Kuşadası Feneri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Penguen
    Mahdumu Kamil
    • 02 Mayıs 2008
    • 1387

İMKB Şirketlerinin 2008 Yılı Karları

İMKB Şirketlerinin bağlı bulundukları vergi dairelerine bildirdikleri Bilanço/Gelir Tablolarında yer alan 2008 Yılı Kar Rakamlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.tacirler.com.tr/arastirma...8_12_Vergi.pdf

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunca söylentiye karşılık dohol yabancılar tarafından toplanıyor demekki...hımmm.
    Sn. Yağmur,

Söylediğiniz husus benim dikkatimden kaçmış. Bu yakın takip ve ince tespite bakarak neye karar vermemiz gerekir?

Gününüz güzel geçsin.

(*) İkinci günün sonunda seradaki ayrık otlarını temizlediğimi söymeyi unuttum.

Last edited by Penguen; 25 Şubat 2009, 10:40.
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• yagmur
      Kıdemli
      • 29 Nisan 2008
      • 4717

karar; uzun vadede iyi olabilir.malı alırken kazanmak lazım..ben alamıyorum o başka..çook para olsa atardım kıyıya bi onbin lot.

bahçenizde çiçekleriniz azalmış sn penguen..yeni çeşitler,yeni tohumlar lazım.
      Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Ağırlıklı Ortalama Analizleri

Tabloları Dünden-Bugüne şeklinde değil de Pazartesi'den Çarşamba'ya şeklinde okumak daha doğru olur.

Kaynak : Bigpara

karar; uzun vadede iyi olabilir.malı alırken kazanmak lazım..ben alamıyorum o başka..çook para olsa atardım kıyıya bi onbin lot.

bahçenizde çiçekleriniz azalmış sn penguen..yeni çeşitler,yeni tohumlar lazım.
        Sn. Yağmur,

Sabaha çıkacağımızın garantisi yok. Bu dönemde bu tür uzun vadeli hesaplar yapmak yerine modaya uyup day trader rolüne soyunmak daha uygun olur kanısındayım.

Sözleşmede bahçıvanın serada yatıp kalkacağı ve çiçeklere bekçilik yapacağı yazmıyordu. Vakit, fırsat olursa hafta sonunda seraya tekrar göz atarım.

(*) Sözünü ettiğiniz hissenin ilk 15 dakikadaki işlem hacmi ilk seans toplamının üzerine çıktı. Demek ki amcalar bu yürüyüşte sancaktarlığı kendisine verecekler.
        Last edited by Penguen; 25 Şubat 2009, 14:27.
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

Pivot Noktaları ve Hesaplanması

Profesyonel oyuncular ve piyasa yapıcılar, önemli destek ve direnç seviyelerini saptamak için pivot noktalarını kullanırlar. Fiyat grafikleri üzerine yerleştirilmesi oldukça kolay olan pivot noktası destek/direnç seviyeleri arasında kalan alan, fiyatların büyük olasılıkla hareket edebileceği aralığı göstermektedir.

Pivot noktaları, özellikle küçük fiyat dalgalanmalarından avantaj sağlamak isteyen kısa-dönem oyuncuları için çok kullanışlıdır. Pivot noktaları, hem kanal içi oyuncuları hem de kanaldan çıkış üzerine oynayan oyuncular tarafından kullanılmaktadır. Kanal içi oyuncuları, geri dönüş noktalarını saptamak amacıyla kullanırken; kanal çıkışına oynayan oyuncular ise, fiyatlar tarafından kırılmasını bekledikleri anahtar seviyeleri görebilmek amacıyla pivot noktalarını kullanırlar.

Pivot noktası ve bununla ilişkilendirilen destek ve direnç seviyeleri, son işlem seansının açılış-en yüksek-en düşük-kapanış fiyatları kullanılarak hesaplanır. Karmaşık formüller ve yorucu manuel işlemler yerine pivot noktalarını aşağıdaki linkten otomatik olarak hesaplayabilirsiniz.

Kaynak : Uzmanforeks

(*) Seraya bekçi tutma gereği ortaya çıktığından 3 ncü günün sonunda seradaki tüm çiçekler
          komşulara dağıtılmıştır.

Last edited by Penguen; 25 Şubat 2009, 20:19.

Yorum

• EDY
            Yasaklı
            • 15 Aralık 2008
            • 1381

Abi sana karsi bir defa terse düstüm bir daha düsersem.... Diye baslayan bir cümle kurmak vardi... Olmuyor... Kuramam

Ama bir daha kolay kolay kaciracagimi sanmiyorum... Ki hafta sonu aklimi bambaska yerlere ceken durumlar vardi.. Cogundan haberdarsin.. Ki, eklemis oldugun üc ayri cizelgede bir tek cicekler kalmisti ugrasmam gereken... Heyhat unuttum... Ne güzel dimi

Bu arada.... adimi anarak eklemis oldugun cizelgeyi ilk etapta cözememistim.. Yinede tesekkür etmistim.. ilk firsatta Dilaver hocadan yardim istedim cizelgeyi aciklamasi konusunda.. Sagolsun anlatti... Cok cok tesekkür ederim abi... Nazarimda kiymeti cok yüksek...

