MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • rmz68
    Yeni Üye
    • 17 Eylül 2013
    • 47

Arkadaşlar dünkü genel kurula katılan bütün arkadaşlara teşekkürler. Ben dahil bazı arkadaşlar zararın neresinden dönersek kardır dedik ve zararına da olsa hisselerimizi 0,47-TL'den devrettik.Bazı arkadaşlar kazançlı çıktı. Burada önemli olan birlik içerisinde hareket edince küçük yatırımcılarında bazı sonuçlara ulaşabildiği gerçeğidir. İlk genel kurul sonrası SPK'ya gidilmese, ticaret bakanlığı,SPK,BİST ve diğer kurumlar nezdinde ısrarlı şikayet ve takipler olmasa bu noktaya gelineceğini zannetmiyorum. Dün 105 kişi katıldı. Salonun darlığı ve yılların verdiği yorgunluk ve belirsizlik nedeni ile sinirler bayağı gergindi. Herkes de bir şüphe havası vardı. Ancak sonuç olarak aklı selim galip geldi ve katılımcıların da desteği ile 2/3 sağlandı ve maddeler geçti. Burada Bayram Hubub arkadaşımıza almış olduğu sorumluluk dolayısı ile teşekkür ediyorum. Toplulukların önüne geçerek bir düzen kurmaya çalışmak ve sorumluluk almak gerçekten zordur. O bunu başardı. Bundan sonraki süreç şirket yetkililerine düşüyor. Süreci bir an önce tamamlamalı ve bu serüvene son vermelidirler. Çıkışta ben tutanağın imzasız bir çıktısını aldım. Tutanakta bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum. Üç yıllık macera böylece bitti. Ben şahsen 2/3'ün kasıtlı olarak sağlanamadığı ve hissenin kontrolü bizde değil başkaları bizi zor durumda bırakmak için hissede pozisyon aldı imajı verilmeye çalışıldığını ve bunun gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Bu benim kişisel düşüncem. Faik bey ve babası da bu durumdan iyi bir ders çıkarmıştır umarım bundan sonra daha dikkatli olacaklardır.....Saygılarımla....

Yorum

• ademali
      Yeni Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 21

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Üç yılın sizi getirdiği nokta bu işte... faik bizi ezerdi lafı inanırken ve forumlarda günlerce...aylarca... yanlış hedeflerle insanlar oyalanırken katılmanın ne anlamı var... Arkadaşım burası muz cumhuriyeti değil... Yanlış hesap bağdattan döner bunuda unutma.... Size ne diyeyim üç yılın stresini az bir zararla kapatmışsınız hayrını görün... yanlız burada dönen dolapları kimse görmemezlikten gelmesin... Kağıt önce bedelsiz dendi SPK kabul etmedi sonra bir yönetmelik değişikliği ve pat bedelli.. kağıdı öldürdüler baskı üzerine baskı.... gelinen nokta ortada....

Oyunu kuralına göre oynamak lazım arkadaşım.... Bunlar puştsa bende en alasıyım... Göreceksin bak ben bunların eline nasıl verecem.... ama az bir zararla değil..... kat ve kat karla.... Puştluğun alasını görecekler....

Sizin için Memsa bitmiş olabilir benim için daha yeni BAŞLADI.... Günaydın faik ve yandaşları...
      kardeş senin için memsa yeni başlamış olabilir ama allah rızası için kaçacak uçacak diye milletin vebalini almayın bu hisseye elinizden geldiği kadar insanları sokmayın bu benim tavsiyem yinede siz bilirsiniz!!!!!

Yorum

• ozmanisali
        Yeni Üye
        • 17 Eylül 2013
        • 36

arkadaslar karsı cıkacaz dedınız arkelık durustluk adamlık dedınız namus olayı yaptınız sonunda faıkten kotu oldunuz dusunun soz nerde namus nerde seref nerde yere attınız tukurdunuzu yaladınız enbuyuk acısaa bence faıkee beyy demeye basladınız kucukmusunuz ınanın yazıklar olsun haysıyet seref namus nerde sımdıı yazıklar olsun bey dıyorsunuz faıke bu acıttı benı sofraya oturdunuzda aynaya baktınızda kendınızı sevıyorsanız helal olsun bız ınandık sıze sız sınsıce vurdunuz faıke solenenler sımdı sızın olsun kıb yazıklar olsun hanı beraber batacaktık asla dıyordunuz yazıklar olsun satıldınızonurunuzu kısılınızı ben batacam ama o faıkte beraber

