Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sinterklass
    Tecrübeli
    • 17 Mayıs 2009
    • 1522

bol kazançlı günler.
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• ibugra
      Tecrübeli
      • 28 Ağustos 2009
      • 720

s.a. hayırlı sabahlar

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

Ağdalı dil kullanıldığı, içinde tatlı birşeyler barındırmadığı için 923 no'lu mesaja hiç itibar etmemişsiniz.
        Her satırın fayda sağlama amacıyla yazıldığını hatırlatma gereği duydum.
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• GÜKO25
          Ankara sponsoru
          • 02 Eylül 2009
          • 11674

günaydın kolay gelsin arkadaşlar...
          Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
          Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• Penguen
            Mahdumu Kamil
            • 02 Mayıs 2008
            • 1387

Dün Sn. VOLVO'nun sözünü ettiği yorganlı, döşekli bir hisse vardı.
            Hatırlayanınız var mı?
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
            [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ağdalı dil kullanıldığı, içinde tatlı birşeyler barındırmadığı için 923 no'lu mesaja hiç itibar etmemişsiniz.
              olurmu abi aslın da teşekür butonu kullanmadığımız için böyle bir kanıya vardığın kesin hata bende okudum bende vob da işlem yaptığım için çokta faydasını görüyorum Allah sizden razı olsun ...
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• radyolog
                OKURYAZAR
                • 03 Ağustos 2008
                • 22826

dün 462 YKBNK aldım

464 e yazdım bugün

duruma göre strateji belirliycem
                DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• Penguen
                  Mahdumu Kamil
                  • 02 Mayıs 2008
                  • 1387

eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  olurmu abi aslın da teşekür butonu kullanmadığımız için böyle bir kanıya vardığın kesin hata bende okudum bende vob da işlem yaptığım için çokta faydasını görüyorum Allah sizden razı olsun ...
                  Allah cümlemizden razı olsun.
                  Yerimizi-yönümüzü bilirsek hareket tarzımız kendiliğinden şekillenir.
                  Kayığı suya indirmeden önce akıntının yönünü bilirsek
                  boşa kürek çekme külfetinden kurtulmuş oluruz.
                  Buna vurgu yapmak istemiştim.

Yorum

• radyolog
                    OKURYAZAR
                    • 03 Ağustos 2008
                    • 22826

gerçekler hoşumuza gitmediği içindir svg dostum kanatlı;)
                    DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Yorum

• erdal80
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2012
                      • 127

Günaydın,formda ortaya sorulan bir şey için az çok bilgisi olan arkadaşların neden konuşmadığını çözemedim, illa ki sayın penguen veya efekent mi cevap vermeli, az çok bilgisi olanlar neden paylaşmaz, korkudan mı ? yoksa aman sende fikrine kapılmış olmaktan mı,sevgiler.
                      Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                      Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• Penguen
                        Mahdumu Kamil
                        • 02 Mayıs 2008
                        • 1387

radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        gerçekler hoşumuza gitmediği içindir svg dostum kanatlı;)
                        Anladım.
                        Pek güzelsin; nartanesin, nurtanesin, birtanesin diyenler iyi insan,
                        Saçını-sakalını kessen, elbiseni ütülesen, ayakkabını boyatsan diyenler kötü insan
                        sınıfına giriyor ;)

Yorum

• bogazici77
                          .............
                          • 11 Temmuz 2009
                          • 1920

RANLO.E pay işlem sırası, anılan payın piyasasında meydana gelen olağandışı fiyat-miktar hareketleri nedeniyle İMKB Otomatik Seans Durdurma Sistemi tarafından 10:34:00'a kadar durdurulmuştur.
                          düşerken durdurmazsınız.milletin anası ağlamış orda bırakta sevinsin garipler be
                          Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• epopeus
                            Tecrübeli
                            • 22 Temmuz 2009
                            • 321

baya ortalık sessizleşti hayırdır herkes suspus
                            "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                            yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• epopeus
                              Tecrübeli
                              • 22 Temmuz 2009
                              • 321

boğaz içi bize de böyle hissenin gözü toprakta olunca nedense bu otomatik durdurma kayboluyor olan garibana
                              "tecrübe haşin bir öğretmendir. önce ders verir, sonra öğretir."
                              yazdıklarım sadece kendi görüşlerimdir yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• Penguen
                                Mahdumu Kamil
                                • 02 Mayıs 2008
                                • 1387

Dün Sn. VOLVO'nun sözünü ettiği yorganlı, döşekli bir hisse vardı.
                                Hatırlayanınız var mı?
                                Bu hissenin dünkü kademe analizine göz attım.
                                İşlemlerin % 69'u satış kademelerinden, % 31'i alış kademelerinden gerçekleşmiş.
                                0.73 kademesindeki işlemlerin % 90'ı, 0.74 kademesindeki işlemlerin 63'ü satış tarafında görünüyor.
                                Bu tabloya bakarak kendinize nasıl bir rota belirlersiniz? ;)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information