Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Önce bir işlem mantığımı tekrar bir belirteyim. Sonra kimseciklerin yanlış anlamasını istemem ve zarar etmesini istemem.
1) İnandığım hisseyi belli indikatörlerim al verdikçe tutarım.
2) Ama onun haricinde işlem hacmimin %65'i günlük kademeye oyna şeklindedir.
Burada önemli not :Hisse alım satım yaparken ödeyeceğiniz komisyon sizi rahatsız etmemeli. Ve buna göre bir aracı kurum bulmalısınız. Ben şu anda 1 Kademe kar yaptığımda komisyonu çıkarttığımda bayağı bir kazanç kalmakta. Diyelim 1 liradan aldım. 1.01'den sattım. 100 TL kazanç elde ettim. Bunun 95 lirası cebime kalıyor. 5 lirası komisyona gidiyor.
Yani beni böyle değerlendirin. 1 Kademeye satış yaptığımı çok göreceksiniz. Neden böyle yapıyor demeyin diye açık açık yazıyorum
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Pegam bu gamyon galkmaz artik...bozuldu o isin ahengi...bi de darokanin ilgilenmesi gereken baska konular var...ben de cok yogunum.okumaya bile anca zaman buluyorum..
Eyvallah kardesim
Penguen Abi bende tüyo bulurum ümidi ile gelmiştim halbuki
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. ;)
Ancak hafta sonu teknik göstergelerine bakıp çetelede ATSYH-DEVA-ECYAP-ESCOM-GOODY-TRCAS-ULAS'ın üzerini gül pembesine boyamışım.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
INFO.R'deki % 7.6'lık düşüşü görünce rüçhan hakkı kuponlarını sermaye arttırımının ilk günlerinde satmak gerektiğini, günler ilerledikçe kuponlara olan ilginin azalıp fiyatın düştüğünü hatırlatma gereği duydum.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum