Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

ne alayım abi neler izleyelim brisa açık önümde akmerkez e bakıyom.akenerji takibimde.aslana bakıyom al sat için
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• tredas
      Tecrübeli
      • 15 Mayıs 2008
      • 716

Biz trakyalıyız...
      Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
      arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• radyolog
        OKURYAZAR
        • 03 Ağustos 2008
        • 22826

Euro bolgesi yetkilisi: Yunanistan'da borclarin geri alimi tahmin edilenden cok daha guc olabilir

-matriks-
        DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

Sn. Tredas grafikler için teşekkürler.
          Hisse alıp satmadan önce Sn. Tredas'ın grafiklerine bakın.
          Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu? ;)
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
            Ankara sponsoru
            • 02 Eylül 2009
            • 11674

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ne alayım abi neler izleyelim brisa açık önümde akmerkez e bakıyom.akenerji takibimde.aslana bakıyom al sat için
            yav biraz bekle izle gidişata göre alırsın bişeler senetsiz kalmazsın merak etme
            Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
            Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• GÜKO25
              Ankara sponsoru
              • 02 Eylül 2009
              • 11674

burvadan bir cacık olmaz tredaş düş peşinden. ::::
              Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
              Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

Bugünün TSPOR grafiğini Sn. Hiram'a ithaf ediyorum.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• hiram
                  Bağımlı
                  • 27 Kasım 2008
                  • 783

penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bugünün tspor grafiğini sn. Hiram'a ithaf ediyorum.

tesekkurler hocam efekent hocam unutmuyor hic sorduk ogunden beri takip ediyor dedik maliyet 12 her hafta eksik olmasin allah razi olsun iki kelam ediyor

efekentt hocam ipek zarar buyuyor bir yorumm tesekkurler maliyet 5,36

Yorum

• tredas
                    Tecrübeli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 716

GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    burvadan bir cacık olmaz tredaş düş peşinden. ::::
                    VKGYO var elimde ama burvaya sulanıyorum belli olmaz ............
                    Biz trakyalıyız...
                    Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                    arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• GÜKO25
                      Ankara sponsoru
                      • 02 Eylül 2009
                      • 11674

tredas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      VKGYO var elimde ama burvaya sulanıyorum belli olmaz ............
                      vkgyo dan kazndıysan eğer
                      burva oradan kazndığına gözdikmiş ona sulanıyor :::::))
                      Mevlana der ki;

Yorum

• bogazici77
                        .............
                        • 11 Temmuz 2009
                        • 1920

ben bugün yarın ts de 1120 bekliyorum zaten.seken ceylan formasyonu gereği.1125 gecerse iyi gelir ama ben vereğim fazla kalmam buralarda
                        seken ceylan demişiz dün demişiz bugünü söylemişiz.size anlatmaya çalıstığım şey buydu syn penguen.hiç bir indikatör söylemez bukadarını;)
                        Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• hiram
                          Bağımlı
                          • 27 Kasım 2008
                          • 783

Afiyet olsunnn

Yorum

• yavuz1898
                            Tecrübeli
                            • 15 Aralık 2009
                            • 222

sağolasın mmcas iki gündür iyi fırsat verdi.

Yorum

• yavuz1898
                              Tecrübeli
                              • 15 Aralık 2009
                              • 222

07.11.2012

MMCAS: Sermaye artırımı

MMC Sanayi, 8.500.000 TL olan sermayesini 13.677.134 TL'ye bedelsiz olarak artırma kararı aldı.

Bu haber ile MMCAS hisseleri yüzde 11.02 primle 4.13 TL'den işlem görüyor. Şirketin KAP'a açıkladığı sermaye artırımına ilişkin detaylar şöyle:

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar AŞ. Yönetim Kurulu 06.11.2012 tarihinde Şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

1- Şirketimizin 60.000.000 (Altmışmilyon) TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:1 No:40 tebliğinin 11. maddesinde yer alan ''İç Kaynakların Sermayeye Eklenmesi'' maddesi çerçevesinde, Şirketimiz sermayesinin 8.500.000 (Sekizmilyonbeşyüzbün) TL' sından 13.677.134 (Onüçmilyonaltıyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) TL'sına, tamamının iç kaynaklardan karşılanmak üzere bedelsiz olarak artırılmasına ve artırılan kısmı teşkil eden toplam 5.177.134,-(Beşmilyonyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) TL tutarın 4.836.879 TL lik. kısmı ''520 Hisse Senedi İhraç Primleri Hesabında'' yer alan tutardan , 340.255,-TL lik. kısmınında " 570 Geçmiş Yıl Karları Hesabında" yer alan tutardan karşılanmasına ,

2- Sermaye artırımı karşılığında her biri 1 TL nominal değerli 5.177.134 (Beşmilyonyüzyetmişyedibinyüzotuzdört) adet bedelsiz pay ihraç edilmesine ,

3- Sermaye artırımının gerçekleşmesi ve tamamlanması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulmasına ve gerekli işlemlerin yürütülmesi konusunda Dış İlişkiler Koordinatörü UĞUR YILDIZ'ın yetkilendirilmesine, katılanların oy birliği ile karar verilmiştir

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

seken ceylan demişiz dün demişiz bugünü söylemişiz.size anlatmaya çalıstığım şey buydu syn penguen.hiç bir indikatör söylemez bukadarını;)
                                Takdir ve tebrik ediyorum.
                                Başarılarınızın devamını diliyorum.
                                Hepimizin diğerinden öğreneceği çok şey var.
                                Haklısınız grafiklerin ağzı var dili yok.
                                Onları yorumlamak da bize düşüyor.
                                TSE dün yükselişe hazırlıklı ol diyordu.
                                Bugün de malına sahip çık diyor. ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information