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

çiçeksiz sera olurmu hiç? yeni çiçekler ekmek lazım..serayı sera yapan çiçektir..misss kokulu olsun etraf hem..)

öyle güzel.nadide çiçekler ekmişsiniz ki! müşteriler kapışmış))
              seracılığa devammı?? yoksa ahçı falan görmeyelim sizi karşımızda..yemek programlarından öögg geldi de
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

penguen hocam link çalışıyor ama programa,daha dogrusu çıkan tabloya rakam yazılamıyor..
                her şey olacağına varır..

Yorum

• memocan16
                  Yeni üye
                  • 16 Şubat 2009
                  • 2

cezada taraf

bunca söylentiye karşılık dohol yabancılar tarafından toplanıyor demekki...hımmm.
                  evet
                  ancak hisse alan şirket yani almanlar ceza kesilme olayında doğanların ortağı yani taraf ...

Yorum

• BARAbey
                    Aktif
                    • 08 Mayıs 2008
                    • 201

Bunca çiçekten bir tanesini dahi derememedim,yanarım da ona yanarım:040:

Yorum

• yagmur
                      Kıdemli
                      • 29 Nisan 2008
                      • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      penguen hocam link çalışıyor ama programa,daha dogrusu çıkan tabloya rakam yazılamıyor..
                      http://www.restfxonline.com/pivot-point-calculator.htm bunu deneyin

Yorum

• yagmur
                        Kıdemli
                        • 29 Nisan 2008
                        • 4717

BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bunca çiçekten bir tanesini dahi derememedim,yanarım da ona yanarım:040:
                        onu koklayayım,buna bakayım derken çiçekler komşulara dağıtılmış bile:040: 1 hafta zamanları vardı güzelleşmeleri için ama sn penguen gübreyi fazla vermiş demekki ,3 günde tarla tertemiz !! nadasa bırakıldı

Yorum

• ketenhelva
                          ..................
                          • 10 Aralık 2008
                          • 1488

çok teşekkür ederim yagmur..canavar kimin çalışıyor..bu arada tom consi artıya geçmiş,yarın eldekiler degerlenebilir..
                          her şey olacağına varır..

Yorum

• BARAbey
                            Aktif
                            • 08 Mayıs 2008
                            • 201

onu koklayayım,buna bakayım derken çiçekler komşulara dağıtılmış bile:040: 1 hafta zamanları vardı güzelleşmeleri için ama sn penguen gübreyi fazla vermiş demekki ,3 günde tarla tertemiz !! nadasa bırakıldı
                            bulupta kokladıysan ne mutlu.ben hiç birinin kokusunu dahi alamadım.

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

Sevgili EDY,

Gençliğin enerjisi ile yaşlılığın tecrübesini harmanlayabilsek muhakkak ki dünya bugünkünden çok farklı olurdu. Bunu ancak içindeki çocuğu canlı tutan kişiler başarabilir.

Önümüzde herkesin susuzluğunu giderecek kocaman bir göl var. Ama bizlerin oradan alabileceği bir avuç su ile sınırlı.

Ne kadar çok bilgi, beceri, deneyim sahibi olursak olalım bünyemizdekilerin değeri denizdeki tek yağmur damlası hükmünde. Ve paranın ana kaldıraç olduğu ekonomik konularda diğer etkenler ne yazık ki paradan sonra kendine yer bulabiliyor.

Sn. Yağmur,

Sera işletmeciliği sona erdi. Bir daha bahçıvanlık yapacağımı sanmam; aklımdan aşçılık yapmak da geçmiyor.

Ortaya konulan modelin sadece dışa yansıyan yüzüyle ilgilenildiği, özüne hiç dikkat edilmediği anlaşılıyor. Asıl vurgulanmak istenen nokta hareket halindeki araca binme teşebbüsünden kaçınılması idi. Rakamlar akla öyle estiği için değil, belli hesaplamaların sonunda tabloya aktarılmıştır. Ve bugün gelinen nokta ile belirlenen hedefler arasında daha epey mesafe var.

Sn. Ketenhelva,

Link ve program çalıştığı görüldükten sonra foruma aktarıldı. Bence siz imleci taşıyamadınız veya sayı tuşunun ışığını yakmayı unuttunuz.

Sn. BARAbey,

Mağlup takımın antrenörü niye “Önümüzdeki maçlara bakacağız” sözünü söyler? Sızlanmak yerine bu noktaya odaklanmak daha hayırlı olur.

Yorum

• yagmur
                                Kıdemli
                                • 29 Nisan 2008
                                • 4717

sürgünler başladıyağışlar bol,toprak bereketli:081:
                                reyhan sürüyor maşallah

Yorum

Working...
                                X

Debug Information