PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
VOLVO ABİ...
eccük bedevilik yok değil mi sende ?
geri dönüş günün öyle bir gün ki... ÇOK şanssızsın bence
çünkü tam hafta sonu, böyük ANALİSTLERİMİZ den birisi
böyle dimişti.... ırast gelmedin heralPEGA_SUS Nickli Üyeden AlıntıTEŞEKKÜR EDERİM koala hanım...
afiyet olsun
madem döktürdün dedin...
taktik, stratejik çözümlemelerim sonucunda...
aklıma yatan orta-uzun vade yımırtamı yımırtlayıp, sana HEDİYE EDEYİM bari
(tarifi okumadım emme, çok yımırta lazımsa... daha yımırtlayım istersen
)
BATMAYACAĞIZ... ve SON ÇIKIŞ ta değiliz...
ALTIN FURUŞTAYIZ...
şu grafikli, açıklamalı... herşeyi tutturan TÜMER ABİMİ
küstürüp, köyümüzde yazılarına son verdirttinizya... çok kötülük ettiniz bu köye
yinede işinize çok yarar, faydalanırsınız diye... sayfası aha bura
uzun vade de bu ALTIN FURUŞ içinde olmamıza rağmen...
buyrun teknikçiler size İNDİKATÖR ve kullanın şaşamıyacagını göreceksiniz. kullanabilmek için çok çalışmalısınız o kadar.Bu indikatörler çok sevdigim USTA bir TEKNİKÇİ dostumun kullandıgı indikatördür.

......

HAFTALIK UZUN VADE grafikte YÜKSELİŞ TRENDİ sıkıntısız devam etmektedir.Bu trend içinde geçmişte görüldügü gibi PEMBE DİKTÖRTGENLER gibi düzeltmeler ile karşılaşılacaktır.Bu düzeltmeler DÜNYADA ve TÜRKİYEDE oluşan EXTREM olaylar bahane edilebilecek,lakin fiyat çubukları HEDEF lerine kaldıkları yerden devam edebileceklerdir.Borsalar bu şekilde içerlerinde hertürlü RİSKleri düzeltmeler ile fiyatlamaktadır.Sonuçta büyük resme odaklanmak gereklidir.Tedbirli yatırımcılar ise bu düzeltme başlangıç ve sonuna kadar kenarda beklemeyi daha uygun görmektedir.Çünkü düzeltmelerin sonu ÇÖKÜŞ olabilmektedir.
Grafikte görüldügü gibi YÜKSELİŞ TRENDİnin çok genç olabilecegi varsayılmaktadır.
orta vade de... bu
ve bu

12-10-2012 tarihinde karalamıştım sadece senaryodur.ciddiye almayın
yukarıda beyaz noktalı çizgiye 4.temas gerçekleşince ,mumlarımız daha aşagılara gitme egilimi içine girebilirler.Sıra ile MOR ve SARI çizilere temas gerçekleşebilir.Hatta daha aşagılarda uzun vade desteklerimizin ziyareti bile gündeme gelebilecektir diye düşünüyorum.
KISA VADE SEANSLIK,YAKLAŞIK 2 AY İÇİNDE OLUŞABİLECEK BİR SENARYO ÇİZİMİ İLE UGRAŞTIM.Senaryomda kesinlik yoktur.Tamamen tahmini bir çizimdir.Ancak borsalar yükseliş trendlerinde ,kısa ve orta vade düzeltmeler ile yollarına devam edebilirler.Trend sonlarına yaklaşırken bazen bu düzeltmeler TREND kırılışı olarak gerçekleşebilir.Bunu bilme imkanımız yoktur.Fakat düzeltmeler başlayınca kenara geçemek ile ne zaman gerçekleşecegini bilemedigimiz TREND KIRILIMLARIN dan korunabiliriz diye düşünüyorum.
DÜZELTMELERE başladığımızı düşünüyorum ve inanıyorum
ve CİTİ ciim TRADE etsin...
yükseklerden çıkıp (bakın çakma demiyorum, çıkma... ) satıp, tekrar düşüklerden yerine koyabilsin diye NOT ARTIRIMI şimdi yapılmıştır
tahminimce CİTİ.. GARANTİ lerini 7....7,50 aralığında yerine tekrar koyacaktır
tümer abinin söylediği ARALIK ortalarında
bu ÜSTADLARIMIZIN ANALİZLERİ çerçevesinde...
bizatihi, benim yani.. PEGA nın NET YUKARI DÖNÜŞ SİNYALİ, MİHENK TAŞI ne olacaktır ?
DOW.... da 400 lük BAR olacaktır...
dipte o barı gördüğümüzde, sorunsuz, korkusuz... don atlet lönkü basacağız İNŞALLAH...
yatırım tavsiyesi değildir.
zaldırtanak dalıvidim... hisselerin içine
zabah girdiklerini takip edemedim... onlardan girdin, DENİZLİ den çıktın
GOCA HERİFİM, merifim demiyo, taş çıkartıyo gençlere... taaşşş
hey MAŞŞAALLAH be...
Yorum
-
geçen yıl bi kuyruğu kaptırdım ki o uyuza tarumar etti beni. 1145 maliyet 10 stopBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
al sat yapmayalım dedik yatırımcı olduk o yüzden tatlı yok ama nataşa verigood;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTatlıcıııı. Hiç tatlı dağıtmıyorsun arkadaşlara.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
dow perşembe cuma iki gün üst üste düştü bence bugün yüksliş günü diye düşünüyorum oyüzden dışarısı açılınca bizim ağalarda yukarı bascak diye bekliyorum ..
yazdıklarım sadece benim düşüncelerim hiç bir teknik ve temele dayanmmaz ona göre ......Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Bizim medya yazdığı haberi okutmak için Flaş Flaş Flaş veya Şok Şok Şok türü başlıklar atıyor.
Şimdi de Türk Jetleri Vur Emri ile Havalandı şeklinde bir manşet atmışlar.
Dışı allı pullu ama içeriği okunduğunda haberin bu başlığı hak etmediği anlaşılıyor.
Basın 5 uçaklık filo Kandil'i bombalamak için Diyarbakır'dan havalandı yazarak
dosta mı, düşmana mı hizmet ediyor anlamak zor.
Böyle bir habere gerek de yok, yeryüzünde yapan da yok.
Çünkü askeri havaalanının karşısında ev kiralayan muhbirler
o görevi cep telefonuyla basından daha iyi, daha seri yapıyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
şu brisa bi tavana yapıssa ben de ful girmiş olsam tavandan çaksam onu dalsam netasa o da tavana gitse eve mutlu mesud gitsem peh nolrdu sankiBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
abi şimdi varant, vob yakında garnti, vesaire vadelisi çıkacak şaşalı bir biçim de pozisyonu yönünde olan ların sevinç çığlığı olabilirmi..Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDışı allı pullu ama içeriği okunduğunda haberin bu başlığı hak etmediği anlaşılıyor.
.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
NATO'dan Türkiye açıklaması
NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi korumak ve savunmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı.
NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye'yi savunmak ve korumak için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.
Rasmussen, "Türkiye'yi savunabilmek için yeni planlarımız var. Umarım bu önlemler, Türkiye'ye saldırı düzenlenmemesi için caydırıcı olur." dedi.
Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen NATO Parlamenterler Asemblesi yıllık toplantısında konuşan Rasmussen, Suriye muhalefetinin Katar'da vardığı uzlaşmayı önemli bir olumlu adım olarak değerlendirdi.
Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada benzer sözler söyleyen Rasmussen, "NATO gibi bir savunma ittifakının Türkiye dahil bütün müttefiklerini korumak için her türlü planının bulunmaması şaşırtıcı olur. Bu nedenle çeşitli fırsatlarda, gerektiğinde Türkiye’yi savunacağımızı ve koruyacağımızı açıkladım" demişti.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Boşuna 4 ncü güç demiyorlar. Bu medyadan korkulur.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi şimdi varant, vob yakında garnti, vesaire vadelisi çıkacak şaşalı bir biçim de pozisyonu yönünde olan ların sevinç çığlığı olabilirmi..
İstediklerini zengin ederler, istediklerinin burnunu sürterler.
Allah korusun komşuyu komşuya kırdırmak için savaş bile çıkartırlar.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
ne oobogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu brisa bi tavana yapıssa ben de ful girmiş olsam tavandan çaksam onu dalsam netasa o da tavana gitse eve mutlu mesud gitsem peh nolrdu sanki
bu ara masraf çok galiba
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
AO 0.73'te olduğuna göre o kademeyi sürekli tırtıklayıp aşmak istiyorlar.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPenguen abi idaş 0.73 kalkarken 0.72 stoplu alırmısın ?
Ancak orada hızlı trader ların işlem yaptığını haber aldım.
Aralarına girip ezilmekten korkarım. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Ah Boğaziçi hayallerin de bir temeli, desteği olmalı.bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu brisa bi tavana yapıssa ben de ful girmiş olsam tavandan çaksam onu dalsam netasa o da tavana gitse eve mutlu mesud gitsem peh nolrdu sanki
Bir gün liseden bir arkadaşım telefon açtı bu Pazar gazete bayiine git ve şu borsa dergisini al dedi.
Pazar günü dergiyi aldım, kapağın iç tarafında Yazı İşleri Müdürü ibaresinin altında adını gördüm.
Telefon açıp tebrik ettim, sizin dergide ne çok köşe, ne çok yazar var dedim.
Güldü ve o köşeleri hazır edene kadar iki paket sigaranın dumanını ciğerlerine çektiğini söyledi.
Dergi hala çıkıyor olsa telefon açar senin adına kendisinden bir-iki kopya isterdim. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
kız evlat berkeet demek ya o açıdan.kısmetinle gelecek velet elbet bende kısmetimi arıyomradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oo
bu ara masraf çok galiba

Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum