Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0,91 YTL üzerinde kendisini tutmak için zorluyor. Dakikalık grafikler ucuz konuma geldi buradan toparlanabilirse dirençlerini tekrar deneyecektir. 0,94 - 95 seviyesi hacimli geçilirse 1,2 - 1,25 seviyeleri kısa vadeli hedef olarak seçilebilir.
-
6,2 seviyesi geçilirse 6,9 ve 7,2 dirençlerini test edebilir. Teknik olarak güzel duruyor. Daha yukarıdan satış imkanı verecektir.ayer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad,pınarsu'nun grafiğine bir bakabilirmisin?teşekkürler.
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun diyelim şimdiden 6,75 seviyesindeki direncini de geçerse önü açılır. Eksi endekse güzel cevap verdi.
ERBOS
Kapanış olarak bizi utandırmadı. Elinde olanlara bu kötü günde hayırlı olsun diyorum.
Yorum
-
SN. repisidan Takip Listemiz bellidir. Bu, benim zaten sürekli elimde olmasa da, teknik ve temel açıdan hoşuma giden, aklıma yatan hisselerden oluşmaktadır. Alım - Satım kararı size aittir. Biz dikkatimizi çeken hisseleri sizlerle paylaşmaktan fazlasını yapamayız. Takip Listesinde veya geçmiş sayfalarda analizleri yapılmış ve hala prim yapmamış veya yeni hareketlenmiş hisseler mevcut.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam orta vade tutup bekleyecek, bir kağıt tavsiyesi istesem ne önerirsiniz?
Yorum
-
Sn. akay mesajınız görmeden önce programımı kapattım. EGSER şu konumlarıyla ucuz olsa da şirketin borç yapısı düzelmeden ve temel anlamda düze çıkmadan yapacağı her hareket kısa ve aldatıcı olacaktır. Daha sonra grafik üzerinde bir çalışma ile hissenin neler yapabileceği konusunda buraya gerekli bilgileri eklerim. Şimdilik iyi akşamlar.akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad
Egser direnci nedir? yukselış basladı dıyebilir miyiz? Teşekkürler
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,91 YTL üzerinde kendisini tutmak için zorluyor. Dakikalık grafikler ucuz konuma geldi buradan toparlanabilirse dirençlerini tekrar deneyecektir. 0,94 - 95 seviyesi hacimli geçilirse 1,2 - 1,25 seviyeleri kısa vadeli hedef olarak seçilebilir.
SİLVER -
Şu an için riskli hisselerden birisi. 0,87 - 86 desteğine kadar çekilebilir. Dikkatli olmakta fayda var.
Yorum
-
üstad teşekkürlerMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. akay mesajınız görmeden önce programımı kapattım. EGSER şu konumlarıyla ucuz olsa da şirketin borç yapısı düzelmeden ve temel anlamda düze çıkmadan yapacağı her hareket kısa ve aldatıcı olacaktır. Daha sonra grafik üzerinde bir çalışma ile hissenin neler yapabileceği konusunda buraya gerekli bilgileri eklerim. Şimdilik iyi akşamlar.
Oltaya takılanlar buraya taşınsa daha iyi olmaz mı? Oradakılere aynen devam mı? Örneğn haftada bır yenılense ıyı olmaz mı? Çunku sizlerin oluşturacağı portföyler bizler için çok önemli. Tesekkürler
Yorum
-
Sn. akay Oltaya Takılanlar geçerliliğini sürdürüyor. Oradaki hisseler haftada bir veri olarak güncelleniyor. Bu hafta sonu yeniden bir güncelleme yapacağız. Hisselerimizin hepsi için şu anda ben, orta ve uzun vade risk görmüyorum. Burada gerekli sorularınızı sorabilirsiniz. Eğer orayı da açarsam bu sefer buradan farkı kalmıyor. Konu kilitli olmasına rağmen ilk mesaj sürekli benim tarafımdan güncelleniyor.:10_5_134v:akay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad teşekkürler
Oltaya takılanlar buraya taşınsa daha iyi olmaz mı? Oradakılere aynen devam mı? Örneğn haftada bır yenılense ıyı olmaz mı? Çunku sizlerin oluşturacağı portföyler bizler için çok önemli. Tesekkürler
Yorum
-
slm murat erişkin mrtgg dirençleri tek tek işlem hacmi ile kırdı önümüzdeki dirençler hangisi yarın 1,seans tavanı ise 1,12 olacak tavan olabilirmi ve silver alınırmı bu seviyelerden ben 2 gün önce 78 den almıştım yorumun nedir yazarmıısın derya
Yorum
-
4 silahşörler
[QUOTE=Mur@T_ERISKIN;32677]0,91 YTL üzerinde kendisini tutmak için zorluyor. Dakikalık grafikler ucuz konuma geldi buradan toparlanabilirse dirençlerini tekrar deneyecektir. 0,94 - 95 seviyesi hacimli geçilirse 1,2 - 1,25 seviyeleri kısa vadeli hedef olarak seçilebilir.[/QUO
murat erişkin hocam,
bu silvri siz, simurg hocam, mühendis hocamız da yazınca aldım. Gerçi bikaç kademe zarardayız ama siz üçünüz dediğinize göre, financer de tatilde olduğuna göre en azından rahat uyuycam
hepinize teşekkür etmek istiyorum, sayenizde bugün erbos,mühendis beyden vanet yevmiye çıkardık darısı diğerlerine.. ümitli başladım, geçmişe sünger, sabırla zararımı çıkarmayı bekliyorum..teşekkürler..
