Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • GÜKO25
    Ankara sponsoru
    • 02 Eylül 2009
    • 11733

Fitch bas ekonomisti ed parker, turkiye’de yuzde 4-5 arasinda saglikli bir buyume
    oldugunu, ancak dusuk tasarruf oranlari, politik riskler ve cari hesap acigina
    karsilik, zayif finansal hareketlerin riskler arasinda gorundugunu soyledi.

Parker, fitch’in istanbul’da duzenlenen konferansinda bir sunum yapti. Finans
    sektoru temsilcilerine yonelik yaptigi sunumunda parker, turkiye’nin dusuk
    borclanmasini olumlu olarak degerlendirirken, kamu borcunun milli gelire
    oraninin dusuklugunu ise arti bir gelisme olarak ifade etti. Turkiye’de
    borclarin milli gelire oraninin bircok ulkeye gore daha iyi olmasina karsin,
    tasarruf oranlarinin cok daha dusuk olduguna dikkat ceken parker, `tasarruf
    oranlari ve cari acik, global sartlara karsi kirilgan bir yapi ortaya koyuyor.
    Bu nedenle ekonomik dalgalanmalar ulkede soklara neden olabilir` uyarisinda
    bulundu. Parker, enflasyon oranlarinin ise hedeflendigi gibi olmadigini, diger
    taraftan turkiye’nin kredi notunun, yakin vadede makro finansal risklerini
    dusurdugunu soyledi. Bankacilik sistemini oven parker, `saglikli bir banka
    sistemi var` dedi.

-`turkiye’de yuzde 4-5 arasinda saglikli buyume
    var`-

turkiye’de yuzde 4-5 arasinda saglikli bir buyume olduguna
    isaret eden parker, hane halki borclanma oranlarinin da gerilerde oldugunu,
    kisi basina milli gelirin de yine kredi notu bbb olan ulke ortalamalarinin
    uzerinde bulundugunu dile getirdi. Parker, diger taraftan turkiye’nin dis
    borcunun, kredi notu bbb olan ulke ortalamalarinin uzerinde bulundugunu
    vurguladi. Rekabetciligin de turkiye’de onemli bir yere geldigini dile getiren
    parker, dunya ekonomik forumu raporlarina gore 59’uncu siradan, 43’uncu siraya
    yukseldigine isaret etti. Parker, riskler konusunda da `cari hesap acigina
    karsilik, zayif finansal hareketler, riskler arasinda gorunuyor` dedi.
    -anka-
    |
    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      yalınız alanya tarafı havaalanına uzak kalıyor ulasım sıkıntı oluyor.lara bölgesinde bildiğim yerler var.çok güzel bir otel biliyorum yerde harika günlük herdes dahil 50 tl civarı ben sürekli giderim.kapalı sıcak havuzu bile var yemekleri güzel.akşamları yemekte müz.te var canlı
      tamam. konuşalım orayla görselleri gönder bana. kesinleştirelim.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• GÜKO25
        Ankara sponsoru
        • 02 Eylül 2009
        • 11733

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        buldun ucuz oteli atladın hemen

çalışcaz yalnız kaytarmak yok.
        aralık ocak ayı için pekte ucuz değil fiyatı düşür biraz daha yada pazrlığı radyolog abime bırak ::::::)
        Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
        Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

Yorum

• bogazici77
          .............
          • 11 Temmuz 2009
          • 1920

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• Penguen
            Mahdumu Kamil
            • 02 Mayıs 2008
            • 1387

INFO'da yarın ki sermaye arttırımı öncesinde beklediğim hareket gerçekleşmedi.
            Adamların senede değil meğer paraya ihtiyacı varmış.
            Yarın sabah bölünmüş fiyatın birkaç kademe üzerinden satış girsem iyi olur.
            Böylece karambolde elimizdekilerin bir kısmını çıkmış olur,
            ardından adamların istediği parayı toka ederiz.
            Bu gibi durumlar için söylenen bir söz vardı.
            Hatırlayanınız var mı?
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• ibugra
              Tecrübeli
              • 28 Ağustos 2009
              • 720

iyi akşamlar

Yorum

• epopeus
                Tecrübeli
                • 22 Temmuz 2009
                • 321

efekent hocam süper düşünüyorsun keşke bende müsait olup gelebilsem. hayırlısı bakalım yeni gün neler gösterir bilinmez.
                "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• GÜKO25
                  Ankara sponsoru
                  • 02 Eylül 2009
                  • 11733

endeks 1000 puan da kağıtlar tırt şuan duyorum hepinizi basıyosunuz küfürleri ::::::)))
                  Mevlana der ki;

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11733

LAM, İş Bankası'nın %4.736'sını aldı Lazard Asset Management LLC, İş Bankası hisselerinin yüzde 4.736'sını satın aldı

8.11.2012 - 15:14 Lazard Asset Management LLC (LAM), müşterileri namına İş Bankası hisselerinin yüzde 4.736'sını satın aldı. Kamuyu aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:

5 Kasım 2012 tarihinde, para piyasasındaki dönüşüm nedeniyle, Lazard Asset Manamegent (“LAM”) müterilerinin namına 213.137.950 Türkiye İş Bankası (Isbank) hissesini, (ya da 4.736% oranında) almış bulunmaktadır. Bu data Türkiye İş Bankası’nın (Isbank) mevcut 4.499.940.000 hissesine tabanlanmıştır.

Yüzde olarak geçen rakamlar “%4.736” toplam hisse adedi olan 4.499.940.000 üzerinden hesaplanmıştır.

Lazard Asset Management LLC firması olarak, müşterilerimizin elinde bulundurdukları hisselerle hisse sahibi oldukları firmanın kontrolüne yönelik ya da firmanın yönetimine müdahale gibi bir amaçları olmadığını bilgilerinize arz ederiz.
                    Mevlana der ki;

Yorum

• tredas
                      Tecrübeli
                      • 15 Mayıs 2008
                      • 716

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Aralık yada ocak aylarında bir otel ayarlamayı planlıyorum. Herşey dahil sistemde 5 yıldızlı bir otel. Antalya/Alanya taraflarında. fiyat olarak günlük 50 TL civarı. 2 gece konaklamalı. 1 gece teknik analiz çalışacağımız, 1 gece gala yemeği yapacağımız KEYBORSA toplantısı.

Katılmak isteyenler bana özel mesaj atsınlar.

yemek te sorun olmazda icecekte su ve kola harici belej olan yer olsun

malum o aylarada kafa bulanık olur ................
                      Biz trakyalıyız...
                      Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
                      arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

INFO'da amcalar seansın bitmesine 10 dakika kala geldi.
                        Sermaye arttırımı için gereken paradan fazlasını verdi.
                        Sağolsunlar, varolsunlar ;)
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
                        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
                          Ankara sponsoru
                          • 02 Eylül 2009
                          • 11733

iyi akşamlar arkadaşlar...
                          Mevlana der ki;

Yorum

• radyolog
                            OKURYAZAR
                            • 03 Ağustos 2008
                            • 23143

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            neden bu hisseler svg penguen

seçim kriterinizi sorabilirmiyim
                            Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Öğle arasında hisse grafiklerine göz attım.
                            Beğendiklerimi sizlerle paylaştım.
                            EFEKENT sistemi çözdüm dedi ama
                            çözdüğünü bizimle paylaşmak yerine
                            kendine sakladı. ;)

ser veririm sır vermem dedin ve topu efelerin efesine attın yaneee
                            DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• hiram
                              Bağımlı
                              • 27 Kasım 2008
                              • 783

sn efekent hocam ıpek te acıl bır yorumunuza ıhtıyacım var tesekkurler

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ser veririm sır vermem dedin ve topu efelerin efesine attın yaneee
                                La havle vela kuvvete

Her zaman ve her yerde
                                fiyatları arz ve talep belirtiyor
                                arz ve talebi de en iyi hareketli ortalamalar yansıtıyor
                                iki hareketli ortalama belirleyin
                                kısa vadeli olan HO uzun vadeli olanı yukarı kesince alın
                                aşağı kesince satın diyorum.
                                EFEKENT BB, MACD gibi göstergelerden söz etti
                                Ama nasıl bir sonuca ulaştı bilmiyorum.

Bilgilerinize arz ederim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information