goodyear uygun pozisyona geldimi üstad
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kar yağıyor her yerde... millet kar lastiklerini taktırmıştır herhaldeMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBoşveeer,lastik mutlu yıllar yapabilir bize

Yorum
-
bende var ve 1,24 altına düşmedikçe beklerim...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın tractac sarky yorumunuz
Yorum
-
-
sizin ne yapacağınızı bilemem... ama ben düşen kanalını yukarı kırmış bir hisseyi tutarım...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın tractact goody deki belirsizlik nedir? tutalım mı çıkalım mı siz olsaydınız napardınız
Yorum
-
peki hocam sizce stop noktası nedir goodyear ve banvit için?tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizin ne yapacağınızı bilemem... ama ben düşen kanalını yukarı kırmış bir hisseyi tutarım...
Yorum
-
banviti simurg üstad takip ediyor... ona soralım ;)oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpeki hocam sizce stop noktası nedir goodyear ve banvit için?
goody'de ise tekrar düşen kanalın içine girerse stop uygularım
Yorum
-
3.64 kapadı. yarında izleyelim bakalım yeniden alım için. Acelemiz yok...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertav da 3.70 benim için kısa vade stop yeri. Alttan alamk için şansımı deneyeceğim...
Yorum

Yorum