Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sn. Tredas sizin grafiklere bakışınız farklı.
DEVA grafiğine bakıp derde deva olup olmayacağını söyleyebilir misiniz?
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Simurg Hoca'nın varlığı ile yokluğu belli değil de
EFEKENT Hoca nerelere kayboldu?
Anlaşılan biz sevgili Radyolog ile didişeceğiz. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Merhabalar, İZOCM hakkında ki düşüncesini açıklayacak dostlara şimdiden teşekkürler,
Sn. Erdal kağıt elde mi, yerde mi? ;)
Sn. Tredas sizin grafiklere bakışınız farklı.
DEVA grafiğine bakıp derde deva olup olmayacağını söyleyebilir misiniz?
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
artog bugünlerde çok gözüme takılıyo ne aldım ne sattım nasıl bişedir bilmem...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Sn. Tredas,
Teşekkür ederim.
Emeğinizi, zamanınızı esirgemediniz.
Hakkınız çayla, kahveyle ödenmez.
Onun için meyveli turta hazır ettim.
4 yıldır süregelen yatay bir trend var, bunu yukarı kırılması zor,
bütün yükselişler tepkiden öteye gitmeyecek diyorsunuz.
En azından ben öyle anladım.
Elinizde uzun vadeli yükseliş trendinde olan hisselerin listesi varsa
bizimle paylaşabilir misiniz?
Sevgili güko bu organikçilere dikkat fazla uğraşma, bunların hep GDO ları ile oynanmış bak nerden nereye gelmiş sevgiler.
dikkat ederseniz şimdiye kadar ne aldım ne sattım diye belirttim özellikle .uyarınız için tşk.saygılar..
Mevlana der ki;
Sevgili penguen, ne elde, ne yerde, o benim hep gönlümde,sevgiler.
O zaman aşkınızın platonik seviyeden öte geçmesine izin vermeyin.
Şarkı sizin için ;)
Sn. Tredas,
Teşekkür ederim.
Emeğinizi, zamanınızı esirgemediniz.
Hakkınız çayla, kahveyle ödenmez.
Onun için meyveli turta hazır ettim.
4 yıldır süregelen yatay bir trend var, bunu yukarı kırılması zor,
bütün yükselişler tepkiden öteye gitmeyecek diyorsunuz.
En azından ben öyle anladım. Elinizde uzun vadeli yükseliş trendinde olan hisselerin listesi varsa
bizimle paylaşabilir misiniz?
BİR TURTAYLA OLMAZ O İŞ .................k11
DERMİŞİM ...............
ŞİMDİLİK DALDAN DALA ATLIYORUM GÖZÜME HOŞ GÖZÜKENE DALIYOM O KADAR .........
PATLAMAYA MÜSAİT İHLAS DERİM SIKI TAKİP EDİYORUM BİR ŞEYLER OLUCAK ORADA ..................
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum