ne alayım abi neler izleyelim brisa açık önümde akmerkez e bakıyom.akenerji takibimde.aslana bakıyom al sat için
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-

Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
Sn. Tredas grafikler için teşekkürler.
Hisse alıp satmadan önce Sn. Tredas'ın grafiklerine bakın.
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
yav biraz bekle izle gidişata göre alırsın bişeler senetsiz kalmazsın merak etmebogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alayım abi neler izleyelim brisa açık önümde akmerkez e bakıyom.akenerji takibimde.aslana bakıyom al sat için
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
burvadan bir cacık olmaz tredaş düş peşinden. ::::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Bugünün TSPOR grafiğini Sn. Hiram'a ithaf ediyorum.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
tesekkurler hocam efekent hocam unutmuyor hic sorduk ogunden beri takip ediyor dedik maliyet 12 her hafta eksik olmasin allah razi olsun iki kelam ediyorpenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünün tspor grafiğini sn. Hiram'a ithaf ediyorum.

efekentt hocam ipek zarar buyuyor bir yorumm tesekkurler maliyet 5,36
Yorum
-
VKGYO var elimde ama burvaya sulanıyorum belli olmaz ............GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburvadan bir cacık olmaz tredaş düş peşinden. ::::
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
vkgyo dan kazndıysan eğertredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVKGYO var elimde ama burvaya sulanıyorum belli olmaz ............
burva oradan kazndığına gözdikmiş ona sulanıyor :::::
))
Mevlana der ki;
Yorum
-
seken ceylan demişiz dün demişiz bugünü söylemişiz.size anlatmaya çalıstığım şey buydu syn penguen.hiç bir indikatör söylemez bukadarını;)bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bugün yarın ts de 1120 bekliyorum zaten.seken ceylan formasyonu gereği.1125 gecerse iyi gelir ama ben vereğim fazla kalmam buralardaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
07.11.2012
MMCAS: Sermaye artırımı
MMC Sanayi, 8.500.000 TL olan sermayesini 13.677.134 TL'ye bedelsiz olarak artırma kararı aldı.
Bu haber ile MMCAS hisseleri yüzde 11.02 primle 4.13 TL'den işlem görüyor. Şirketin KAP'a açıkladığı sermaye artırımına ilişkin detaylar şöyle:
MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar AŞ. Yönetim Kurulu 06.11.2012 tarihinde Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:
1- Şirketimizin 60.000.000 (Altmışmilyon) TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:1 No:40 tebliğinin 11. maddesinde yer alan ''İç Kaynakların Sermayeye Eklenmesi'' maddesi çerçevesinde, Şirketimiz sermayesinin 8.500.000 (Sekizmilyonbeşyüzbün) TL' sından 13.677.134 (Onüçmilyonaltıyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) TL'sına, tamamının iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz olarak artırılmasına ve artırılan kısmı teşkil eden toplam 5.177.134,-(Beşmilyonyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) TL tutarın 4.836.879 TL lik. kısmı ''520 Hisse Senedi İhraç Primleri Hesabında'' yer alan tutardan , 340.255,-TL lik. kısmınında " 570 Geçmiş Yıl Karları Hesabında" yer alan tutardan karşılanmasına ,
2- Sermaye artırımı karşılığında her biri 1 TL nominal değerli 5.177.134 (Beşmilyonyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) adet bedelsiz pay ihraç edilmesine ,
3- Sermaye artırımının gerçekleşmesi ve tamamlanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve gerekli işlemlerin yürütülmesi konusunda Dış İlişkiler Koordinatörü UĞUR YILDIZ'ın yetkilendirilmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir
Yorum
-
Takdir ve tebrik ediyorum.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseken ceylan demişiz dün demişiz bugünü söylemişiz.size anlatmaya çalıstığım şey buydu syn penguen.hiç bir indikatör söylemez bukadarını;)
Başarılarınızın devamını diliyorum.
Hepimizin diğerinden öğreneceği çok şey var.
Haklısınız grafiklerin ağzı var dili yok.
Onları yorumlamak da bize düşüyor.
TSE dün yükselişe hazırlıklı ol diyordu.
Bugün de malına sahip çık diyor. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum