3.köprü ihalesi sonuçlandı mı?akfen grubu aldı gibi birşeyler duydum?
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Fitch
Sitede o kadar anket yaptım, sonuçlarından ötürü değerli okurları kutladım, sonra Fitch Fitchliğini yaptı ve Türkiye’nin kredi notunu “yatırım yapılabilir” seviyeye yükseltti. Cümlemize hayırlı olsun. Şimdi sırada Moody’s var; piyasa bu kurumdan da bir not artırımı bekliyor olacak. Son olarak ise en prestijli ve fethedilmesi en zor kale olan S&P… Haydi bakalım, açın Türkiye’nin önünü!
Sağ tarafa yeni anket koydum, bir de ona oy verin bakayım…
Döviz – Tahvil
Fitch sağolsun Dolar/TL hafta içerisinde meşhur 1,79 – 1,83 bandının aşağısına sarktı. Lakin yurtdışı piyasaların çok bozulması ve EUR/USD paritesinin inceden aşağı süzülmesi sebebiyle haftayı tekrar bant içerisinde kapattı:
Dolar/TL‘nin önümüzdeki dönemde yurtdışı piyasaların sakinleşmesi halinde tekrar bandın altına sarkması beklenebilir. Aşağıda ilk destek 1,7750 iken, 1,74 – 1,75 civarındaki kuvvetli desteğe geri çekilmeler alım fırsatı yaratabilir.
Fitch’in not artırımından sonra gösterge niteliğindeki tahvilin bileşik faizi sert bir hareketle6,50% ile tarihindeki en düşük seviyeyi gördü. Gösterge bileşik haftayı 6,57%‘den kapattı:
Faizlerdeki düşüşte, Türkiye’ye yoğun para girişi olması halinde TCMB’nin TL’nin aşırı değerlenmesini önlemek için elindeki enstrümanlarla (politika faizi, faiz koridoru, karşılık oranları vs.) daha gevşek bir parasal politika izleyebileceği beklentisi rol oynadı. Gösterge bileşikte psikolojik seviye 6,50%‘dir, daha aşağılarda neler olur bilinmez. Geçen hafta bonocu dostumla fazla konuşamadım ama haftanın sonunda bana yolladığı grafiklere göre orta ve uzun vadeli faizlerde 40 baz puanlık bir gerileme yaşanmış. Verim eğrimiz düzgün duruşunu korumakla birlikte kısa vadeli faizlerdeki düşüşün biraz daha yavaş olması sebebiyle hafif yataylaşmış.
Emtia
Geçen hafta altının EUR/USD paritesi ve Amerikan borsalarından ayrışarak tepki yükselişi yapması, beni Galatasaray’ın Cluj’u deplasmanda 3-1 yenerek Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü gidişe “dur” demesi kadar şaşırttı. $1.740‘taki hareketli ortalamasına çarpan ons altın Cuma kapanış itibariyle $1.730üzerinde tutunmaya çalışıyor. Ons altın önümüzdeki hafta muhtemelen bu hususta muvaffak olamayarak tekrar $1.700‘e doğru geri çekilecektir. Altının yukarıdaki önemli direnci $1.750‘de bulunuyor. Uzun vadedeyse altını ve Galatasaray’ı seviyorum. Nasrullah Hoca güzel bir altın yazısı yazmış, buyrunuz. Bu arada kısa vadede gümüşün görünümü biraz daha müspet. $31 desteğine tutunup kuvvetli tepki yapan gümüşün yukarıdaki direnci $33‘ün biraz üzerinde bulunuyor. Brent petrolde $97 – $100 hedefliOBO formasyonu bozuldu, garip garip hareketler oluyor; $111 – $112 arası dirençtir. Bu direnç yukarı kırılırsa $125 seviyesine doğru bir yükseliş trendine şahit olabiliriz.