Yorum

• ACEMİ
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 153

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaslar karsı cıkacaz dedınız arkelık durustluk adamlık dedınız namus olayı yaptınız sonunda faıkten kotu oldunuz dusunun soz nerde namus nerde seref nerde yere attınız tukurdunuzu yaladınız enbuyuk acısaa bence faıkee beyy demeye basladınız kucukmusunuz ınanın yazıklar olsun haysıyet seref namus nerde sımdıı yazıklar olsun bey dıyorsunuz faıke bu acıttı benı sofraya oturdunuzda aynaya baktınızda kendınızı sevıyorsanız helal olsun bız ınandık sıze sız sınsıce vurdunuz faıke solenenler sımdı sızın olsun kıb yazıklar olsun hanı beraber batacaktık asla dıyordunuz yazıklar olsun satıldınızonurunuzu kısılınızı ben batacam ama o faıkte beraber
          buda diğer yerdeki yorumunuz;

ozmanisali 1 saat önce
          BeğenBeğenme

toplantıya gırmeyenler veremıyor 46 dan mahkeme varsa cesaretın yada basın adamlar gıttı verdı hayır dıceklerdı cıkar evet dedıler onlarda bır nevı satıs yaptı
          ihbar et

Yorum

• hakancan07
            Yeni Üye
            • 09 Ekim 2013
            • 10

en azından birileri gibi atıp tutmadık. yok kafa atacaktı da kol bacak kıracaktıda. ilk fırsatta satıp geldiler işte sanal alem hocam güvenmeyin sakın kimseye. hakimbayram dediniz başı o arkadaş çekti çok da güzel psikolojik baskı yaptı. ağzına sağlık kardeşim

Yorum

• ACEMİ
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 153

gelmedin yorum yapka

ozmanisali
              ozmanisali isimli Üye şuanda online konumundadır Yeni Üye ozmanisali seçkin bir yolda olduğunu belli

Teşekkür / Beğen

neoldu allah kahretsın gıdemedık ızın vermedıler bız ayrılabılıyormuyuz 46 gıtmedık ser koymadık neolcak sımdı

Yorum

• ACEMİ
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 153

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                buda diğer yerdeki yorumunuz;

ozmanisali 1 saat önce
                BeğenBeğenme

toplantıya gırmeyenler veremıyor 46 dan mahkeme varsa cesaretın yada basın adamlar gıttı verdı hayır dıceklerdı cıkar evet dedıler onlarda bır nevı satıs yaptı
                ihbar et
                bu düşüncenizde sanırım tüm düşüncelerinizi anlatıyor

ozmanisali
                ozmanisali isimli Üye şuanda online konumundadır Yeni Üye ozmanisali seçkin bir yolda olduğunu belli

Teşekkür / Beğen

Alıntı ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                gitmedi isen bedelliye oyverdin canım derdine yan .hisselerini t a b a n dan satarsın artık
                olsun napalım hayırlısı sans mudurumun ızınvermemesıde faıke yaradı sen naptın gıttın mı sız 46 vercenız

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

dun ogk ye ben de katildim hatta tatilimi yarida kesip gittim cunku adim gibi biliyordum bu adamin birsekilde nu idi halletmek zorunda oldugunu.. ha gelmeyen/gelemeyen arkadaslar icin elinde yuksek maliyetli buyuk hissesi olanlara birsey diyemem ama oyle bile olsa gelip hur iradeleriyle uc maddeye de serh koyup sonra burdan istediklerini yazmalari daha yerinde olurdu. sonra kendime kizdim niye bu hayinlere inat ben de gecen hafta bi 100-200bin daha almadim cektiklerime karsilik ama nasip iste ve son birsey daha orada faik ulutasa bey diye hitap eden arkadaslar kendi saygi ve eeblerinden oturu bunu yaptilar yoksa ne bayrm bey ne de faiki muhatap alip konusan arkadaslarin baska bir niyet tasidigina inanmiyorumSON BIRSEY DAHA BIRILERI KENDI TEZGAHI MENFAFAATI ICIN BIR DUZEN KURMUS OLABILIR AMA UNUTMAYIN ALLAHIN DA BIR PLANI VAR.. OYLE FAIK BABASI VE AVUKATLARI ISIMIZ NASILSA TAMAM DIYE ISTEDIERI KADAR SAHTE GULUCUK ATSIN YAPILAN BUNCA ISIN SONUNXA DIYECEGIM SUKI hakkimharam zehir zikkim olsun.

Yorum

• cemildag
                    Yeni Üye
                    • 13 Eylül 2013
                    • 10

kimsenin kimsaya kızmaya hakkı yok yaklaşık bir yıl önce sosyal platformda ilk listeyi ben yaptım daha sonra defelarca liste yapıldı ve hiç birinde yoktum ve bir daha hiç bir formda yazmadım nedeni ise o gün anlamıştım burada kimseye güvenilmeceğini ve kaypaklığı. Ben genel kurula katılmadım ve katılsamda sonuç alamayacağımı 076 maliyeti 046 verecekde değilim yani katılmadığıma pişman değilim salonda ihanete uğramış hissederdim katılmamak benim için daha iyi oldu. Evet oyu kullanalarada kızmıyorum onları karakterlerini 1 yıl önce çözmüştüm ne yapalım karakterleri böyle.

Yorum

• hakancan07
                      Yeni Üye
                      • 09 Ekim 2013
                      • 10

cemildag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      kimsenin kimsaya kızmaya hakkı yok yaklaşık bir yıl önce sosyal platformda ilk listeyi ben yaptım daha sonra defelarca liste yapıldı ve hiç birinde yoktum ve bir daha hiç bir formda yazmadım nedeni ise o gün anlamıştım burada kimseye güvenilmeceğini ve kaypaklığı. Ben genel kurula katılmadım ve katılsamda sonuç alamayacağımı 076 maliyeti 046 verecekde değilim yani katılmadığıma pişman değilim salonda ihanete uğramış hissederdim katılmamak benim için daha iyi oldu. Evet oyu kullanalarada kızmıyorum onları karakterlerini 1 yıl önce çözmüştüm ne yapalım karakterleri böyle.
                      keşke bizleri de uyarsaydınız üstad

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

bu hisse yuzunden ortalamada -60000 yazdim adamlara sorsan dunyanin en namuslu en serefli ailesi bile bunlarin takindigi tavrin yani.da kendilerini mahcup hissederler demek ki vicdanlarini bu sekilde rahatlatiyorlar! ama ben yine de yapabildigim her ibadetimin pesinde elimi dua etmek icin her actigimda Allah a, bu islerde bilerek ve isteyerek izleri zarara ugratan bunlara yataklik eden herkesi Rabbime havele ediyorum. Gun gelir herkesin herseyin hesabi sorulur nasilsa!!!

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

yaa geçin şu izin alamadım ayaklarını...memurun 10 gün izinsiz işe gelmeme hakkı var,sadece bir soruşturma geçirirsin...30-50 lira maaşından kesilir...izin işinin arkasına sığınmayın...irade gösteremeyen pısırık adamlarsınız demek ki...!!!bende öğretmenim,başka bir işim nedeniyle katılamadım,ama vekalet ile kendimi temsil ettirdim...!!!
                          ondan sonra onurdan sözediyorsunuz...onurlu insan hak yemez,hakkınıda yedirmez kardeşim...!!!oturmuşsunuz,kıçınızı oynatmıyorsunuz,ama büyük büyük konuşuyorsunuz...!!!istiyorsunuzki:hiç birşey yapmayalım,birileri kuşu tutsun,yolsun,pişirsin ve ağzımıza koysun...))yok öyle mama,bebeklikte kaldı bazı şeyler,artık büyüdünüz...) ekmek aslanın ağzında değil,midesinde...belki kalınbağırsağada ulaşmış olabilir...!!!
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• cemildag
                            Yeni Üye
                            • 13 Eylül 2013
                            • 10

Herkes dönüp son bir yıl içinde yazdıklarrna biraz bakıp (diğer formlar dahil) kendisinin iki yüzlüğüne baksın.

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yaa geçin şu izin alamadım ayaklarını...memurun 10 gün izinsiz işe gelmeme hakkı var,sadece bir soruşturma geçirirsin...30-50 lira maaşından kesilir...izin işinin arkasına sığınmayın...irade gösteremeyen pısırık adamlarsınız demek ki...!!!bende öğretmenim,başka bir işim nedeniyle katılamadım,ama vekalet ile kendimi temsil ettirdim...!!!
                              ondan sonra onurdan sözediyorsunuz...onurlu insan hak yemez,hakkınıda yedirmez kardeşim...!!!oturmuşsunuz,kıçınızı oynatmıyorsunuz,ama büyük büyük konuşuyorsunuz...!!!istiyorsunuzki:hiç birşey yapmayalım,birileri kuşu tutsun,yolsun,pişirsin ve ağzımıza koysun...))yok öyle mama,bebeklikte kaldı bazı şeyler,artık büyüdünüz...) ekmek aslanın ağzında değil,midesinde...belki kalınbağırsağada ulaşmış olabilir...!!!
                              Ya karot bari sen yapma...seni uyanık biri zannediyorum... Adamlar kaç gündür toplantıya katılmamızı sağlamak için kıçlarını yırttılar... hatta bir hayırsever otobüs bile kaldırmak istedi... bizim bilmediğimiz bir ayrıntıyı onlar biliyorlar... nerede 24 saat forumları nöbet tutanlar... adamların herhalikarda kararları çıkartacağını tahmin edemezmiydin... niye bu insanları istanbula cektiler.... niye... iştirakler konusunda yarın açılabilecek davanın önüne kesmek olabilirmi.... başka bir şeyde olabilir... ama düşünün kendi diyor daha önceki toplantılara iki kişi katılırdı... şimdi ise 105 kişi katıldı....bazı kararların alınması için yeterli bir sayıydı... hatta toplantıdan önce iki taban yaptıki herkes gelsin toplantıya... 0.47 muhabbeti boş ya... adamın derdi iştirakler gardaşşşş..... Bu kadar saf olamazsınız yada sizin meslek öğretmenlik değil başka bir şey....

Yorum

• hakancan07
                                Yeni Üye
                                • 09 Ekim 2013
                                • 10

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                haklısın hocam sizin gibi vekalet verip bedelliyi ve diğer iştiraklari kabul etseydik . hatamız büyük evet oyu veremedik affola..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information