Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hayırlı olsun.. 2. seans ta güzel geçecek muhtemelen..
Teşkkürler Hocam,,
Hocam,,prkte da yeni hedefler ve rakamlar hakkında müsait olduğunuzda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim,,
Sizi de yoruyoruz farkındayım,,en azından hareketin hangi rakamlara kadar gidebileceği hakkında öngörünüz önemlidir diye düşünüyorum,,malda beklemeye devam mı?
şimdiden teşekkürler hocam
Seans arası krupiyerden bugün için bir deste kağıt istedim. Tutmuş bana aşağıdaki kağıtları vermiş. Niyeti para kazandırmak mı, cebimdeki parayı almak mı bilemedim. Bir de size sorayım dedim.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Seans arası krupiyerden bugün için bir deste kağıt istedim. Tutmuş bana aşağıdaki kağıtları vermiş. Niyeti para kazandırmak mı, cebimdeki parayı almak mı bilemedim. Bir de size sorayım dedim.
***PRKTE*** Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Turkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun nukleer santral ihalesinde teklif edilen teknolojiyi uygun buldugu ile ilgili Reuters kaynakli haberin sirketimiz ile ilgisi bulunmamaktadir. ***PRKTE***
IMKB
2. seans dökme hareketinin gerekçesi
bakacaz nereye kadar düşecek
***PRKTE*** Park Elektrik Madencilik Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Turkiye Atom Enerjisi Kurumu'nun nukleer santral ihalesinde teklif edilen teknolojiyi uygun buldugu ile ilgili Reuters kaynakli haberin sirketimiz ile ilgisi bulunmamaktadir. ***PRKTE***
IMKB
2. seans dökme hareketinin gerekçesi
bakacaz nereye kadar düşecek
1.51 kırılırsa ceytas için stop 0.84 kırılırsa parkt için stop...
Yorum