Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ŞİMDİLİK DALDAN DALA ATLIYORUM GÖZÜME HOŞ GÖZÜKENE DALIYOM O KADAR .........
PATLAMAYA MÜSAİT İHLAS DERİM SIKI TAKİP EDİYORUM BİR ŞEYLER OLUCAK ORADA ..................
sabah başkasına sulanıyodun öğleden sonra başkalrına sulanıyosun bu sulanmma işi hiç bitmez tükenmez ben sana diyem ama seni bitirir tikkat et ::::::
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Sevgili penguen, ne elde, ne yerde, o benim hep gönlümde,sevgiler.
Sevgili Radyolog bu şarkı da sizin için
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
ne iyi ettin de geldin renk kattın sen olmazsaydın ben güko yla didişçektim sadece ;)
o geldi beni unuttun küstüm gidiyom ben
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
BİR TURTAYLA OLMAZ O İŞ .................k11
DERMİŞİM ...............
ŞİMDİLİK DALDAN DALA ATLIYORUM GÖZÜME HOŞ GÖZÜKENE DALIYOM O KADAR .........
PATLAMAYA MÜSAİT İHLAS DERİM SIKI TAKİP EDİYORUM BİR ŞEYLER OLUCAK ORADA ..................
Haklısınız İhlas Grubu'nun tamamı aşağıdan dönüş göstermiş.
Galiba bu kez tavşan atlet rolünü IHYAY üstlenecek.
Benim de içimden bir ses aylardır alttan destek, üstten köstek oldukları
fiyatı yüksek hisseleri ansızın yukarı çekip amcalar hepimizi şaşırtacak diyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Dow Jones vadelinin frenleri tutmuyor.
Son 4 saat içinde 100 puandan fazla düştü.
Bizim borsa başını dışarı çevirirse vay halimize.
Haklısınız İhlas Grubu'nun tamamı aşağıdan dönüş göstermiş.
Galiba bu kez tavşan atlet rolünü IHYAY üstlenecek.
Benim de içimden bir ses aylardır alttan destek, üstten köstek oldukları
fiyatı yüksek hisseleri ansızın yukarı çekip amcalar hepimizi şaşırtacak diyor.
iflas grubuna ortak olacağınıza darüşşafakaya bağış yapın ya da karı kızla paranızı yeyin;)
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum