Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada mesaj sayısı olarak 1000 i devirmişiz. Umarım sizlere bu kadar mesaj zarfında yardımcı olabilmişimdir.
    Emeklerin için bir kez daha teşekkür ederim.
    :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88:
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

cenker2004 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sayın murat hocam ffkrl yorumun nedir? Mahkeme çağrı fiyatı plan 3,97YTl az bulduğu için iptal etti kağıt 3.86 dan 3.06 yı gördü yorumlarmısın.Grafikler ne diyor
      Teknik olarak tam yukarı dönüş teyid edilmedi. Hisse fiyatı çağrı fiyatına göre %30 civarında ucuz. Yani şimdi alıp çağrıya katılsanız dahi çok iyi prim bırakır. Bu hisseyi yazacaktım. Ama nedense yazmaktan çekindim. Normalde 2006 yılında satılan bir şirketin mahkemelik çağrı fiyatının ne zaman açıklanacağını kimse bilmiyor. Tek sürümcemede olan olay bu. Normal şartlarda bu hafta başında açıklanması gerekirdi ama yine bir fısıltı dahi yok. Zaten dünkü hareket te bu beklentinin hareketiydi ama finans müsaade etmedi. Beklerim derseniz %30 kar cepte. Ama zaman derseniz onu ben de bilmiyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Emeklerin için bir kez daha teşekkür ederim.
        :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88: :a88:
        Teşekkürler simurg üstadım.

AYEDAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ustat hic supheniz olmasin.. Benim gibi pasif kullanicilar eminim cok aramizda, sadece okuyup katkisi olmayan.. Firsat buldukca gerilere dogruda okumaya calisiyorum. Emin olun faydali olmussunuz.. Ayrica nice 1000'inci SAYFALARA dileklerimle.. Saygilar
        Teşekkürler sn. AHEDAY.

Yorum

• derya
          Yasaklı
          • 14 Ocak 2008
          • 177

çok yardımcı oluyorsunuz allah razı olsun sizlerden

piston 15,20 den aldım bugün kısa vade yukarı gidecek gücünde bulunuyor 2009 neden flaş hissesi olacak durumda murat

Yorum

• oflazhan
            Katılımcı
            • 06 Mayıs 2008
            • 95

Halk bankasında göstergeler aşağı dönüş yapmış durumda. 6,6 ve 6 TL destekleri çalışabilir.
            teşekkürler..

Yorum

• batikborsaci
              Yeni üye
              • 28 Temmuz 2008
              • 16

murat hocam eregl ve kutpo yu yorumlarmisiniz

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 24014

Bu arada mesaj sayısı olarak 1000 i devirmişiz. Umarım sizlere bu kadar mesaj zarfında yardımcı olabilmişimdir.
                nice 1000 li mesajlara

umarım her zaman birlikte oluruz :a88: :a88:
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• gunguruk
                  Aktif
                  • 23 Mayıs 2007
                  • 191

Nice binlere üstat Canı gönülden Teşekkürler:a88: :a88: :a88:

Yorum

• derya
                    Yasaklı
                    • 14 Ocak 2008
                    • 177

Toplam değeri 200 bin YTL’yi bulan 303 adet bilgisayar bağışı yapan Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Akça, Valilik makamında düzenlenen törende kulaklara küpe olması gereken bir söz söyledi. Akça, “Dünya malı dünya da kalır” Eğitime verdiği destek nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik tarafından madalya ile ödüllendirilmesi uygun görülen Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, dün Valilik makamında düzenlenen törenle madalyasını Vali Gazi Şimşek’ten aldı.

Denizli merkez ve ilçelerindeki ilköğretim okullarına toplam adedi 303 olan ve maddi değeri 200 bin YTL'yi bulan bilgisayar bağışında bulunan Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça madalyasını Vali Gazi Şimşek tarafından verildi. Vali Şimşek düzenlenen törende yaptığı konuşmada Menderes Tekstilin Yönetim Kurulu Başkanı olan Rıza Akça'nın hayırseverliğiyle ön plana çıkmış ailenin bir ferdi olduğunu, babası Osman Akça'nın da hayır işlerini seven ve birçok hayır işlerine imza atmış bir kişi olduğunu söyledi. Rıza Akça'nın da aldığı aile terbiyesi sayesinde babasının yolundan yürüdüğünü ve kazancının bir bölümünü toplumla paylaşarak hayır işleri yapmaya devam ettiğini belirten Vali Şimşek, konuşmasında şunları dile getirdi; “Rıza akça ilimize güzel hayır işleri yaparak katkıda bulunuyor. Bunların başında Sayın Başbakanımızın ilimizi ziyaretlerinde açılışını yaptığı Osman Akça ilköğretim okulu var. Rıza beyin hayırları bununla sınırlı değil. Okullarımızın teknolojiyle donatılması ve dünya ile entegrasyon çerçevesinde okullarımızın internetle buluşması konusunda çalışmalarımız var. Duyarlı vatandaşımız ve işadamımız Rıza Akça, bu kampanyamıza 303 tane bilgisayar bağışlayarak katkıda bulundu. Bu hayırından ve eğitime katkılarından dolayı Rıza beye teşekkür ediyorum” Rıza Akça ise törende yaptığı konuşmada Akça Holding ve Menderes Tekstil olarak Denizli için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirterek, doğum yerinin Alaşehir olmasına rağmen kendini Denizli'li olarak gördüğünü ve öyle tanıttığını söyledi. Denizli'li olmaktan gurur duyduğunu belirten Rıza Akça sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Denizli'ye geldiğimde buradan bir feyz, bir kuvvet alıyorum. İhracatçılarımızın zorlandığı şu ortamda bile biz Denizli'ye 10 milyon dolarlık bir yatırım kararı aldık. En az 500-600 kişiye istihdam yaratacak ilave bir tesis yapıyoruz. Bunun nedeni Denizli'nin bize verdiği güçtür. Bizim Denizli'de yaratacağımız istihdam bir kişiyi dahi iş sahibi yapsa bu bizim için gurur verici bir olaydır. Denizli'den kazandıklarımızı yine Denizli'lilerle paylaşmaya devam edeceğiz. Biz öbür dünyaya gittiğimizde dünya malı dünyada kalıyor. Hiç kimse öbür tarafa bir şey götüremiyor. Bundan dolayı Denizli'ye her zaman elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya devam edeceğiz” dedi. Vali Gazi Şimşek, Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça'nın mali boyutu yüksek olan bu tip hayırlardan başka her ortamda ve miktarda katkı sağlamaya devam ettiğini belirterek kendisine teşekkür etti ve madalyasını verdi. Rıza Akça’nın aldığı bilgisayarların dağıtıldığı İlköğretim okullarının bulunduğu yerler ve bilgisayar adetleri şu şekilde: “Acıyapam 48, Buldan 48, Çivril 42, Honaz 37, Irlıganlı 21, Güzelpınar 16, Karakova 16, Üçler 21, Sarayköy 54.”

bu haber yerel basında çıkmış.bunu okuyunca insanın melek sanası geliyor.demek ki adamımızın insancıl yönüde varmış

Yorum

• odyolog06
                      Seyirci Üye
                      • 26 Mart 2008
                      • 61

17:46

BOYASAN TEKSTIL `IN VERGI DAIRESINE SUNULAN 2008 YILI 6 AYLIK DONEM NET KARI 1,257,178 YTL

BOYASAN TEKSTIL `IN VERGI DAIRESINE SUNULAN 2008 YILI 6 AYLIK DONEM NET KARI 1,257,178 YTL

-MATRIKS-
                      hocam bysan bugun taban oldu ama karı cok guzel.haberle yarın tavan yaparmıki?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        çok yardımcı oluyorsunuz allah razı olsun sizlerden

piston 15,20 den aldım bugün kısa vade yukarı gidecek gücünde bulunuyor 2009 neden flaş hissesi olacak durumda murat
                        Teknik olarak ve temel olarak hafta sonu incelemesini yapacağım. İşlerimin çok yoğun olduğu bir döneme giriyorum. Haftasonuna kadar pek birşey kaybetmeyiz emin olun.;) Şu an programımdan uzak olarak size cevap yazıyorum. Sağlıklı cevap veremem.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

batikborsaci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          murat hocam eregl ve kutpo yu yorumlarmisiniz
                          Ereğli için birkaç sayfa önce birşeyler yazmıştım. Düzeltmesi devam ediyor. İlk etapta 7,6 seviyesi görülebilir. Yeni alımlar riskli olacaktır.

