Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFEKENT
    Kıdemli
    • 15 Mayıs 2008
    • 4329

hocam merhaba. GSDHO sıkışmış gibi görünüyor. müsait bir zamanınız da bakabilirmisiniz. Alım için uygunmudur.
    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

üstad eminiş yorumu için teşekkür ederim.saolun!!!
      kuzufun

Yorum

• mehmet.17
        Katılımcı
        • 17 Aralık 2008
        • 66

kozad 90ı gördü hocam hacimde gayet iyi ama 91i göremedik sabırla bekliyoruz. içimden bir ses koza 1 e gelecek diyor ama bu işler içimizdeki sese göre olmuyor
        [B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]

Yorum

• herif
          Katılımcı
          • 21 Kasım 2008
          • 67

boyner de neler oluyor? bılgı verırsenız sevınırım.
          :icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]

Yorum

• mehmet.17
            Katılımcı
            • 17 Aralık 2008
            • 66

vesbe vesbe vesbe kayboldun gittin vesbe

Yorum

• oflazhan
              Katılımcı
              • 06 Mayıs 2008
              • 95

hocam goodyear dan nehaber?

birde parkte deki olay nedir, gercekten ceytaş la birleşiyomu?
              Last edited by oflazhan; 29 Aralık 2008, 15:31.

Yorum

• servet
                Yeni üye
                • 26 Temmuz 2008
                • 12

mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                kozad 90ı gördü hocam hacimde gayet iyi ama 91i göremedik sabırla bekliyoruz. içimden bir ses koza 1 e gelecek diyor ama bu işler içimizdeki sese göre olmuyor
                Hakikaten içindeki ses ile olmuyor simurg hocam lütfen kozanın yorumunu rica ediyorum.

Yorum

• radyolog
                  OKURYAZAR
                  • 03 Ağustos 2008
                  • 22559

oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

birde parkte deki olay nedir, gercekten ceytaş la birleşiyomu?

Park Elektrik Madencilik<PRKTE TI> Ceytaş <CYTAS TI> ile devralma suretiyle birleşeceğini açıkladı.

Parke Elektrik Madencilik Borsa başkanlığına gönderdiği yazısında Ceytaş Madencilik'in devralanacağını ve bu konuda değerleme çalışmalarının yapılması için bir denetim şirketine yetki verildiğini duyurdu.

Konu ile ilgili detaylar henüz net olmamakla birlikte CEYTAŞ'ın tekstil sektörü faaliyetlerini durdurmasından sonra madenciliğe odaklanma stratejisi doğrultusunda, grubun diğer madencilik şirketi Park Elektrik Madencilik ile birleşmesinin yaratılacak sinerji açısından olumlu olacağını düşünüyoruz.

Birleşmede Park Tekstil, Ceytaşı devralacağından Ceyaş hissesi sahiplerinin hiseleri birleşmede Park Elektrik hisseleri ile değiştirilecektir. Henüz birleşme oranları belli olmamakla birlikte hisse fiyatlarının çok düşmüş olması nedeniyle her iki şirkletin mevcut seviyelerinin üzerinde bir değerlemelerinin çıkması ve birleşme sırasında Ceytaş hissesi sahipleri için arbitraj fırsatı doğurması muhtemeldir.

Konu ile ilgili detaylar açıklandığında ayrıca değerlendirlecektir.

Sezai SAKLAROGLU
                  Ata Invest - Research
                  DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• PARABELLUM
                    Katılımcı
                    • 01 Ağustos 2008
                    • 37

ÜSTAD SAYGILAR...
                    Deva ile ilgili bir msj atmıştım ama sizden cvp gelmeyince sattım.Şimdi zahmet olmazsa; INDES ve PETUN hakkında fikir verebilirmisiniz?Daha doğrusu şuan kısa vadede hangisini almamı önerirsiniz?

Yorum

• tekin060
                      Katılımcı
                      • 06 Ekim 2008
                      • 167

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Hocam bugün 2. seansta EMNIS'e 3.82 den talimat verdim,,ımkb ye girildi denildi ardından kağıt 3.80 3.78 i gördü,,1 dakika da burada oyalandı,,emirlere baktım almamış,,gerçekleşen talimata baktım yok,,
                      bu ne kısmetsizliktir anlamadım,,bankanın sayfasına şikayet bölümüne durumu aktardım ama,,ne fayda sonuçta atı alan üsküdarı geçti,,

sistem de sorun çıkmışsa ben ne yapabilirim ki ımkb ye girildi dediği zamanda çoktan almalıydı
                      hafta sonu bunun üstüne sadece soğuk su içilir
                      Hocam 2. seans 4.54 ten alım yaptım,,aslında ilk seans düşünüyordum,,ancak anahtar şifremin güncellenmesi gerekiyordu bankada o işlerle uğraştım ancak 2. seans alım yapabildim,,hocam spekülatif hareketler sergilediğini biliyorum,,onu göze alarak aldım,,hacimli alışlar devam ettiği sürece takibimde,,geniş bir grafikle stop seviyeleri ve güçlü direnç noktalarını paylaşırmısınız hocam eğer zahmet olmazsa,,

Yorum

• mehmet.17
                        Katılımcı
                        • 17 Aralık 2008
                        • 66

simurg hocam geçen haftaki tahminleriniz arasında bulunan VKGYO bugün çıkış yaptı acaba önü açık mı ? değerli yorumunuzu yazabilirsiniz sevinirim. Birde koza 91 ide gördü sonunda onun içinde bir yorum alabilirmiymi?

Yorum

• BARAbey
                          Aktif
                          • 08 Mayıs 2008
                          • 201

Hocam Cimentolara Cimsa Neden Ayak Uydurmadi Acep

Yorum

• duhafe
                            Katılımcı
                            • 19 Nisan 2008
                            • 112

tekin060

tekinbey iki üç gündür yoktunuz özletiyorsunuz bakıyorumda performansınız üst düzeyde selamlar

Yorum

• naz
                              Aktif
                              • 17 Ağustos 2008
                              • 373

vesbe

iyi aksamlar hocam vesbenin bugunkü kapanısı nasıl sizce bir yorumunuz varmı acaba TESEKKÜRLER.
                              istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• tekin060
                                Katılımcı
                                • 06 Ekim 2008
                                • 167

duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                tekinbey iki üç gündür yoktunuz özletiyorsunuz bakıyorumda performansınız üst düzeyde selamlar
                                Selamlar,,saygılar bizden,,geçen hafta 2 gün elektrikler kesilmişti,,üstüne yetmiyomuş gibi 3.82 den emnıs alış emrim teknik arıza nedeniyle gerçekleşmedi,,
                                Sonuçta kısmet bugüneymiş ilk seansta şifremi güncellemem gerekti,,öğleden sonra 4.54 aldım,,hacimde güzeldi,,para girişide ancak spekülatif kağıt uygun seviyelerden ayrılmak lazım,,fazla bekletmeye gelmez,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information