tavan oldu :(
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
-
spk denilen kurumun calisanlari neye karsilik bu hİsseleri halka actilar iki catisi olan İÇİ boŞ olan Şİketler imkb İŞlem goruyor tipki 94 yillari gibi bakalim 2015 imkb de kac ****t batacakpenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster27 ağustos'ta 358 tl'den işlem görmeye başlayan balat bugün kaç tl dersiniz?
İnanılır gibi değil ama 7 tl ve alıcısı yok.
Küçük yatırımcının da kurtlar arasındaki kuzudan farkı yok.
İncir ağacı dikse iyi, borsa denilen bu meret adamın ocağını söndürür.
Yorum
-
her tatli yenmez mİdene oturur ondan da gerİ kal sen....romans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraslan ve golts var. Tatlı hangisi bilmiyorum, bilsem belki tadına bakarım
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tamam tamam, zaten bende şeker var.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher tatli yenmez mİdene oturur ondan da gerİ kal sen....
Yorum
-
FLAP'ta dün 3.178 bin olan hacim şu an 164 bin.
Dün kurt gibi saldırdığımız kağıttan bugün tazı gibi kaçıyoruz.
Amcalar psikolojimizi iyi biliyor; ellerindeki malı alıcısı varken satıyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ürkütücü bir sessizlik vah hayırdır inş.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
KONYA seans içinde 307-311 aralığından işlem görmüş.
Ağırlıklı ortalaması ise 309,5.
AO dibe 2,5 tepeye 1,5 uzaklıkta olduğuna göre
demek ki hisse alıcılı işlem görüyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum