Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bırak alsınlar abi ne aolduğunu ne yapcan boşver...
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
arasından 2 hisse seçecek olsam tercihlerimi hangilerinden yana kullanmam gerekir.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
grafik gönderemiyorum. bence tspor hedefini yapmış. 10,50 civarından sanırım listeye girmişti. güko analiz topiğinde erbosla beraber beğendim yazmıştı. 11,20 de desteği var.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
bunlar adamın pisik kolojisini bozalarrrrr ::::::))
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Simurg Hocam merhaba,
Sabahtan ortalıkta görünmediniz. İnşallah herşey yolundadır.
Sizi gördüğüm iyi oldu. Bir sorum var :
AKENR-AKFGY-ALBRK-ATSYHO-GENTS-JANTS-KLBMO-MUTLU-OTKAR
arasından 2 hisse seçecek olsam tercihlerimi hangilerinden yana kullanmam gerekir.
EFEKENT Hocam Simurg Hoca derse girdi sanırım.
Bu konuda sizin fikrinizi alabilir miyim?
DJI vadelileri son 3 saattir yükselişte ve 60 puan kadar arttı.
Kanımca İMKB bunu fiyatladı.
EFEKENT Hocam Simurg Hoca derse girdi sanırım.
Bu konuda sizin fikrinizi alabilir miyim?
otkar beğendim. zira macide hanım kırmızı hattan dönüyor. güç göstergemde 2li dip var. Trendde düzelme tamamlıyor. 22 liği üzerinde yolcudur abbas bağlasan durmaz misali.
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
Yorum