aradım birini bulasma bedelli olabilir dedi radyolog abi bulasmasak daha iyiymiş
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Benim bildiğim şirket halka açılmıyor veya sermaye arttırmıyorsa verdiğimiz paralar bir başka yatırımcının kesesine gidiyor.flamencopuro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriflas grubuna ortak olacağınıza darüşşafakaya bağış yapın ya da karı kızla paranızı yeyin;)
Emekli adamda para ne gezer. Olmuş olsa o dedikleriniz paranın kokusunu alır ve muhakkak etrafımda pervane olurdu. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
tskkur hocammm ipek teyim zarar katmerleniyor tspor ssattik cikartikk Şİmdİ ipekk teiz hocammbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraradım birini bulasma bedelli olabilir dedi radyolog abi bulasmasak daha iyiymiş
maliyet 5,36
Yorum
-
11.10 dan verdim ben ablaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
PIMAS'ta günlük tabanın 1-2-3 kademe üstüne alış girdim.
FLAP'ta olduğu gibi inşallah buradaki amcalardan da tokadı yemeyiz.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Onuya iliskin olarak yapilan basin aciklamasi asagida bulunuyor:
`akfen gyo`nun dokuz aylik finansal sonuclari aciklandi. Akfen gyo`nun ilk dokuz aylik konsolide
net kÂri 17.702.727 tl olarak gerceklesirken, net aktif degeri 917.965.115 tl
oldu. Brut portfoy degeri 1.064.265.726 tl olan akfen gyo`nun kira geliri
gecen yilin ayni donemine gore yuzde 16,47 artarak, 20.828.073 tl`den
24.257.427 tl`ye, faiz,
amortisman ve vergi oncesi kÂri (favok) da yine
gecen yilin ayni donemine gore yuzde 8,27 artarak 15.192.469 tl olarak
gerceklesti.
Konuya iliskin degerlendirmede bulunan akfen gyo genel
muduru vedat tural, 2012 yilinda otel yatirimlarinin hizla devam ettigini,
ibis otel adana`nin eylul ayinin basinda acildigini, insaatlari devam eden
ibis otel esenyurt`un 2012 yilsonunda, izmir ve kaliningrad-rusya`daki ibis
otellerin de 2013 yilinin ikinci ceyreginde acilislarini gerceklestirmeyi
planladiklarini soyledi. Bunlara ilaveten karakoy`de insaatina baslanan
novotel ile ankara esenboga`da satin alinan arazi uzerinde yapilacak ibis otel
ile birlikte toplam portfoyun 18 otele ulastigini belirtti.
Yeni projeler ile buyumeye devam karakoy rihtim caddesi uzerindeki eski kozluca han olarak
bilinen arazi uzerinde yer alacak olan novotel`in gectigimiz ay icinde
insaatina basladiklarini soyleyen tural, `bilindigi uzere karakoy, tarihi
yarimada manzarasinin yani sira kulturel ve sanatsal etkinlikler ile gun boyu
canliligini koruyan bir bolge. Burada insa edilecek novotel, bes yildiz
standartlarinda ve 200 oda kapasitesiyle bolgenin ihtiyacina cevap verebilecek
ozelliklerde olacak. Bu yatirimimizin 2015 yilinda tamamlanmasini ve hizmete
acilmasini hedefliyoruz` dedi.
Ankara esenboga`da da 147 odali bir ibis
otel`in proje calismalarinin devam ettigini dile getiren vedat tural,
`havaalanina 2 km. Mesafede bulunan ve protokol yoluna cepheli arsamiz
uzerinde insa edilecek otelimizin de 2014 yilinda tamamlanmasini planliyoruz`
dedi.
Avrupa`nin en buyuk otel isletmecisi olan accor grubu ile
yarattiklari sinerjiyi vurgulayan tural, `otel isletmesi konusunda
tecrubelerine cok guvendigimiz accor grubu ile yaptigimiz uzun vadeli kira
sozlesmeleri sirketimize surdurulebilir bir nakit akisi saglamaktadir` dedi.`Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Niye kimsenin sesi çıkmıyor?
Hayırdır birinin kızı mı oldu? ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
daha olmadı ama yakındır olmasına;)Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNiye kimsenin sesi çıkmıyor?
Hayırdır birinin kızı mı oldu? ;)Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Allah sevdiği kullarınan kız evlat verirmiş.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha olmadı ama yakındır olmasına;)
Sağlıkla kucağınıza almanızı, sevgiyle büyütmenizi dilerim.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Bak şimdi dicemPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllah sevdiği kullarınan kız evlat verirmiş.
Sağlıkla kucağınıza almanızı, sevgiyle büyütmenizi dilerim.
erkek evledı olanlar ne oluyor ..............
gerçi bizimkide şubatta gelicek 2 numere kız emi .....Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Nerde belalı kağıtlar varsa gidip onları buluyorsunuz.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPenguen abıiiiiiiiii naber, daha akmerkez demıyom bak, sımdı fonfk dıyım barım
Sizin Fakir Fukara Fonu'nun eski adı Toprak Finansal Kiralama idi. Daha sonra Sabri Ülker aldı. Rahmetlinin çocukları borsada ustura ile dolaşıyor. Bundan haberiniz var mı? ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum