tekin060 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
fena değil ama hacimli alımlar gelmedikçe yatay seyredecek gibi.
-
işlemler zayıf görünüyor. 1.45 üstünde tutuntundukça izlenebilir...duhafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdgzte yorumu alabilirmiyiim 1.50 direncmi ne yapar saygılar
Yorum
-
bb iyice daralmaya başladı, izleyelim...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSARKY güzelleşti... 1,29 dan sonrası daha güzel olacak gibi duruyor...
Yorum
-
hocam tebrikler, raysg 1.40 gecerse ilk hedefi nedir hocam 1.68 direncini test edebilirmi kısa vadede.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterraysg
Yorum
-
1.42 yi kırıp üstünde tutunursa hedef 1.63 olur. 1.34 aşağı kırılrısa stop yapılmalı...oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam tebrikler, raysg 1.40 gecerse ilk hedefi nedir hocam 1.68 direncini test edebilirmi kısa vadede.
Yorum
-
alkimde hacimli alımlar başladı, iyi iş çıkarabilir...3.60 üstünde kalabilirse..
Yorum
-
T.C. IZMIR 22.ICRA MUDURLUGU’NCE 2006/5370 SAYILI DOSYAYA ISTINADEN IMKB'DE
SATISI TALEP EDILEN 5 ADET ALKIM ALKALI KIMYA A.S. (ALKIM.E–TRAALKIM91E0) HISSE
SENETLERI 25-26 ARALIK 2008 TARIHLERINDE 11:00-12:00 SAATLERI ARASINDA
RESMI MUZAYEDE YOLUYLA SATISA SUNULACAKTIR.
-IMKB GUNLUK BULTENI'NDE YAYINLANMISTIR-
-MATRIKS-
Yukarıdaki haber olmasın hareketlenmesinin nedeni ;''-)Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Evet, bu haberle hareketlendi.MESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterT.C. IZMIR 22.ICRA MUDURLUGU’NCE 2006/5370 SAYILI DOSYAYA ISTINADEN IMKB'DE
SATISI TALEP EDILEN 5 ADET ALKIM ALKALI KIMYA A.S. (ALKIM.E–TRAALKIM91E0) HISSE
SENETLERI 25-26 ARALIK 2008 TARIHLERINDE 11:00-12:00 SAATLERI ARASINDA
RESMI MUZAYEDE YOLUYLA SATISA SUNULACAKTIR.
-IMKB GUNLUK BULTENI'NDE YAYINLANMISTIR-
-MATRIKS-
Yukarıdaki haber olmasın hareketlenmesinin nedeni ;''-)
Yorum
-
Hadi be tavv kır şu 3.52 yi......simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavhl:3.42 üstünde kaldıkça yükselme için güç toplar. Altı ise bana göre negatif...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHadi be tavv kır şu 3.52 yi......
342 44 46 ya baya alış girmişler orlarada bol alıcı var diye kağıdı bırakabilirler mi
bakalım nolcekDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
-
direnci kırmaya niyetli iseler bırakmazlar. Zaman gösterecek...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster342 44 46 ya baya alış girmişler orlarada bol alıcı var diye kağıdı bırakabilirler mi
bakalım nolcek
Yorum
-
simurg hocam armada armada dedim sonunda kaldırdım
şimdi ilk seansta tavan acaba yarında tavanı görür mü? yoksa spekülatif haraketmi dersiniz? şimdiden teşekkür ederim.
[B]Ben hayatı çevrimdışı yaşıyorum, hayat beni engellese ne olur ! ! ![/B]
Yorum
-
hayırlı olsun. 0.68 e dikkat edilemli. Bu direnç hacimli geçlirse ve bu direnç üstünde kapanışlar yapılırsa senet gitmeye devam edebilir. Bol kazançlar.mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hocam armada armada dedim sonunda kaldırdım
şimdi ilk seansta tavan acaba yarında tavanı görür mü? yoksa spekülatif haraketmi dersiniz? şimdiden teşekkür ederim.
Yorum

Yorum