Kutpo şu an için kredili işlem yasağı getirilmiş durumda. Satım yaptıktan sonra hesabına iki gün sonra takas alacağınız geçiyor. Bu durumdan hisse biraz yıpranıyor. İlk etapta 2,3 desteği dikkatimi çekti. Güçlü duruyor. Ben bu seviyelerin altına pek sarkacağını düşünmüyorum. Birleşmeden sonraki PD/DD değeri 0,83 ve hisse hala defter değerinin altında. Günlük grafiklerdeki düzeltmesi bittiğinde tekrar pozisyon açılabilir.

(Şu an programım açık değil. Web Browser üzerinden bir grafik aracılığı ile incelemeleri ortalama değerleriyle aktarıyorum. Sapmalar olabilir. Ama kısa vadede pek etkileyeceğini zannetmiyorum.)

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

gunguruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Nice binlere üstat Canı gönülden Teşekkürler:a88: :a88: :a88:
                            radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            nice 1000 li mesajlara

umarım her zaman birlikte oluruz :a88: :a88:
                            Teşekkür ederim sn. gunguruk ve sn. radyolog.

Bizi takip eden tüm arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                              Bağımlı
                              • 05 Temmuz 2007
                              • 1019

odyolog06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              17:46

-MATRIKS-
                              hocam bysan bugun taban oldu ama karı cok guzel.haberle yarın tavan yaparmıki?
                              Sn. odyolog06. Geçen arkadaşımız bir yazı ekledi. Boyasan Tekstil de spk tarafından riskli hisse sayılıyor ki kredili işlemlere tahtası kapalı. Dolayısı ile satış yaptığınızda paranız iki gün sonra hesabınıza geçiyor. Geçen sene bu dönem 1.098 bin YTL kar açıklamış. Bu sene de açıkçası pek bir fark yok. Bu şekilde giderse sermayesini ancak 20 -25 sene sonra kurtarabilir. Üstelik 0,21 gibi komik bir fiyat ile kademeler arası yüzdesel oranı çok fazla olan bir hisse. Yani hisseyi 0,20 - 21 iken 0,21 den alıyorsunuz ve 0,22 - 0,23 olması gerekiyor ki neredeyse %5 karla satabiliyorsunuz. Eğer bu durum tam tersi olduğunda yani 0,21 den aldığınızda hisse bir kademe geri düştüğünde %5 zarar ediyorsunuz. Bence bu resmen kumar. Bugün 0,26 dan hisse alanları düşündüğünüzde sadece 5 kademe ile %20 zarar yazarlar. Bu resmen IMKB'de yatırımdan uzak bir anlayıştır.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Toplam değeri 200 bin YTL’yi bulan 303 adet bilgisayar bağışı yapan Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Akça, Valilik makamında düzenlenen törende kulaklara küpe olması gereken bir söz söyledi. Akça, “Dünya malı dünya da kalır” Eğitime verdiği destek nedeniyle Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik tarafından madalya ile ödüllendirilmesi uygun görülen Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça, dün Valilik makamında düzenlenen törenle madalyasını Vali Gazi Şimşek’ten aldı.

