Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

aradım birini bulasma bedelli olabilir dedi radyolog abi bulasmasak daha iyiymiş
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• Penguen
      Mahdumu Kamil
      • 02 Mayıs 2008
      • 1387

flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iflas grubuna ortak olacağınıza darüşşafakaya bağış yapın ya da karı kızla paranızı yeyin;)
      Benim bildiğim şirket halka açılmıyor veya sermaye arttırmıyorsa verdiğimiz paralar bir başka yatırımcının kesesine gidiyor.

Emekli adamda para ne gezer. Olmuş olsa o dedikleriniz paranın kokusunu alır ve muhakkak etrafımda pervane olurdu. ;)
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
      [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• hiram
        Bağımlı
        • 27 Kasım 2008
        • 783

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aradım birini bulasma bedelli olabilir dedi radyolog abi bulasmasak daha iyiymiş
        tskkur hocammm ipek teyim zarar katmerleniyor tspor ssattik cikartikk Şİmdİ ipekk teiz hocamm

maliyet 5,36

Yorum

• ahilas34
          Bağımlı
          • 02 Kasım 2011
          • 1442

bogazıcılı , sana demedımmı tspor azize dıye bak farka????????
          hadı gozun aydın

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

11.10 dan verdim ben abla
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• Penguen
              Mahdumu Kamil
              • 02 Mayıs 2008
              • 1387

PIMAS'ta günlük tabanın 1-2-3 kademe üstüne alış girdim.
              FLAP'ta olduğu gibi inşallah buradaki amcalardan da tokadı yemeyiz.
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
              [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ahilas34
                Bağımlı
                • 02 Kasım 2011
                • 1442

gozun aydın sevındım ablacım demıstım tspor derınlıgı olan bı kagıt . akmerkez gıbı sıg ve uyuz degıl , benı yanıltmadı cok sukur...

selamlar

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11674

Onuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida bulunuyor:
                  `akfen gyo`nun dokuz aylik finansal sonuclari aciklandi. Akfen gyo`nun ilk dokuz aylik konsolide
                  net kÂri 17.702.727 tl olarak gerceklesirken, net aktif degeri 917.965.115 tl
                  oldu. Brut portfoy degeri 1.064.265.726 tl olan akfen gyo`nun kira geliri
                  gecen yilin ayni donemine gore yuzde 16,47 artarak, 20.828.073 tl`den
                  24.257.427 tl`ye, faiz,
                  amortisman ve vergi oncesi kÂri (favok) da yine
                  gecen yilin ayni donemine gore yuzde 8,27 artarak 15.192.469 tl olarak
                  gerceklesti.
                  Konuya iliskin degerlendirmede bulunan akfen gyo genel
                  muduru vedat tural, 2012 yilinda otel yatirimlarinin hizla devam ettigini,
                  ibis otel adana`nin eylul ayinin basinda acildigini, insaatlari devam eden
                  ibis otel esenyurt`un 2012 yilsonunda, izmir ve kaliningrad-rusya`daki ibis
                  otellerin de 2013 yilinin ikinci ceyreginde acilislarini gerceklestirmeyi
                  planladiklarini soyledi. Bunlara ilaveten karakoy`de insaatina baslanan
                  novotel ile ankara esenboga`da satin alinan arazi uzerinde yapilacak ibis otel
                  ile birlikte toplam portfoyun 18 otele ulastigini belirtti.
                  Yeni projeler ile buyumeye devam karakoy rihtim caddesi uzerindeki eski kozluca han olarak
                  bilinen arazi uzerinde yer alacak olan novotel`in gectigimiz ay icinde
                  insaatina basladiklarini soyleyen tural, `bilindigi uzere karakoy, tarihi
                  yarimada manzarasinin yani sira kulturel ve sanatsal etkinlikler ile gun boyu
                  canliligini koruyan bir bolge. Burada insa edilecek novotel, bes yildiz
                  standartlarinda ve 200 oda kapasitesiyle bolgenin ihtiyacina cevap verebilecek
                  ozelliklerde olacak. Bu yatirimimizin 2015 yilinda tamamlanmasini ve hizmete
                  acilmasini hedefliyoruz` dedi.
                  Ankara esenboga`da da 147 odali bir ibis
                  otel`in proje calismalarinin devam ettigini dile getiren vedat tural,
                  `havaalanina 2 km. Mesafede bulunan ve protokol yoluna cepheli arsamiz
                  uzerinde insa edilecek otelimizin de 2014 yilinda tamamlanmasini planliyoruz`
                  dedi.
                  Avrupa`nin en buyuk otel isletmecisi olan accor grubu ile
                  yarattiklari sinerjiyi vurgulayan tural, `otel isletmesi konusunda
                  tecrubelerine cok guvendigimiz accor grubu ile yaptigimiz uzun vadeli kira
                  sozlesmeleri sirketimize surdurulebilir bir nakit akisi saglamaktadir` dedi.`
                  Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                  Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Penguen
                    Mahdumu Kamil
                    • 02 Mayıs 2008
                    • 1387

Niye kimsenin sesi çıkmıyor?
                    Hayırdır birinin kızı mı oldu? ;)

Yorum

• ibugra
                      Tecrübeli
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 720

iyi akşamlar

Yorum

• GÜKO25
                        Ankara sponsoru
                        • 02 Eylül 2009
                        • 11674

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Niye kimsenin sesi çıkmıyor?
                        Hayırdır birinin kızı mı oldu? ;)
                        daha olmadı ama yakındır olmasına;)
                        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ahilas34
                          Bağımlı
                          • 02 Kasım 2011
                          • 1442

Penguen abıiiiiiiiii naber, daha akmerkez demıyom bak, sımdı fonfk dıyım barım

Yorum

• Penguen
                            Mahdumu Kamil
                            • 02 Mayıs 2008
                            • 1387

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            daha olmadı ama yakındır olmasına;)
                            Allah sevdiği kullarınan kız evlat verirmiş.
                            Sağlıkla kucağınıza almanızı, sevgiyle büyütmenizi dilerim.

Yorum

• tredas
                              Tecrübeli
                              • 15 Mayıs 2008
                              • 716

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Allah sevdiği kullarınan kız evlat verirmiş.
                              Sağlıkla kucağınıza almanızı, sevgiyle büyütmenizi dilerim.
                              Bak şimdi dicem

erkek evledı olanlar ne oluyor ..............

gerçi bizimkide şubatta gelicek 2 numere kız emi .....
                              Biz trakyalıyız...
                              Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                              arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Penguen abıiiiiiiiii naber, daha akmerkez demıyom bak, sımdı fonfk dıyım barım
                                Nerde belalı kağıtlar varsa gidip onları buluyorsunuz.

Sizin Fakir Fukara Fonu'nun eski adı Toprak Finansal Kiralama idi. Daha sonra Sabri Ülker aldı. Rahmetlinin çocukları borsada ustura ile dolaşıyor. Bundan haberiniz var mı? ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information