Cihan Borsaları
Geçen hafta cihan borsaları tabiri caizse kazığa oturarak Obama’ya ilk başkanlık hediyesini verdi. Kazığa oturmak nasıl oluyor gösterebilmek için ABD’nin Dow Jones endeksinin (DJI) grafiğini paylaşayım diyorum:
Perşembe günü uzun vadeli hareketli ortalamasını da aşağı kıran DJI’nin hızlı bir toparlanma yapabilmesi pek mümkün görünmüyor. DJI’nin tekrar yukarı dönmesinin yüksek işlem hacimli bir gün yaşandıktan sonra gerçekleşeceğini düşünüyorum. DJI için ilk manalı destek seviyesi 12.500‘de bulunuyor. Alaman DAX, Engülüz FTSE gibi Avrupa endeksleriyse enteresan bir şekilde Amerikan endekslerine nazaran daha iyi duruyor. Gelişmekte olan ülkeler arasında Rus RTX endeksi yine yandan yedi; Berezilya’nın BOVESPA endeksi RTX’e göre biraz daha iyi… Hindistanın SENSEX endeksiyse dünyada olup bitenden pek etkilenmedi, oldukça kuvvetli; ama SENSEX bir İMKB değil!
Endeks-i Şahane
Endeks-i Şahane haftayı 0,56% artışla 72,000 seviyesinin hafif altında kapattı. Böylece İMKB 100 endeksinin 2012 yılı getirisi 40,09%‘a yükseldi. Esasen Fitch’in not artırımından sonra piyasaya doğru dürüst bir kar realizasyonu gelmedi. Yurtdışı borsalara gelen sert satışlar endeksin yükselmesine mani oldu. Endeks endikatörümün son durumu aşağıdaki gibidir:
Görüldüğü gibi uyumsuzluk devam ediyor fakat sistem şu anda bir “SAT” sinyali üretmekten oldukça uzak. Bu cephede henüz bir sıkıntı yok.
Genel konjonktüre göreyse ülkemizin kredi derecelendirme notunun “yatırım yapılabilir” e yükseltildiği, faiz hadlerinin deli mikmiş gibi düştüğü, TL’nin değer kazandığı ortamda borsaya “SAT” demek şu anda mantıklı değil. 2013 yılı bahar aylarında Suriye – İran konusunun tekrar ciddi şekilde gündeme geleceğini, hatta yakın geçmişte yaşamadığımız sorunlara yol açabileceğini düşünüyorum. ABD başkanlık seçimleri sonuçlarının belli olmasından bir gün sonra ülkemizde füzelerin konuşlandırılacağı, bordo berelilerin Irak’a girdiği gibi haberler çıktı. Ben böyle şeylerin rastlantı olduğuna inanmam. Lakin jeopolitik mevzuların piyasanın canını sıkmasına biraz daha vakit var gibi görünüyor, kısa vadede bu cephede de sıkıntı yok.
Teknik olarak ise endeksin direnç seviyesinin 73.000 – 74.000 aralığında olduğunu bilmem kaçıncı kez tekrar edeyim de adet yerini bulsun. Kuvvetli desteğimiz 68.500 civarındayken, kısa vadeli destek70.000 – 70.500 aralığında bulunuyor. 68.500 desteği sürpriz bir şekilde aşağı kırılmadığı sürece endeks için teknik cephede de bir sıkıntı yok.
Özetlemek gerekirse gel diyemem, sev diyemem, sat diyemem.
