hocam vako durumu nedir acaba okadar hareketten sonra sessizliğe burundu teş
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Halil Reçber bizim sitede mi yoksa...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBagfas: 60.50 direncini kırıp tutunmayı başarırsa iyi iş çıkarabilirler...
Biz yazdıktan sonra analizi düşüt matrıkse 10.39 da...
Yorum
-
42.50 civarlarında direnci var kırarsa gider lakin ben düzeltme bekliyorum , şimdilik...murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam altının durumu nedir sizce yukselirmi düşermi
Yorum
-
safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBİRDE VAKKO NE DURUMDADIR TEŞEKKÜRLER
düzeltme yapıyor. 0.31-0.32 destek bölgesi....murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam vako durumu nedir acaba okadar hareketten sonra sessizliğe burundu teş
Yorum
-
indikatörler biraz zayıfladı hacimli alım gelirse döner...safarii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTCELL ALDIM 9,10 DAN SENEDİN ÇIKIŞI OLURMU TEŞEKKÜRLER
Yorum
-
spekülatif işlem ne demek ? 5 gün daha tavn da gidebilir taban da....:037:mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaryo çıkışını sürür mü? almamızı tavsiye ediyormusunuz? spekületif işlemler dediniz ama 4 gündür tavan yapıyor kağıt.
Yorum
-
desteğinde tutunmuş...mehmet.17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranladım hocam teşekkür ederim. gsdho durumu nedir acaba? şimdiden teşekkür ederim.
Yorum
-
-
kısmetse hele bir yükselmeye başlasın da gücüne ve zamana göre hedefimi belirlerim... şimdilik sadece hareketlenmesini bekliyorum...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTractac üstat Sise De Hedefiniz Kaç .tşk
bu arada üstad değilim... daha önce de belirtmiştim ;)
Yorum
Yorum