tavhl: 3.50 seviylerine doğru gidecek gibi duruyor. Bu direnç bölgesi hacimle geçilirse önceki ralliyi yaşarız...
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Banvit dirençte . Kırmayı başarırsa yükseliş başlar...aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam piliçlerde hareketlenme başladı,yorumlarmısınız.tşk.
Yorum
-
hocam tüpraştaki çekilme nereye kadar olur 16ya kadar gelmiş düzeltme mi yapıyorlar şimdi
garanti de 2.56nın üstünde durmaya çalışıyor 2.6yı 2 gündür görüp aşağı iniyor aslında bu karışıklıkta o da yeter ama bundan sonrası için 2.6nın üstüne çıkabilir mi ne dersiniz'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Hocam 2. seans ters köşe yaptılar,,k.yatırımcının elinde ki kağıtları toplamadan rahat etmeyecekler galiba,,sonuçta ihalede karar olumlu,,tavandan tabana gelecek bir olumsuzlukta söz konusu değil,,2.seans öncesi haber bilinçli gibi geldi bana bakacaz,,görecez ilerleyen haftalarda,,maliyetim ne olsa aşağıdasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayırlı olsun.. 2. seans ta güzel geçecek muhtemelen..
Hocam,,siz önümüzde ki hafta nasıl bir performans bekliyorsunuz?
Yorum
-
Sorulara, müsait olduğumda zaman ayıracağım bu akşam. Herkese iyi hafta sonları...
Yorum
-
Senette düzeltme var. 4.02 üstünde kapanışlar yapabilirse güzel olacak. 3.70 kadar olası düşüşler düzeltme sayılmalı.Kısaca şimdilik tutulmalı...dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ereğli geçenlkerde 4:30 lara kadar çektiler şimdide 3.96 lardalar yine böyle bi çıkış bekliyomusunuz ereğlide rica etsem bi bakabilrmisiniz bi yourmlarsanız sevinirim üstad teşekürler
Yorum
kar satışları başladı simurg hocamın söylediği çıkıyor
Yorum