Yorum
-
Mert Gıda, açıkçası takip etmediğim bir hisse. Teknik olarak önünde 1,09 - 1,16 ve 1,25 - 1,30 dirençleri mevcut. Özellikle ilk dirençler geçilirse ki öğleden önce tavanı kesin gibi gözüküyor. Bundan sonraki dönem 1,25 - 1,30 seviyesindeki dirençler hacimli geçilmesi gerekir. Bu kadar dağınık takasla bu gerçekleşir mi bilemiyorum. Eğer elinizde bulunuyorsa tavanlar çözüldüğünde cebinizdeki para en iyi paradır prensibiyle hareket etmeniz yerinde olacaktır. Eğer yeni alım düşünüyorsanız benim tavsiyem nereye gittiğine ve nasıl gittiğine bakmayın bile.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm murat erişkin mrtgg dirençleri tek tek işlem hacmi ile kırdı önümüzdeki dirençler hangisi yarın 1,seans tavanı ise 1,12 olacak tavan olabilirmi ve silver alınırmı bu seviyelerden ben 2 gün önce 78 den almıştım yorumun nedir yazarmıısın derya
8,4 milyon sermaye ile kurulan şirketin öz sermayesi 5,76 milyona düşmüş. Ben bu şirketten ne bekleyeyim ki. Elde var sıfır her dönem zarar. Hissede alan yok sadece oynayan var.
Silver için önceki yorumlarıma bakın. Eğer yukarı dönüş yarın teyit edilirse bu seviyelerden maliyetlenme yapılabilir. Fakat aşağı eğilimli bir seans izleyecek olursak 0,96 seviyesi en son küçük tepemiz olur. Şu an yön teyit edilemediği için risk fazla. Yatırım kararı size ait. Eğer bugün yukarı kapanış gerçekleştirmiş olsaydı birşey söyleyebilirdik. Eğer yarın tekrar yukarı yönlü hareket ederse geç te olsa sağlam bir karar verebiliriz.
Yorum
-
Sn akay. egser teknik olarak 1 YTL seviyesini geçerse ilk hedefi 1,2. 1 YTL kısa süreli oluşturduğu kanal direnci ve psikolojik direnci. Eğer kanal direnci geçilemez ise kanal desteği olan 0,89 seviyelerine bir çekilme olabilir. Ben bu kanal içerisinde hafif yukarı eğilimli bir hareket sergileyeceğini düşünüyorum. Yani 0,89 ve 1 YTL arasında bir süre aşağı yukarı hareket edeceğini düşünüyorum.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. akay mesajınız görmeden önce programımı kapattım. EGSER şu konumlarıyla ucuz olsa da şirketin borç yapısı düzelmeden ve temel anlamda düze çıkmadan yapacağı her hareket kısa ve aldatıcı olacaktır. Daha sonra grafik üzerinde bir çalışma ile hissenin neler yapabileceği konusunda buraya gerekli bilgileri eklerim. Şimdilik iyi akşamlar.
Yorum
-
[QUOTE=xrelated;32809]Sn. xrelated umarım paranızın tamamını bağlamamışsınızdır. Bunu kötü anlamda söylemiyorum. Benim verdiğim değerler yukarı eğilimli bir havada temkinli yaklaşılmış değerlerdir. Yani 0,94 seviyesinde 0,94 direnci geçilirse ki geçilemedi. 0,91 desteğinde tutunursa ki tutunamadı. Hissede öğleden sonra müthiş baskı kurdular. Anlamış değilim. 0,91 ve 0,94 halen direnç olarak geçerliliğini koruyor. 0,87 - 86 seviyeleri ise destek ve aynı zamanda stoploss olarak kullanılmalıdır. Umarım bu seviyelere düşmez ve bugünkü düşüş endekse bağımlı bir düşüştür. Beni soracak olursanız şu anda benim de portföyümde.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,91 YTL üzerinde kendisini tutmak için zorluyor. Dakikalık grafikler ucuz konuma geldi buradan toparlanabilirse dirençlerini tekrar deneyecektir. 0,94 - 95 seviyesi hacimli geçilirse 1,2 - 1,25 seviyeleri kısa vadeli hedef olarak seçilebilir.[/QUO
murat erişkin hocam,
bu silvri siz, simurg hocam, mühendis hocamız da yazınca aldım. Gerçi bikaç kademe zarardayız ama siz üçünüz dediğinize göre, financer de tatilde olduğuna göre en azından rahat uyuycam
hepinize teşekkür etmek istiyorum, sayenizde bugün erbos,mühendis beyden vanet yevmiye çıkardık darısı diğerlerine.. ümitli başladım, geçmişe sünger, sabırla zararımı çıkarmayı bekliyorum..teşekkürler..
Yorum

Yorum