Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hocam bugün 2. seansta EMNIS'e 3.82 den talimat verdim,,ımkb ye girildi denildi ardından kağıt 3.80 3.78 i gördü,,1 dakika da burada oyalandı,,emirlere baktım almamış,,gerçekleşen talimata baktım yok,,
bu ne kısmetsizliktir anlamadım,,bankanın sayfasına şikayet bölümüne durumu aktardım ama,,ne fayda sonuçta atı alan üsküdarı geçti,,
sistem de sorun çıkmışsa ben ne yapabilirim ki ımkb ye girildi dediği zamanda çoktan almalıydı
hafta sonu bunun üstüne sadece soğuk su içilir
Hocam bugün 2. seansta EMNIS'e 3.82 den talimat verdim,,ımkb ye girildi denildi ardından kağıt 3.80 3.78 i gördü,,1 dakika da burada oyalandı,,emirlere baktım almamış,,gerçekleşen talimata baktım yok,,
bu ne kısmetsizliktir anlamadım,,bankanın sayfasına şikayet bölümüne durumu aktardım ama,,ne fayda sonuçta atı alan üsküdarı geçti,,
sistem de sorun çıkmışsa ben ne yapabilirim ki ımkb ye girildi dediği zamanda çoktan almalıydı
hafta sonu bunun üstüne sadece soğuk su içilir
Zaman zaman bizlerde aynı problemlerle karşılaşabiliyoruz.İnternet üzerinden yapılan işlemlerde sıkıntı olabiliyor.
Yorum