim karot hocama selam söyle o da yazsın görüşlerini sygı sevgi saglıcakla kalın ...BAYRAM HOCAMIZA DESTEK DEDİĞİM BU İKİ CÜMLE...
    Aleyküm küm küm selam...!!!buyurrr...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

vietnam arkadaş,buradan çookkk insanlar geldi,ve geçtii...)) senin derdin ne,onu söylee...)) bir şeyleri biliyor olman,bildiğini sanman ancak seni bağlar...))biz,yani hakimbayram,siname,gökalp80,exitus,erendiz,intelli gent...vs.zaten vietkong olduk,yemeyiz bazı şeyleri işine bak...))hepimiz hem vietkonguz,hemde ho amcalaştık...))işine bak,ya da samimi ol birader haa...)) şahsıma ilginde enterasan,kılçıklarım biraz büyüktür bilesin...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Degerli sinema bey
        bir atasözü vardır herkez iyi bilir SAĞIR DUYMAZ UYDURUR ne yetkilisi bende senin gibi yatırımcıyım senin kadar lotumda yokk sende memsa ortagısın sende yaz mehmet beye sen nasıl ortaksın ortaklar hep kazanmazlar kaybettiklerde olur inişli çıkışlı merdiven basamakları gibilerdir .saygıdeger kütahyalı kardeşim karot hocama selam söyle o da yazsın görüşlerini sygı sevgi saglıcakla kalın ...BAYRAM HOCAMIZA DESTEK DEDİĞİM BU İKİ CÜMLE...
        ))

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Güldürme beni siname... ben hiç satıp altan alamadım....tekniğide biraz anlarım ama... sıkıyor yani...
          0,23 /0,34 ve 0,28/0,37 teknikti iki hesabım var yüksekten aldıklarım duruyor imkb de tekniksiz hise olmaz yüksekten aldıklarımın şifresini unutum ben daha hiç bir hisede kaybetmedim ve satmadan kaybetim sayılmaz yüksek maliyeti olanlar

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Öncelikle MERHABA... Sayın karot iyi aksamlar
            Sayın karot ne sahsınızla nede bir baska yatırımcıyla alıp veremediğimiz var . ben sadece genel kurul ortamında atmasförden kaynaklanan şikayetleri spk da biriken sayın HAKİM BAYRAM hakkında biriken haksız şikayet dilekçelerini anti şikayet olarak spk bildirmenin desteklemenin peşindeyim .Fakat bvazı yatırımcılar olur olmadık yorumlar yaparak destekleme faliyetlerini etkilemektedir. Sayın karot bakın serh düşerek ayrıldık dyemiyoruz daha spk onay vermese halimiz nice .çunkü şikayetlerde hakim bayramın spülektif hareketler içinde ky örgütleme ve çeteleştirme ve yapılastırma gibi asılsız iddanameler ile suçlanmaktadır. SPK onayı gelmeden genel kurul onaylandı diyemeyiz. SPK TOPLANTIDA bu şikayetleri inceleyip gerekli görurse yeniden gk toplantısı istiyebilir. FAİK BEY niye hesap geçişleri için bildirimde bulunmadı dersiniz spk kararını net bir şekilde onaylayıp onaylayamacagından emin olamadı .O Nedenle bu şikayetler karsısınde bizimde spk ya şikayetlerin gecersizliğini bildiren antideprasan bir yol izlememiz lazım .DURUM VAHİM ama sanırım ben bunları anlatamadım sayın hakım bayramda tehliyi göremedi .Sayın karot hem yatırımcı hem mensanın gelecegi için bu genel kurulun spk tarafından onanması lazım mutlaka tersi bir durumda hisse için 5 yıl NÖTR dönem yasanır Drek şartsız bir şekil GÖZALTI PAZARI siz istermisinizki bu pazarı .oZAMAN AKLI SELİM DAVRANALIM VE AKILLI BİRLİKTE HAREKET EDELİM SPK YA ELİMİZDEN GELEN ŞİKAYETLERİ YAPALIM yoksa 0,11 krş da gezer dururuz saygılarımla....
            sevgili vietnam,ilginiz ve çabanız için teşekkürler...biz arkadaşımıza sahibiz,endişelenmenize gerek yok...!!!it ürür,kervan yürür,şikayet edenlerden ricamız bir daha etsinler...))

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Yazmıyacam demiltim;
              Vietnam ne ayaksın kardeş!!!
              KAP da listede 1045 lotu olan kimse yok!!! Kardeş faik sen faiğim de? Değilsen uşağıyım de???
              Adın ne sanın ne?? Yaz da bilelim??

Şu muhterem isim şi kişi senmisşn yoksa!! Yazdıklarından o kişi gibisin gibi Kurulda başkan yandaşlarından biriydi sanırsam

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

En az lotu olan 5000 lotu olan kişi var!!

Kimsin SEN!!! Vietnam!!!

Biz kimleri çözdük bu form sitelerinde!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Genel kurul çağrısına icap etmeyen arkadaşlar siz hakkınızı o. genel kurul aramayın oraya buraya dilekçe yazın??

Size genel kurul çağrısı yapılmadımı?

Neden yoktunuz o saatte istanbul da!!!

Biz ayrıldık diyerekten şirketin önünü açtık, bıkkınlık geldi!!! İlk toplantıya 39 ikincisine 105 kişi geldi!! Çok çabaladık gelin dedik!!!

105 kişiyle ancak bu kadar oluyormuş!!!

Siz de gelseydiniz çok şeyler değişebilirdi??? Siz bahane üretmeyi seviyorsunuz!!!

Şirketin önü açıldı?? Siz bekleyin patronunuzun ağzına bakın, o sizin için en iyisini buğüne kadar düşündü, bundan sonrada düşünür!!! Genel kurula gelme, sonrada veryansın et!!

Bu sonuçla şirket düzelirde siz de zararlarınızı çıkartırsınız!!!

Faik memsa bağımlılık yapar, ben kopamam senden sen kurtuldum sanma sakın

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Memsa nın sermaye azaltım artırımı , işlemin başlayacağı günün öncesindeki piyasa değerine göre yapılacaktır!! O gün 0.26 ise 0.26 dan, veya farklı bir ağırlıklı ortalama değerinden!!
                    Bu değer de 0.26 üstü bir değer olacaktır!!
                    Bazılarının dediği gibi 0.26 sabit bîr değer değildir!!! Bu soru bizzat faiğe sorulmuştur!! Polemiğe girmeyin!!! Bölünme öncesi piyasa değeri : bölünme sonrası piyasa değeri!!!! Çok basit

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Faik bide devlet sana alıp sattığın MEMS1 için ceza verdi kime ait MEMS1 hisseleri topladın 2010 da, sonra sattın??? Hepsinin belgeleri KAP ta!!!

Sayemde 1.100.000 hissesi olup genel kurula gelen adamı deşifre ettim ( oy hakkı faiğin olan lotlardı) , adam divan başkanlığı için oy kullanamadı!! Faik istediği gibi at koşturamadı OGK da, vietnam gelmiş burda yazı yazmaya başlamış!!! Kimsin sen ?? vietnam???

Adını soyadını yaz bilelim?!!

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Faik okuyosun ya burayı!!!

Sen ayrılanların parasını ödemeden OGK kararları geçmiş sayılmıyor!!!

Ayrılma hakkını kullananların parasını yatıracan, lotlarını alıcan, sonra tescil ettirecen!!! Cin fikirlerle beynini yorma, en basitini yap!!!

İşi uzatırsan zaten aralık sonuna kadar yetiştiremezsen sonun vahim!! Çekirge bir sıçrar iki sıçrar????

Geçmiş yıl zararlarını, sermaye artırımı işlemleri bitmezse!!!! Sonun vahim

Bide sen mayıs 2013 de sermaye azaltım artırım kararı aldığın için de 6 ay içinde genel kurullarda onaylatman gerekiyor bu son şansın yani yeni dalaverelik için zamanın da kalmadı!!!

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Listede gazi üni adresi veren vekalette katılan biri vardı?? Pazarcı kardeş sence kim o patron yandaşı diyorduk buralarda zamanında , dolaşıyorlar diyorduk, listelere bakarsan kim olduğunu bulursun!!!

MU görüşmeleri ayarlayan kişi de kimdi zamanında???

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Hissesi olmayıpta hala MEMSAZEDE yim diyenler, siz bırakın memsa işlerini zaten tek lotunuz yok

Geleceği görseydiniz alsatçı olmazdınız, KY olurdunuz!!! Sizin kendinize olan faydanızı biz bu süreçte gördük!!! Andıç kadar olamadınız

Yormayın kendinizi fikirlerinizi kendinize saklayın, ilerde belki lazım olur

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Faiğ le olan bağımlılığımız hala bitmedi, gemiden ineceğimiz kadar iner, gerekirse de tekrar bineriz, memsa nın geçmişini biliyoruz!!!

Hafta içi herşey netleşir???

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

exitus zor dayandın patladın ben gülerek cevaplıyorum zaten faik süreci uzatırsa amcamın oğlu avukatımdır o ilgilenecek siz üzmeyin kendinizi ve bırakalım meydan vietnama kalsın 1045 lotu var genel kurula katılmış hayır oyu kulanmış ismin yazılmamış bak istersen o şekilde şikayete bulun belki yerler ne dersin vietnam genel kurul iptal olur böylelikle ve diyim avukatım bana bırak dedi gereken yapılır yüce türk mileti adına suçlu cezasını çeker dedi tabi birilerine bağlı beklemedeyim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information