hiram Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
herkes stop seviyesini kendisi belirlemeli. benim için 1.53 kıramaması ve geri dönmesi stop sebebi idi. 1.50 de stop uyguladım.Bu yeniden çıkmayacağı anlamına gelmez tabi. 1.46 üstünde kaldıkça senetin yönü yukarı olacaktır.
-
0.86 seviyesi geçilmeden yükseliş için bir şey söylemek doğru olmaz. bu seviyeyi hacimli kırarsa zıplarım.Takipteyim...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam, kozada bugün hafif bir baş kaldırma var, gerisi gelirmi acaba? tutalım mı?
Yorum
-
yksgr: stch günlükte bugün al verdi. İzlemeye değer. 4.22 üstünde tutunmayı başarısa 4.30 direncine kadar çıkar.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYKSGR ve UCAK hakkındaki incelemelerinizi öğrenebilimiyiz. özellikle 1-2 gün gibi zaman dilimi için.
teşekkür ederim.
ucak: bugün hacimle günlük bb kırdı. 0.99 a kadar gidebilir.
Yorum
-
Anormal bir durum yok. 30 dk. toparlanmaya başlıyor.naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu gubreye bi haller oldu neyi var sizce assagı suzulmeye basladı.

Yorum
-
ben zıpladım 84den 1 hafta önce. Hayırlısı olsun bakalım hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.86 seviyesi geçilmeden yükseliş için bir şey söylemek doğru olmaz. bu seviyeyi hacimli kırarsa zıplarım.Takipteyim...
[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
-
TUKAS GIDA SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 24.12.2008 TARIHLI YAZISI ASAGIYA ...
***TUKAS*** TUKAS GIDA SANAYI VE TICARET A.S.'NIN 24.12.2008 TARIHLI YAZISI ASAGIYA CIKARILMISTIR. 'CIKARILMIS
SERMAYEMIZIN; 37.650.000 YTL (%60,3849 ORANINDA) BEDELLI ARTIRILARAK
100.000.000 YTL'NA YUKSELTILMESINDE; YENI PAY ALMA HAKLARI ASAGIDA BELIRTILEN
BASVURU YERLERINDE 29.12.2008 ILE 12.01.2009 TARIHLERI ARASINDA
KULLANDIRILACAKTIR. BIR PAYIN NOMINAL DEGERI 0,01 YTL OLUP 0,01 YTL'DEN SATISA
ARZEDILECEKTIR. PAY BEDELLERININ ODENMESI ICIN ING BANK A.S. IZMIR SUBESI
NEZDINDEKI 6048179-MT-4 NOLU HESAP TAHSIS EDILMISTIR. BASVURU YERLERI: OYAK
YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S., KORDAN SUBESI, IZMIR OYAK YATIRIM MENKUL DEGERLER
A.S. GENEL MUDURLUGU, BESIKTAS, ISTANBUL OYAK YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.,
KIZILAY SUBESI, YENISEHIR, ANKARA ' ***TUKAS***
iyi geceler örneğin benim 5000 lotum var kaç para yatırmam gerekiyor.tşk ederim
Yorum
-
Gün içinde trade fırsatı verebilecek senetlerden bazıları...
ALKA-ALKIM-ARENA-CYTAS-ECİLC-ENKA-ETYAT-FENİS-FFKRL-GARFA-İZDMC-MAALT-NUGYO-PINSU-PTOFS-TTKOM-VESBE-VKGYO-YKFIN
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGün içinde trade fırsatı verebilecek senetlerden bazıları...
ALKA-ALKIM-ARENA-CYTAS-ECİLC-ENKA-ETYAT-FENİS-FFKRL-GARFA-İZDMC-MAALT-NUGYO-PINSU-PTOFS-TTKOM-VESBE-VKGYO-YKFIN
seanslık grafiği... sıkışma bariz...
...
Yorum
-
Listemde yazdığım vesbe de sıkışma var. Hacimli alımlarda dikkat çekici. 1.13 kırılırsa senette yükseliş hızlanabilir.
Yorum
-
sngyo: 1.58 direncini kırmaya çalışıyorlar.Kırmayı başarırlarsa 1.64 direncini öncelikle test eder.
Yorum
-
3.80 altına sarkmadıkça sorun yok.carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ben öğleden sonraları ilgilenemiyorum alkım için bir yorumunuz varmı acaba dah yükseliş beklenirmi.
Yorum
Yorum