bol kazançlı günler.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Ağdalı dil kullanıldığı, içinde tatlı birşeyler barındırmadığı için 923 no'lu mesaja hiç itibar etmemişsiniz.
Her satırın fayda sağlama amacıyla yazıldığını hatırlatma gereği duydum.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
günaydın kolay gelsin arkadaşlar...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Dün Sn. VOLVO'nun sözünü ettiği yorganlı, döşekli bir hisse vardı.
Hatırlayanınız var mı?[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
olurmu abi aslın da teşekür butonu kullanmadığımız için böyle bir kanıya vardığın kesin hata bende okudum bende vob da işlem yaptığım için çokta faydasını görüyorum Allah sizden razı olsun ...Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğdalı dil kullanıldığı, içinde tatlı birşeyler barındırmadığı için 923 no'lu mesaja hiç itibar etmemişsiniz.
Her satırın fayda sağlama amacıyla yazıldığını hatırlatma gereği duydum.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Allah cümlemizden razı olsun.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolurmu abi aslın da teşekür butonu kullanmadığımız için böyle bir kanıya vardığın kesin hata bende okudum bende vob da işlem yaptığım için çokta faydasını görüyorum Allah sizden razı olsun ...
Yerimizi-yönümüzü bilirsek hareket tarzımız kendiliğinden şekillenir.
Kayığı suya indirmeden önce akıntının yönünü bilirsek
boşa kürek çekme külfetinden kurtulmuş oluruz.
Buna vurgu yapmak istemiştim.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAğdalı dil kullanıldığı, içinde tatlı birşeyler barındırmadığı için 923 no'lu mesaja hiç itibar etmemişsiniz.
Her satırın fayda sağlama amacıyla yazıldığını hatırlatma gereği duydum.
gerçekler hoşumuza gitmediği içindir svg dostum kanatlı;)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Günaydın,formda ortaya sorulan bir şey için az çok bilgisi olan arkadaşların neden konuşmadığını çözemedim, illa ki sayın penguen veya efekent mi cevap vermeli, az çok bilgisi olanlar neden paylaşmaz, korkudan mı ? yoksa aman sende fikrine kapılmış olmaktan mı,sevgiler.Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
Anladım.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçekler hoşumuza gitmediği içindir svg dostum kanatlı;)
Pek güzelsin; nartanesin, nurtanesin, birtanesin diyenler iyi insan,
Saçını-sakalını kessen, elbiseni ütülesen, ayakkabını boyatsan diyenler kötü insan
sınıfına giriyor ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
RANLO.E pay işlem sırası, anılan payın piyasasında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketleri nedeniyle İMKB Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından 10:34:00'a kadar durdurulmuştur.
düşerken durdurmazsınız.milletin anası ağlamış orda bırakta sevinsin garipler beBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Bu hissenin dünkü kademe analizine göz attım.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün Sn. VOLVO'nun sözünü ettiği yorganlı, döşekli bir hisse vardı.
Hatırlayanınız var mı?
İşlemlerin % 69'u satış kademelerinden, % 31'i alış kademelerinden gerçekleşmiş.
0.73 kademesindeki işlemlerin % 90'ı, 0.74 kademesindeki işlemlerin 63'ü satış tarafında görünüyor.
Bu tabloya bakarak kendinize nasıl bir rota belirlersiniz? ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
Yorum