saydami Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
emnis opr. yedi takibimin dışında. aviva , güç topluyor...
-
-
hangi hisse bu good year mısimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGözüm sentte, yakın takipteyim...
Yorum
-
aynen ben de takipteyim. YKGYO sıkışmış durumda. yorumlarınız lütfen. birde AYGAZ,THYAO, TEKTU VE VKFYT nasıl acaba.teşekkürler.gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam YKGYO nasıl duruyor bi bakabilirmisiniz tşk.Last edited by serdinc35; 24 Aralık 2008, 20:17.
Yorum
-
sy simurg
bilgileriniz için teşekkür ederim 21.70 FİYATTAN ALDIĞIM --- BİM--- 33.00 FİYAT İLE SATTIM FAKAT 15 GÜNDÜR 30.00 ALTINA GELMEDİ SON DURUM DESTEK VE DİRENÇ POZİSYONLARI NEDİR 4.06 ENKAİ ALMIŞ İDİM 5.20 FİYAT İLE BUGÜN SATTIM ŞİMDİLİK NAKİT'E DÖNDÜM ŞAYET ÖNEREBİLECEĞİNİZ HİSSE OLURSA BİLMEK İSTERİM BİM 27.000 VE ALTI ALIŞ DÜŞÜNÜYORUM BUGÜN 6.35 DEVA YAZDIRDIM GELMEDİ KISMET DEĞİLMİŞ HOŞCAKALIN.
Yorum
-
arkadaşlar raysg daki çözülmenin sebebi nedir, bilgisi olan varmı?iber Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg raysg hakkında yorumunuzu öğrenebilirmiyim.epey yükselmiş ama grafiği gözüme iyi gözüktü.bolinger açılıyor.1.37 kırmamış ama dönermi geri acaba...
Yorum
-
0.56 bb desteğine kadar sarkacak gibi. 0.60 ı hacimli geçmeden adam olmaz.DAr bantta sıkışık seyrine bir süre daha devam edecek gibi.gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam YKGYO nasıl duruyor bi bakabilirmisiniz tşk.
Yorum
-
aygaz: 1.78-1.80 desteklerinden tepki gelebilir. 1.78 altı stop.serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen ben de takipteyim. YKGYO sıkışmış durumda. yorumlarınız lütfen. birde AYGAZ,THYAO, TEKTU VE VKFYT nasıl acaba.teşekkürler.
thyao:5.50 üstünde tutunursa yoluna devam eder. Tutunmazsa düzeltme gelir. 5.25 kırlmadıkça tutmaya devam edilmeli.
tektu:görüntü zayıf. 0.42 direncini geçmekte zorlanıyor.
vkfyt:düzletme yapıyor.0.59 u kıarsa yeni yükseliş dalgası gelebilir..
Yorum
-
1.30 stop demiştim. adamlar kısa vade için alacaklarını aldı.oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar raysg daki çözülmenin sebebi nedir, bilgisi olan varmı?
Yorum
-
3.78 ve 3.74 h.o destekleri dikkatle izlenmeli. Bu seviylerse satışlar azalırsa yukarı tepki gelir. Hacimli satışlar sürerse aşağı doğru bir kırılma beklenebilir.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam ereğli için ne diyosunuz son urumu nedir hocam bi bakabilirmisiniz lütfen
Yorum

Yorum