ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
sanırım bi hata var. üyelik başvurusunda bulunanlarda gözükmüyor. tekrar denesin bence. oanylıyayım ben."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
-
bende yok vallahi. ben 3 gün kaldımı bi yerde fıttırıyorum.ama sevdiğim senette 6 ay beklediğim oldu.içim rahat olacak abi.tspor muş peh.nesi var blanço mu futbol mu bi mok yokBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
napım radyolog hocam, ben satsam hareketlenıyo dıye ınat ettım saldım cayıra mevlam kayıra dedım yapcek bıse yok,, ahan da ben basındayım tık yok bende gıdyorum arkadaslarıma haber verdım basında duranlara kıprasırsa haber vercekler dersıme gırım bunun bası benı uyuz eder sımdı..
kolay gelsın goruzuruz
Yorum
-
garfaya bak 550 den ful maliyet yaptımdı.bi sürü zarar la çıktım ben satmasam buralara gelirmiydi bilmiyorumBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sevgili Boğaziçi,
Son gönderdiğiniz haftalık TSPOR grafiğine göz attım.
22, 50, 100 haftalık EMA ve SMA kullanmışsınız.
Bu ölçüler bu bedene bol gelir.
Bence 20 ve 50 güne karşılık gelen 4 ve 10 haftalık EMA'ları tercih etseniz
daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Yorum
-
yıllardan beri öle alıstım ki bu grafiğe kendime göre formasyonlar uydurdum bu şekilde gidiyorum.değişsem daha iyisi olmaz benceBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Kullandığınız Foreks Real Trade ProğramındaPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Boğaziçi,
Son gönderdiğiniz haftalık TSPOR grafiğine göz attım.
22, 50, 100 haftalık EMA ve SMA kullanmışsınız.
Bu ölçüler bu bedene bol gelir.
Bence 20 ve 50 güne karşılık gelen 4 ve 10 haftalık EMA'ları tercih etseniz
daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.
diğer teknik analiz proğramlarında olmayan TSE diye bir gösterge var.
Göstergeyi 10 haftalığa ayarladım.
Bana TSPOR 10.2 yukarı geçilirken girilmeli, 10.9 aşağı geçilmeden çıkılmalıydı dedi.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
1076 gösteriyor tse suan doğrumu penguen abiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum

Yorum