08.10.2013 tarihli genel kurul itibariyle sahip olduğum ve aşağıda detayı verilen payların tümünün, genel kurul gündemi ile ilan edilen ayrılma hakkı kullanım fiyatı üzerinden
Yukarıda altını çizerek gösterdiğim kısmı dikkate aldığımda o gün itibarıyla sahip olduğum payların tümünden bahsediyor. Cümlenin bütünü dikkate alındığında ise yoruma açık hale geliyor.
Bu konu ile ilgili daha önce tecrübesi olan var mı acaba? Konu ile ilgili açıklayıcı kanun maddesi var mı acaba?
Sevgili MEMSA ORTAGI ARKADASIM
iSTEDİĞİN KADAR HISSENİ DEVİR EDEBİLİRSİN GK NE KADAR BELİRTMİŞSSEN AZI VAR ÇOĞU YOKTUR İSTER YARISI İSTER HEPSİ İSTER HİÇÇ Paşa gönlün bilir[/QUOTE]
Yukarıda altını çizerek gösterdiğim kısmı dikkate aldığımda o gün itibarıyla sahip olduğum payların tümünden bahsediyor. Cümlenin bütünü dikkate alındığında ise yoruma açık hale geliyor.
Bu konu ile ilgili daha önce tecrübesi olan var mı acaba? Konu ile ilgili açıklayıcı kanun maddesi var mı acaba?
Sevgili MEMSA ORTAGI ARKADASIM
iSTEDİĞİN KADAR HISSENİ DEVİR EDEBİLİRSİN GK NE KADAR BELİRTMİŞSSEN AZI VAR ÇOĞU YOKTUR İSTER YARISI İSTER HEPSİ İSTER HİÇÇ Paşa gönlün bilir[/QUOTE]
))
( ben ayrılma formunu iki nüsha düzenledim ve kargo ile dün bir arkadaşa gönderdim...arkadaş kendi formu ile benimkini şirkete elden götürecek...birini şirkete bırakırken,birini de onaylatıp alacak...!!!
Yorum