Denizli merkez ve ilçelerindeki ilköğretim okullarına toplam adedi 303 olan ve maddi değeri 200 bin YTL'yi bulan bilgisayar bağışında bulunan Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça madalyasını Vali Gazi Şimşek tarafından verildi. Vali Şimşek düzenlenen törende yaptığı konuşmada Menderes Tekstilin Yönetim Kurulu Başkanı olan Rıza Akça'nın hayırseverliğiyle ön plana çıkmış ailenin bir ferdi olduğunu, babası Osman Akça'nın da hayır işlerini seven ve birçok hayır işlerine imza atmış bir kişi olduğunu söyledi. Rıza Akça'nın da aldığı aile terbiyesi sayesinde babasının yolundan yürüdüğünü ve kazancının bir bölümünü toplumla paylaşarak hayır işleri yapmaya devam ettiğini belirten Vali Şimşek, konuşmasında şunları dile getirdi; “Rıza akça ilimize güzel hayır işleri yaparak katkıda bulunuyor. Bunların başında Sayın Başbakanımızın ilimizi ziyaretlerinde açılışını yaptığı Osman Akça ilköğretim okulu var. Rıza beyin hayırları bununla sınırlı değil. Okullarımızın teknolojiyle donatılması ve dünya ile entegrasyon çerçevesinde okullarımızın internetle buluşması konusunda çalışmalarımız var. Duyarlı vatandaşımız ve işadamımız Rıza Akça, bu kampanyamıza 303 tane bilgisayar bağışlayarak katkıda bulundu. Bu hayırından ve eğitime katkılarından dolayı Rıza beye teşekkür ediyorum” Rıza Akça ise törende yaptığı konuşmada Akça Holding ve Menderes Tekstil olarak Denizli için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını belirterek, doğum yerinin Alaşehir olmasına rağmen kendini Denizli'li olarak gördüğünü ve öyle tanıttığını söyledi. Denizli'li olmaktan gurur duyduğunu belirten Rıza Akça sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben Denizli'ye geldiğimde buradan bir feyz, bir kuvvet alıyorum. İhracatçılarımızın zorlandığı şu ortamda bile biz Denizli'ye 10 milyon dolarlık bir yatırım kararı aldık. En az 500-600 kişiye istihdam yaratacak ilave bir tesis yapıyoruz. Bunun nedeni Denizli'nin bize verdiği güçtür. Bizim Denizli'de yaratacağımız istihdam bir kişiyi dahi iş sahibi yapsa bu bizim için gurur verici bir olaydır. Denizli'den kazandıklarımızı yine Denizli'lilerle paylaşmaya devam edeceğiz. Biz öbür dünyaya gittiğimizde dünya malı dünyada kalıyor. Hiç kimse öbür tarafa bir şey götüremiyor. Bundan dolayı Denizli'ye her zaman elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya devam edeceğiz” dedi. Vali Gazi Şimşek, Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Akça'nın mali boyutu yüksek olan bu tip hayırlardan başka her ortamda ve miktarda katkı sağlamaya devam ettiğini belirterek kendisine teşekkür etti ve madalyasını verdi. Rıza Akça’nın aldığı bilgisayarların dağıtıldığı İlköğretim okullarının bulunduğu yerler ve bilgisayar adetleri şu şekilde: “Acıyapam 48, Buldan 48, Çivril 42, Honaz 37, Irlıganlı 21, Güzelpınar 16, Karakova 16, Üçler 21, Sarayköy 54.”

bu haber yerel basında çıkmış.bunu okuyunca insanın melek sanası geliyor.demek ki adamımızın insancıl yönüde varmış
                                Sn. Derya bu hisseden bir türlü fazgeçemeyeceksiniz anlaşılan. Tek taraflı aşkı seviyorsanız bilemem. Ama hep siz fedakarlık yapıyorsanız bu aşktan size fayda gelmez. Biraz da onun fedakarlık yapması gerekmez mi? Menderes Tekstil yıllar önce bu fedakarlığı kesmiş görünüyor. Yine de siz bilirsiniz. Ben size al-sat diyemem. Sadece şirketin durumunu bilgim dahilinde aktarabilirim. Bunu soru olarak sormadınız biliyorum ama bundan sonrası için ne sizin ne de arkadaşların, daha önceki cevaplarımı da göz önünde bulundurarak, Menderes Tekstil ile ilgili sorularına cevap vermeyeceğim. Lütfen yazımı yanlış anlamayın. Sadece bu hisse bende olmamasına rağmen benim canımı sıkıyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information