Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hele çikolata bu kiloya hiç gitmez ama düşünmen yeter
Ne çikolatası? Sizin payınıza organik girissini düştü ;)
Artık her şeyimiz organik oldu.
Geçen organik köfte afişi gördüm.
Dedim, nedir bu?
Dediler : Bizim danalar yeşil çimenle, berrak suyla besleniyor
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
süper ben grisiniye devam edeyim organik , bu organik lik işi yüzünden demek bu sene kurbanlıklar iyi paraydı. vay be bende organik miyimdir penguen üstat ot yemiyorum ama
"tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
süper ben grisiniye devam edeyim organik , bu organik lik işi yüzünden demek bu sene kurbanlıklar iyi paraydı. vay be bende organik miyimdir penguen üstat ot yemiyorum ama
Hata yapmamak için fazla konuşmıyayım diyorum ama
arı kovanına çomağı sokup beni zorla konuşturuyorsunuz.
Bir aşın tadını-tuzunu-lezzetini kim bilir?
Zannımca mutfağa girip pişiren değil,
sofraya oturup yiyen bilir ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
syn hiram istermisinz yarın 12 tl yi delip geçsin bizim keleş oğlan
gunaydın dostlar herkese bol tavanlar her hissede vobb da cortcular kazansın bıraz
inşalllahhhhhh bende bir ipek var yahuuu efekent hocam ipek bakarmısınız
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Merak edip baktım.
Meğer Şubat 2004'ten bu yana memlekette kurşunsuz benzin kullanılıyormuş.
Yani süper pek matah birşey değilmiş. ;)
Edip Akbayram sizin için söylüyor.
INFO'da amcalar dün bayram şekeri ile beni kandırdı. Bugün parsayı kendileri topladı.
Geriye kalan 1/3'lik bölümü de verdim. Hayrını görsünler.
Yorum