Kuşadası Feneri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

günaydın sn penguen

ışığınızı görünce selam verim dedim

bahçeye bol gübre atmışsınız demekki hala çiçekler sürgün veriyor)
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• Penguen
      Mahdumu Kamil
      • 02 Mayıs 2008
      • 1387

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      günaydın sn penguen

ışığınızı görünce selam verim dedim

bahçeye bol gübre atmışsınız demekki hala çiçekler sürgün veriyor)
      Sn. Yağmur,

SMS çıktı çıkalı artık bayramlarda, yılbaşlarında sevdiklerimize kartpostal göndermez olduk. Yıllar önce Beşiktaş Çarşısı'ndaki bir kırtasiyecide burçlarla ilgili kartlara gözüm takıldı. Üzerinde keçi resmi olan kartın üzerinde hatırımda kaldığı kadarıyla şunlar yazıyordu :

"Oğlaklarla asla yarışa girmeyin. Çünkü katıldıkları bütün yarışları onlar kazanırlar."

Bilmeyenlere duyurulur.
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• PEHLİVAN
        Çalışkan
        • 13 Şubat 2009
        • 1138

penguen abim saygılar sevgiler , kolay gelsin hayırlı günler

Yorum

• yagmur
          Kıdemli
          • 29 Nisan 2008
          • 4717

maraton ))

teşekkürlerimi geceden harcıyorum ifadelerimi de göremiyorum) ama sizi duyabiliyorum.
          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• PEHLİVAN
            Çalışkan
            • 13 Şubat 2009
            • 1138

Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 6 Misafir)

ziyaretçi arkadaşların katılımlarını bekliyoruz olmuyor vallahi böyle

Yorum

• onyil
              Yeni üye
              • 29 Nisan 2008
              • 34

Sn. Penguen liste geniş oradan biraz ayıklama yapıp tekrar tablo yaparsanız kolya seçim our diye düşünüyorum.

Yorum

• yagmur
                Kıdemli
                • 29 Nisan 2008
                • 4717

onyil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn. Penguen liste geniş oradan biraz ayıklama yapıp tekrar tablo yaparsanız kolya seçim our diye düşünüyorum.
                sn onyıl
                listenin geniş olması herzaman en iyisidir.

primlenecek,güzel durumda olan kağıtların çokluğu, umut vermeli endeks açısından

Yorum

• PEHLİVAN
                  Çalışkan
                  • 13 Şubat 2009
                  • 1138

arkadaşlar katılım artsın , paylaşım artsın , hisse kazançlarımızda artsın

Yorum

• DOLUNAY
                    Katılımcı
                    • 07 Mart 2009
                    • 90

Sayin Hocam Kutpo Hakkindaki Gör Alabilirmiyim Nereye
                    Gider Bu Işin Sonu Saygilar Teşekkür Ederim

Yorum

• PEHLİVAN
                      Çalışkan
                      • 13 Şubat 2009
                      • 1138

PEHLİVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      arkadaşlar katılım artsın , paylaşım artsın , hisse kazançlarımızda artsın
                      Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) PEHLİVAN, BORSAMATİK, ketenhelva, onyil, yagmur

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

Sorular-Cevaplar

Sn. Yağmur,

Haklısınız; hayat uzun bir maraton. Bu nedenle enerjimizi idareli kullanıp 42 nci kilometreye kadar tüketmemek gerekiyor. Bunun için günlük 1, haftalık 5 mesaj kotasını aşmamak lazım. Aksi halde kilolar artıyor ve diyet yapmak gereği ortaya çıkıyor.

Sn. PEHLİVAN,

Böyle tellallık yapmaya devam ederseniz korkarım yakında sesiniz kısılacak. Benim bildiğim kötü malın reklamı yapılır. Üstelik bendeniz kendim çalıp kendim dinlemeyi seviyorum ve kalabalığı görünce kaçıyorum.

