Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
INFO rüçhan kupon değeri bende 0.19 olarak görünüyor.
Sabahtan bu yana hangi kademeden ne kadar alınıp satıldığını söyleyebilecek bir arkadaşımız var mı?
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
INFO rüçhan kupon değeri bende 0.19 olarak görünüyor.
Sabahtan bu yana hangi kademeden ne kadar alınıp satıldığını söyleyebilecek bir arkadaşımız var mı?
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Sattığımız bir hisse biz elden çıkardıktan sonra yükselecek olursa
ah vah etmek bize birşey kazandırmaz.
Geriye dönüp bakarsak mutsuz oluruz.
Hele tekrar alıp portföye dahil etme hatasına düşersek
amcalar bunun faturasını bize ödetir.
Üstelik İMKB'deki 427 hisse içinde sattığınızdan daha iyisi mutlaka vardır.
Dediğiniz gibi herkes kısmetini yer.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
EFEKENT Hocam ilginize teşekkür ederim.
Ben INFO.IS'in değil INFO.R'nin kademe analizini merak etmiştim.
Zannımca amcalar asıl parayı oradan vuruyor.
Çünkü rüçhan kupanlarında serbest marj uygulanıyor
ve kuponlar sabah 0.12'den işleme başladı, şu an ise 0.19
yani % 50'nin üzerinde bir marj bıraktılar.
Kupon alan bunun üstüne bir de bedelli parası verecek.
Vay bana, vaylar bana ;)
FLAP ta kuyruğum kapana kısıldı dediğimde kıs kıs gülenler burada mı?
Dün-bugün maliyet düşürmek için alıcılar sırasına girdim.
Lakin ölü gömücü olduğum için amcalar şeker vermedi. ;)
Maliyeti 2.00'nin altına çekebilsek iyi olacaktı.
Evvelce DAGI'de Ekim ayı içinde İş Bankası, Garanti Bankası, Ziraat Bankası'nın saklama payını 300-500 bin lot arttırdığını yazmıştım.
Kağıt toplanıyor ama amcaların hiç acelesi yok. Alanı bezdirip yıldırıyorlar. Hisseye giren sonunda havlu atıp pes ediyor. Yani ağanın keyfi gelene kadar marabanın canı çıkıyor.
Cümlemize hayırlı Cumalar, BRİSA 4.92/5.08 PINSU 3.73/4.10 hareketine engel olanlar hayır duası istemiyor galiba hareketsiz FONFK ta hareket etme zamanı gelmedi mi acaba,saygılar.
Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum