Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Ne kadar renkli ve gizemli bir abimiz var.. Bu kriz de işler kesat olunca kendisinin de zamanı çok olunca döktürmüş yine. Sıra bizde bulmacayı çözmek lazım.. Vira Bismillah
İMKB hisselerinin son 4 yıllık risk/getiri haritaları aşağıdadır. Uzun vadeli yatırım düşünen
sevgili EDY'ye armağan olsun.
Sn. Yağmur,
Malumunuz her bitkinin ekim, dikim, hasat mevsimi var. Merak etmeyin vakti gelince serada zambak da yetiştiririz. İmza : Bahçıvan
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Abi yine yapmışsın yapacağını renk scalasını çözmek için epey uğraşmıştık. Şimdi sıra bunda.... Allah yardımcımız olsun...
Amin...
Bugün biraz ders calisip bu haftalik stratejiyi belirleyeyim diye düsünüyordum zaten... Ama baktimda... Yandim ben yandim.. Kimbilir kac saat calismam gerekecek simdi
Ekmek aslanin agzinda abi... Calisacagiz mecbur...
Bu arada merak etmeye basladim.. Bu Penguen abinin bize garezi ne ola....
Tablodaki hisse sayısı genelin % 25'i olduğuna göre para yatırmaya değer hisse sayısı da
tablodakilerin 1/4'ü civarında olsa gerekir.
İyi tatiller.
Basladim derse Penguen abi...
Matrikste acmis oldugum yeni tabloya sizin yazmis oldugunuz tüm sebetleri girip tek tek grafiklerini gözden gecirecektim... Ama itiraf edeyim sol kolondaki 21 senedi girerken birsey dikkatimi cekti... Daha simdiden en az yarisi elemeyi gecemeyecek... Sebebini sana bir sohbetimizde söylemistim... Hacim..
bu isim benzerliği iş acacak başına bir gün... spk özel durum açıklaması istemeden , imza bölümüne şirketle bağım yoktur diye açıklama geçmeli bence...
Matrikste acmis oldugum yeni tabloya sizin yazmis oldugunuz tüm sebetleri girip tek tek grafiklerini gözden gecirecektim... Ama itiraf edeyim sol kolondaki 21 senedi girerken birsey dikkatimi cekti... Daha simdiden en az yarisi elemeyi gecemeyecek... Sebebini sana bir sohbetimizde söylemistim... Hacim..
Devam edeyim simdilik...
hacimi geç ipucuEKİM-DİKİM-HASAT ta..
mevsime göre bakalım bakalım
gübrelileri çıkarmaya çalışalım .
(doğru yoldamıyım? sn penguen)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
penguen hocam reyhan güzel bir rayiha vermekle birlikte,2 türü olup biri yabani biride su kenarlarında yetişip hasat edilen cinstir.yemege yabani cinsini katarsanız daha hoş ve keskin bir koku ve tad elde edersiniz,su kenarlarından toplananlar biraz yavan kalarak istediginiz lezzet ve kokuyu saglayamaz muhtemelen..filhakika,son tahlilde ev sahibi yemegi hangisi ile hazırladı ise ona biat etmekte adab-ı muaşeretin olmazsa olmazıdır..hemde verdiginiz ilk yüzlük destede arka arkaya..
Yorum