Sn. Onyıl,

Aksine kayıt düşülmedikçe o tablolar sadece o gün veya o seans için geçerlidir. Her seans sonunda yeniden inceleme yapıp öne çıkan hisseleri yeniden belirlemek gerekir. Forumlarda düşüncelerini dile getiren insanların görevi insanlara para kazandırmak değil, onları bilinçlendirmektir. Bu köşede yayımlanan listeler genelde İMKB genelinin % 10’unun üzerindedir. Bir önceki listedeki hisse sayısı sanırım biraz mütevazi olmuş, listeyi biraz genişletsem iyi olacak. İlk seansta güçlü görünüm sergileyen hisseler aşağıdaki gibidir.

ADBGR/ADNAC/AFMAS/AKBNK/AKYO/ALNTF/ANACM/ANHYT/ASUZU/BISAS/
                        BJKAS/BRISA/BUMYO/DGZTE/DMSAS/DNZYO/DOAS/DYOBY/ECILC/ECZYT/
                        FENER/FINBN/EGGUB/EGPRO/FVORI/GARAN/GDKYO/GENTAS/GSRAY/HEKTS/
                        IBTYO/INFYO/KARTN/KIPA/KRSTL/MAALT/MYZYO/OTKAR/OZGYO/PARSN/
                        SAHOL/SERVE/TEKTU/THYAO/TOASO/TRKCM/UCAK/UNYEC/VKFYT/VKGYO/
                        YKGYO

Sn. DOLUNAY,

Haftalık grafiğe bakılırsa hisse Ağustos 2008 başında 4.20 aşağı geçilirken satılmalıydı. Kasım ayından bu yana dip oluşturma çabaları devam ediyor ve hareketli ortalamalar birbirine yakınlaşıyor olsa da hissenin şu an yeterince güçlü olduğu söylenemez. 0.88 üzerinde kaldığı sürece bu seviyelerde bir müddet oyalanır. 1.02 seviyesi yukarı geçilirse ancak o zaman hissenin form tuttuğunu söyleyebiliriz.

Güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

mesaj kotanızı aşmamak için 1 kerede tüm sorular yanıtlanmış))

üstelik takip listesi de verilmiş))

tmm sn penguen anlaşılmıştır)

sevgiler
                          saygılar

beyin çok çalıştığında da eneri tüketir.o nedenle kilo probleminden korkmayın.asıl korkulacak olan stresin bedene yaptığı tahribat.aynen sigara gibi yavaş yavaşş çaktırmadan..

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

Kafesteki Kuşlar/313

3 Hafta önce Hayali Seraya alınan 17 çiçekten Devetabanından % 35,
                            Ebegümecinden % 25, Kamelyadan % 20, Karanfilden % 25,
                            Turnagagasından % 42 verim sağlanmıştır. Diğer çiçeklerden
                            kayda değer verim elde edilememiştir.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

hepsi kafeste bebe)

besleyip,büyütüp uçacak hale gelmesini bekleyeceğiz demekki:?)

kanatları en kuvvetli hale geldiğinde de ver elini ÖZGÜRLÜK...

teşekkürler,bu tip çalışmaları seviyorum..

sevgiler
                              saygılar...

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

Kitap Özetleri

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları
                                John Perkins, April Yayıncılık, 2006
                                .......

Biz Ekonomi Tetikçileri kurnazızdır. Bizler tarihten ders aldık. Kılıç taşımayız, zırh-üniforma giymeyiz. Ekuador, Nijerya, Endonezya gibi ülkelerde yerli öğretmenler veya esnaf gibi giyiniriz. Washington ve Paris’te bürokratlara ve bankerlere benzeriz. Proje mahallerini gezer, yoksul köyleri dolaşırız. Yerel basında ne kadar hayırlı işler yaptığımızdan söz ederiz. Yasadışı bir şeye tevessül ettiğimiz pek nadirdir. Zira sistem aldatmacaya dayansa da tanım olarak yasaldır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information