brisada benden olsun :(
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
Zahmetler verdim. Teşekkür ederim.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterotkar beğendim. zira macide hanım kırmızı hattan dönüyor. güç göstergemde 2li dip var. Trendde düzelme tamamlıyor. 22 liği üzerinde yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
akfgy nşa da bb yırta yırta gitmesi gerek.
albrk, trendde düzeltme bitirmiş. bb yi takmazsa süper olur.
jants yeni. oynak.
klbmo yoklama çekiyor hazırlık aşamasında.
mutlu 5,50 üzerinde mutluluk artırabilir.
2 hisse seçsek demişsiniz atayım bakalım.
AKFGY, OTKAR"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
zaten vobu kaldırsalar senetler daha iyi olcak nerde çık bu vob mudur top mudur neyse işte...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu sana bana koymaz gükom. Vobcular düşünecek onu. kaç kişilerin canı yanıyordur şimdi k24
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
akenerji dikkatimi çekiyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Cevap detaylı olunca kahvenin yanına kuş lokumu çıkarmam şart oldu.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterakfgy nşa da bb yırta yırta gitmesi gerek.
albrk, trendde düzeltme bitirmiş. bb yi takmazsa süper olur.
jants yeni. oynak.
klbmo yoklama çekiyor hazırlık aşamasında.
mutlu 5,50 üzerinde mutluluk artırabilir.
2 hisse seçsek demişsiniz atayım bakalım.
AKFGY, OTKAR
Benim bildiğim Egeliler kahveyi lokumsuz içmez. ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
AKENR-ATSYH ve GENTS'ı değerlendirmeye layık bulmadın sanırım.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu arada abi verdiğn listeden sistemini çözdüm haberin olsun.
Çözümü söyleyin ki ben dahil tüm arkadaşların sistemden haberi olsun. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
merhaba abi, çok şükür yolunda. AKENR-OTKAR DAN YANA KULLANIRDIMPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam merhaba,
Sabahtan ortalıkta görünmediniz. İnşallah herşey yolundadır.
Sizi gördüğüm iyi oldu. Bir sorum var :
AKENR-AKFGY-ALBRK-ATSYHO-GENTS-JANTS-KLBMO-MUTLU-OTKAR
arasından 2 hisse seçecek olsam tercihlerimi hangilerinden yana kullanmam gerekir.
Yorum
-
akernjide çitiinin son bir ayda alısları süper 1812874 adetBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
-

iki gündür çakıldık kaldık senetlerde hareket edemiyom canım sıkılıyoMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ts de maliyetime 40 kurus kaldı 11 de satısta bekliyorum.dürtsene biraz syn güko
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum