Simurg hocam günaydın celebi rica etsem teşk.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
GÜNAYDIN.6.75 VE 6.95 DİRENÇLERİNİ KIRMAYI BAŞARIRSA YÜKSELİŞİ SÜRECEK. dÜN DİKKAT ÇEKİCİ TEPKİ ALIMLARI GELDİ. yAKIN TAKİBE ALDIM BEN DE...gani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam günaydın celebi rica etsem teşk.
Yorum
-
teşekkürler hocam, bende raysg yoktu ama alan arkadaşlara sizin stop noktanızın faydası olmuştur.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.30 stop demiştim. adamlar kısa vade için alacaklarını aldı.
Buarada herkese günaydın, bol kazançlı günler.
Yorum
-
tav da 3.70 benim için kısa vade stop yeri. Alttan alamk için şansımı deneyeceğim...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPiliçleri, izlemeye alalım bugün...
destek ve dirençleri nedir acaba üstad
Yorum
-
banvit : 1.50 -1.54 kırılırsa kopar senet....carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
destek ve dirençleri nedir acaba üstad
Yorum
-
aldım mı? almadım...tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTHYAO 5,40 görürse alırım belkim...
pişman mıyım? evet

Yorum
-
hocam koparsa ilk hedef neresi olur, kopmazsa stop nedir acaba?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanvit : 1.50 -1.54 kırılırsa kopar senet....
Yorum
-
5.25ten alma şansım vardı bekledim 5.35ten aldım ben mutluyumtractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldım mı? almadım...
pişman mıyım? evet

hayırlısı bakalım hacim de iyi 5.55te şuan 5.65in üstüne çıkabilse devamı gelir amayılbaşına kadar şu hareketi yapsa bari
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
tavan..oflazhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam koparsa ilk hedef neresi olur, kopmazsa stop nedir acaba?
Yorum
-
Boşveeer,lastik mutlu yıllar yapabilir bizetractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldım mı? almadım...
pişman mıyım? evet

Yorum

Yorum