Belli başlı endeks kağıtlarına bakıldığında bankalarda bir miktar kar satışı olduğu görülüyor. Bankalar biraz daha satış yerse destek bölgelerine geri çekilmiş olacaklar. Bu esnada yurtdışı borsalar da sakinleşirse banka hisseleri destekten güç alarak tekrar yukarıları zorlayabilir. Öte yandan sırasıyla KCHOL, SAHOL ve DOHOL gibi holding hisseleri çok kuvvetli görünüyor. Kısa vadede bankalar destekte toparlanmaya çalışırken, holding hisseleri önden gidebilir. Batırım uzmanınız batırmaya devam edecek
alper özdamar
Yorum
-
Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)
Atatürk hastadır. Bursa Belediyesi Şubat 1938’de onuruna bir balo tertipler. Doktoru ısrarla “Paşam bu halde, bu mevsinde gitmeyin” der ama söz dinletemez. Davete katılır; feleğe inat piste çıkıp dans eder, zeybek oynar. 9 Ay sonra da aramızdan ayrılır.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Güncelleme 1109 (*)Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ÇIKANLAR//
AKBNK-AKENR-AKFEN-AKSA-ANHYT-CELHA-DOAS-DYHOL-EGLYO-GSDHO-
HALKB-HZNDR-INFO-KCHOL-LOGO-RAYSG-TAVHL-THYAO-UTPYA-VAKBN-
YKBNK-YUNSA
GİRENLER//
AKGUV-ATAC-BRKO-COSMO-DEVA-FFKRL-GOODY-KORDS-ORGE-PETKM-
TGSAS-TKNSA-TOASO-TRCAS-ULAS
(*) Endeksteki gevşemeyle birlikte çıkan 22 hissenin yanında 20 hisse sarı bölgeye geçti.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
syn pegasus gönderdiğiniz detaylı çalısma için çok teşekür ederim.geniş geniş okudum faydalandım sağolunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
tırmığı küreği görünce insan 10 yıl olsada katlanırım diyor ama içinde olunca o kağıtlarda bekleyince öyle değil.... öğrencinin biri makarna yemekten bıkmıs demişki et olsun g..... g....n arkadası et bulmus getirmiş hadi demiş ... yemez tabi yemiyor... her sabah bi hevesle bakıyorsun uzun soluklu bir senedi bekliyorsan önce forumu bırakıyosun sonra anlık veriyi fakat her sabah bir hevesle önce borsaya sonra o kağıda bakıyosun sonuç koca bir 0 her gün hüsran her gün stres her gün umut...Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
pandora nın kutusu açılmış.. bütünnn kötülükler çıkmış aldatma öldürme kandırma yalan dolan vs vs fakat en kötüsü en son çıkmış ... umut... iyi görünsede bütün kötülüklerin anasıymıs insanı aşık edende oymuş sadece kadına değil ülkesine milletine vatanına ..ve sonu koca bir hüsran... umut işte bir kaç saat sonra yine kalkıp bakıcaz belki zamanı gelmiştir. 16yasımda öğrendiğim pandora umut ve hayat ilişkisini efalarca yasadım hala yasıyorum artık yasamak bir umut haline geldi kan verdim can verdim sonu memurlukmuş şişlide kokusmus bir ekip otosunda sabahlara kadar travesti tinerci ve bin türlü belayla uğraşmak umutların vardığı yermiş ama hala bitmiyor bir gün evlenirde oğlum olursa onunda adı belli ... umut...
hadi iyi geceler rüyanızda atatürkle sohbet edin inşallah bende çok özledim .
Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
ah yavriiimmm... k3sinterklass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertırmığı küreği görünce insan 10 yıl olsada katlanırım diyor ama içinde olunca o kağıtlarda bekleyince öyle değil.... öğrencinin biri makarna yemekten bıkmıs demişki et olsun g..... g....n arkadası et bulmus getirmiş hadi demiş ... yemez tabi yemiyor... her sabah bi hevesle bakıyorsun uzun soluklu bir senedi bekliyorsan önce forumu bırakıyosun sonra anlık veriyi fakat her sabah bir hevesle önce borsaya sonra o kağıda bakıyosun sonuç koca bir 0 her gün hüsran her gün stres her gün umut...
o zaman buda sana... olsun
aşağıdaki grafik en uygun o olduğu için sevgili abimiz bikmişbrokerın sayfasından alınmış grafiğin üzerine
15 yıllık işleyişi takip ettiğimde, dönen düzeni çözdüğümü sandığım ve
kendi sayfamdaki UZUN VADE ANALİZ imin TEMEL DAYANAĞIDIR
buna kısaca DERİN DÜNYA DEVLETİ SOYGUN GRAFİĞİ diyorum

.
o zamanları tanımıyormuşum, babo abi... demiyormuşum BIKMIŞBROKIR diye hitap ediyomuşum
ne tanıması, grafii hazırladım... aşşa köyde topii açtıydım...
ilk geldi bi fırça kaydıydı... baaa
babo abi...
7 senede 2 kere... sadece 2 kere altın furuş treni kaldırır...
1. si.... her kağıtta, minimum... 5 misli
2. si... sadece, bankalar emme hadi 30 endekste olsun... 2 misli
gider...
sen zaten 1. sini kaçırdıysan... (30 endeks kağıdıda almayacağına göre )
yimez tabi...

emme, canını sıkma... HATA sende değil...
uzun vade taşıyacam, vallaha taşıyacam disende
marj bitti... (biz ne diye VOB oynuyok, sanıyon... hissede para mı galdı... )
olanı da tgd alıyor... ondan gayri hissecinin kar ettiğini sanmıyom
yapacak bişiy yok... zamanı bekliyeceeeen...
RABBİM ömür verdiyse...
2015 krizinde 0,25 ten KRTEK alıp....
2 sene sonra 5 gaymaya satmayacağımı mı düşünüyosun
Yorum
-
TEKNİK SİNYALİ DİKKAT ÇEKEN HİSSELER-12 11 2012
12 Kasım 2012 Pazartesi için teknşk sinyal göstergeleri dikkat çeken hisseler
Göstergeleri Dikkat Çeken Hisseler
Hisse Sinyal
ADEL E Son 1 haftalık dibinde.
AFYON E Son 1 haftalık dibinde.
AKENR E MACD Al verdi.
AKMGY E RSI Sat verdi.
AKSUE E MACD Sat verdi.
ALARK E 5 Gün.Ort. aşağı kesti. Düşüş trendine girdi.
ALKA E MACD Sat verdi.
ALTIN E 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
ANACM E RSI Sat verdi.
ANSA E Son 1 haftalık zirvesinde.
ANSGR E Son 1 aylık dibinde.
ARCLK E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ARFYO E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ARTI E Son 1 haftalık dibinde. 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
ARTOG E Son 12 aylık dibinde.
ATAC E Son 12 aylık dibinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ATAGY E Güçlü yükseliş trendinde.
ATLAS E Son 1 haftalık zirvesinde.
ATPET E İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
ATSYH E Son 12 aylık zirvesinde. MACD Al verdi.
AVGYO E Son 12 aylık dibinde. 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
AVIVA E Son 12 aylık dibinde.
AVTUR E Son 12 aylık dibinde.
BAKAB E Güçlü yükseliş trendinde.
BALAT E Son 1 aylık dibinde.
BEYAZ E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
BISAS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
BIZIM E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
BLCYT E Son 12 aylık zirvesinde.
BMEKS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
BOYNR E MACD Sat verdi.
BRISA E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
BRMEN E Güçlü yükseliş trendinde.
BROVA E Son 12 aylık dibinde. RSI Al verdi.
BRSAN E MACD Al verdi.
BTCIM E İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
CBSBO E Son 1 haftalık dibinde.
CCOLA E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
CEMTS E Son 12 aylık dibinde.
CEYLN E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
CMBTN E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
CMENT E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
DENIZ E MACD Al verdi.
DERIM E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
DEVA E 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
DIRIT E Son 1 aylık dibinde.
DITAS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
DJIMT F 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ECILC E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
EDIP E Son 1 aylık dibinde.
EGCYO E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
EGEEN E Son 1 aylık dibinde.
EGPRO E 5 Gün Ort. yukarı kesti. İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
EGSER E RSI Al verdi.
EGYO E Son 1 haftalık dibinde.
EMBYO E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
EMKEL E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
EPLAS E MACD Al verdi.
EREGL E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
ERICO E Son 1 haftalık zirvesinde.
ERSU E İşlem hacmi 4 gündür artıyor.
EUKYO E Son 12 aylık dibinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
FBIST F Son 12 aylık zirvesinde. Güçlü yükseliş trendinde.
FENER E Son 1 aylık dibinde. RSI Al verdi.
FENIS E Son 1 haftalık dibinde.
FFKRL E Son 1 aylık zirvesinde. MACD Al verdi. 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
FINBN E Son 12 aylık dibinde.
FMIZP E MACD Sat verdi.
FNSYO E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
FONFK E MACD Sat verdi.
FROTO E Son 12 aylık zirvesinde.
FVORI E Son 1 haftalık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
GDKGS E Son 1 haftalık dibinde.
GEDIZ E RSI Al verdi. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
GEREL E Son 1 haftalık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
GLBMD E Son 12 aylık dibinde.
GLRYH E Son 1 aylık dibinde.
GOLDS E Son 1 aylık dibinde.
GOODY E MACD Al verdi. Güçlü yükseliş trendinde.
GSDHO E Son 1 haftalık dibinde.
GSRAY E Son 12 aylık dibinde. 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
GUSGR E Son 1 haftalık dibinde.
HEKTS E Güçlü yükseliş trendinde.
HITIT E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
IDAS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
INDES E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
INFO E İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
IPEKE E RSI Sat verdi. 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
ISBTR E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ISFIN E Son 1 aylık dibinde.
ISGSY E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ISGYO E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ISIGT F Son 12 aylık zirvesinde.
ISKUR E Son 1 haftalık zirvesinde.
ISYHO E Son 1 aylık dibinde.
IZMDC E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
KARKM E MACD Al verdi. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
KATMR E MACD Sat verdi.
KCHOL E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
KENT E Son 1 haftalık dibinde.
KIPA E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
KONYA E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
KORDS E 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
KOZAA E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
KRDMD E Son 1 haftalık dibinde. İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
KRSTL E RSI Al verdi.
KRTEK E RSI Al verdi.
KUYAS E Son 1 aylık dibinde.
LATEK E Son 12 aylık dibinde. MACD Al verdi.
MAALT E İşlem hacmi 3 gündür artıyor.
MARTI E Son 1 aylık dibinde.
MEMS1 E Son 1 haftalık dibinde.
MEMSA E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
MEPET E MACD Sat verdi.
MERIT E Son 1 aylık dibinde.
MERKO E MACD Al verdi.
METAL E Son 1 haftalık dibinde.
METRO E Son 12 aylık dibinde.
MGROS E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
MMCAS E MACD Al verdi.
MNDRS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
MRDIN E RSI Al verdi.
MUTLU E Son 1 haftalık dibinde.
NETAS E Son 12 aylık dibinde. RSI Al verdi.
NIBAS E Son 12 aylık dibinde.
NUHCM E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
ORGE E Son 12 aylık zirvesinde.
OSTIM E Son 12 aylık dibinde.
OYAYO E Son 1 haftalık dibinde.
OYLUM E Güçlü yükseliş trendinde.
OZBAL E Son 12 aylık dibinde. RSI Al verdi.
PARSN E Son 1 aylık dibinde.
PENGD E Son 1 haftalık zirvesinde. İşlem hacmi 4 gündür artıyor.
PKENT E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
POLHO E Son 1 haftalık dibinde.
PRKAB E Son 1 haftalık zirvesinde.
PRKME E RSI Al verdi.
PRTAS E Son 1 haftalık zirvesinde.
RANLO E Son 1 aylık zirvesinde.
SAHOL E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
SAMAT E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
SANFM E Son 12 aylık dibinde.
SARKY E 5 Gün.Ort. aşağı kesti.
SELGD E Son 1 aylık dibinde.
SKBNK E RSI Sat verdi.
SKPLC E Son 1 haftalık dibinde.
SLVRP F 5 Gün Ort. yukarı kesti.
SODSN E Son 1 haftalık zirvesinde. MACD Al verdi.
TATKS E Son 1 aylık dibinde.
TCRYO E Son 1 haftalık zirvesinde.
TEKTU E Son 12 aylık dibinde.
TIRE E Son 1 aylık dibinde.
TKFEN E MACD Sat verdi.
TKNSA E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
TOASO E Son 12 aylık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
TRCAS E Son 1 haftalık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
TRNSK E Düşüş trendine girdi.
TSPOR E Güçlü yükseliş trendinde.
TTKOM E RSI Al verdi. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
TTRAK E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
TUKAS E Son 1 aylık dibinde.
TUPRS E Son 1 haftalık dibinde.
UCAK E RSI Al verdi.
ULAS E Son 1 aylık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti. Güçlü yükseliş trendinde.
UZERB E Son 1 haftalık zirvesinde. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
VAKFN E MACD Sat verdi.
VAKKO E Son 1 haftalık dibinde.
VANGD E Son 12 aylık dibinde. MACD Sat verdi.
VESBE E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
VKGYO E Güçlü yükseliş trendinde.
YATAS E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
YESIL E MACD Al verdi.
YGYO E MACD Al verdi. 5 Gün Ort. yukarı kesti.
YKSGR E 5 Gün Ort. yukarı kesti.
YUNSA E Son 12 aylık zirvesinde.
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum