simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
0.85-0.86 önemini koruyor hala.mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadi koza kır zincirlerini 85i geçemedi sayın hocam. geçerse kopma ihtimali var mı?
Yorum
-
Parsn:gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gözünüzden kaçtı heralde PARSAN ile birlikte ERBOS a da bi baksanız nasıl duruyorlar tşk.

indikatörler olugunlaşmış.rsı ile trend arasında pozitif uyumsuzluk var.22 günlük direncini kırdı.0.75 üstünde kaldığı sürece ilk hedefi 0.82 olcaktır.
erbos:4.84 -4.96 seviyesinde direnç var. 4.84 üstünde tutunmazsa düşüşe geçebilir. Tutunursa hedefi yeniden 4.96- 5.30 olacaktır. Tahtası sığ, dikkatli olunmalı.
Yorum
-
ısamb:güven veren bir şirket değil.Tekniğine bakarsak günlükkte bb kırmaya çalışıyor. kırmayı başarırsa yükseliş başlar.murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ısıklar ambalaj durumu nedir diyer gurup senetler gidiyo prkete alımlar sizce çıkış icin yeterlimidir vokko durmu nedir hocam teşekkurler
prkte: İhaleye kadar yükseliş sürecektir.
vakko: 32 desteğinde tutunursa tepki yükselişi olur. bu destek kırırlırsa stop uygulanmalı.
Yorum
-
Tüpras:16.00 direncini kırdı ve indikatörler toparlandı.Yakından takip edilmeli. 17.30 önündeki kısa vade hedefi.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertupras ve ereglı nasıl hocam yukarı yonlu hareket olabılırmı destek ve dırenc degerlerı nedeır çok tesekkurler hocam kolay gelsın
ereğli : düzeltme tamamlandı. Hedef 4.28...
Yorum
-
ecilc: cuma günü beğendiğim senetler arasında yazmıştım. 0.88 üstünde kaldıkça yükselişini sürdürecektir. 1.02 direnci hedef fiyat.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kolay gelsin öncelikle. mümkünse eğer, ECILC yorumu almak istiyorum...şimdiden teşekkürler...
Yorum
-
1.13 üstünde kapanış yapması olumlu. Hacimde var senette. Biraz da sabır gerekli...naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam iyi aksamlar ben vesbe stoploss ogrenebilirmiyim.1 14 maliyetle cok olmamak sartıyla aldım.saygılar sunuyorum.
Yorum
-
0.94 direncini kıramadı. yeniden kırmayı deneyecekler muhtemelen.Hacimli geçerlerse kısa vade 1.10...serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster.hocam kolay gelsin öncelikle. mümkünse eğer, ECYAP yorumu almak istiyorum...şimdiden teşekkürler....
Yorum
-
28.000 direncine kadar bir yükseliş bekliyorum açıkcası. Kısa vadeli işlemler yaptığım için tedbiri elden bırakmadan hareket etmeye çalışıyorum.Ocak ayından itibaren genel düşüşün süreceğini düşünüyorum.capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryılbaşından sonra herkes bir yükseliş bekliyor bende tam tersine düşüş bekliyorum sizin düşünceleriniz nedir sn. hocam.
Yorum
-
ecilc
teşekkürler hocam...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterecilc: cuma günü beğendiğim senetler arasında yazmıştım. 0.88 üstünde kaldıkça yükselişini sürdürecektir. 1.02 direnci hedef fiyat.
Yorum
-
4.98 direncini test edebilirler. Lakin bu seviylerden pozisyon açmak oldukça riskli ve gereksiz bence. Yolu açık olsun, derim sizin yerinizde olsam. Tabi karar sizin...celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım eminişte hareket sürer mi bir fikrinizi alabilir miyim..
Yorum
-
ben teşekkür ederim, biraz geç oldu ama anlayış göstericeğinizi sanıyorum. malum hafta sonunu aileye ayırmaya çalışıyoruz. İyi akşamlar.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler hocam...
Yorum
-
ne demek hocam, hiç çıkarınız olmadığı halde bize değerli yorumlarınızla yardımcı oluyorsunuz...Allah razı olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden...dilerim bu yardımlarınızın karşılığını maddi ve manevi anlamda fazlasıyla alırsınız...iyi akşamlar...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben teşekkür ederim, biraz geç oldu ama anlayış göstericeğinizi sanıyorum. malum hafta sonunu aileye ayırmaya çalışıyoruz. İyi akşamlar.
Yorum
Yorum