ESCOM a ne dersin dostum...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCOM a ne dersin dostum...
ESCOM seanslık grafiği...
...
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCOM a ne dersin dostum...
ESCOM haftalık grafiği...
...
Yorum
-
sigortalar iyi gidiyor. gusgr ve avivaya bugün dikkat...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Yksgr Durum Nedir Bu Fiyatlar Onun Için Komik Değilmi Saygilar
Yorum
-
Spekin direnci kırılsa süper olacak...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterESCOM a ne dersin dostum...
Yorum
-
hocam thyaodan beklentiniz nedir yükseliş olma ihtimali var mı bir de hocam yılbaşından sonraya kağıt bırakmak riskli olur mu görüşlerinizi alabilr miyim teşekkürler'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
5.50 kırılmadkıça thyo tutulabilir. İndikatörler zayıflamaya başladı. Tebdiri de elden bırakmamak gerek. 2 Ocakta pata küte satışlar gelecek diye bişey yok...mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam thyaodan beklentiniz nedir yükseliş olma ihtimali var mı bir de hocam yılbaşından sonraya kağıt bırakmak riskli olur mu görüşlerinizi alabilr miyim teşekkürler
önümzde grafikler izliyoruz. Stop seviylerimize gelirse stop yaparız.
Yorum
-
1.64 direncini kırmayı başarırsa yükseliş hızlanır...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersngyo: 1.58 direncini kırmaya çalışıyorlar.Kırmayı başarırlarsa 1.64 direncini öncelikle test eder.
Yorum
-
teşekkür ederim, iyiyim.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad nasılsın ereğli için bi yorymun varmı 4.02- 4.06 da takıldı gibi nedersin üstad çıkş varmı birde vakıfbank için yorumun nedir tşkler
ereğli:göstergeler zayıflamaya başladı.
vakbn: Yükseliş sürecine ayak uyduramadı lakin bugn gelen alımlar güzel. devamı gelirse yükseliş devam eder.
Yorum

Yorum