Hisse_Trade 10

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bogazici77
    .............
    • 11 Temmuz 2009
    • 1920

ahhh penguen abi sen yoktun ozmanlar.bendeki bal karakovan balıdır sen bilmezsin.inanmazsan ykfin cilere sor onlar bilir
    Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• EFEKENT
      Kıdemli
      • 15 Mayıs 2008
      • 4329

sürgünefe yanımda hepinize selamı var.
      "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
      Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• Penguen
        Mahdumu Kamil
        • 02 Mayıs 2008
        • 1387

bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ahhh penguen abi sen yoktun ozmanlar.bendeki bal karakovan balıdır sen bilmezsin.inanmazsan ykfin cilere sor onlar bilir
        Madem YKFIN dan girdin Rabak, Koruma Tarım, Mensucat Santral'a kadar uzansaydın.

Ballıyım deyince aklıma "ne ballısın" ve "beni ipimden mi asacaklar" sözlerini içinde barındıran fıkra aklıma geldi. Lakin EFEKENT'in sansürüne takılmaktan korktuğum için anlatmayacağım.

Sabah seans açılmadan 305 kademesine 3 KONYA alışı girmiştim. Kafirler gösterdi ama vermediler. Buradan kendilerine Konyalım şarkısını gönderiyorum. Belki dine-imana gelirler. ;)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
        [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• Penguen
          Mahdumu Kamil
          • 02 Mayıs 2008
          • 1387

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Getiren, götüren sağ olsun.
          Biz de sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz.
          Sorun bakalamı Keyborsa hattından şarkı-türkü istiyor mu?
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]

Yorum

• bogazici77
            .............
            • 11 Temmuz 2009
            • 1920

forumda bir gün ykfin yazmıstı simurg hoca hiç unutmam o soygunu.tabi ahali karınca kararınca bişiler aldı.bende aldım kağıt tavana gitti bi süre sonra.%10 kar abv dedim sattım.meğer diğer forum ahalisi 2.tavanı beklermiş.kimse satmamıs.simurg hocam dahil.mutfağa kadar gittiydim bide geldim ki bizim tavan olmuş taban%20 marj. verdiğim malı tabandan geri aldım sonra %5 yukarı verdim.çıktım temiz bidaha ne aldım ne sattım.hey gidi günler hey
            Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...

Yorum

• VOLVO
              indikatör
              • 30 Nisan 2009
              • 1448

brmen'a bak. tavan-taban-tavan. hepsini sırayla yaptı neredeyse. %30 marj.

boğzaiçi tam sana göreymiş

Yorum

• Penguen
                Mahdumu Kamil
                • 02 Mayıs 2008
                • 1387

Halil Bezmen'in popüler olduğu yıllarda 2 Ocak'ta 1 liraya alınan Mensucat Santral 31 Aralık'ta 26 liraya ulaşmıştı.
                Bir daha hiçbir hisse onun rekoruna ulaşamadı. Hey gidi günler hey ;)

Yorum

• erdal80
                  Katılımcı
                  • 18 Eylül 2012
                  • 127

Sevgili EFEKENT, 2.96 yı test eden TRGYO hakkındaki düşüncelerinizi rica etsem,sevgiler.
                  Beni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın

Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
                  Büyük bir ALLAH'ım var.

Yorum

• GÜKO25
                    Ankara sponsoru
                    • 02 Eylül 2009
                    • 11674

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    aleyküm selam hayırdır inşallah ne işi varmış orda...
                    Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                    Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ibugra
                      Tecrübeli
                      • 28 Ağustos 2009
                      • 720

iyi akşamlar

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Penguen abi idaş 0.73 kalkarken 0.72 stoplu alırmısın ?
                        Haydi kemik. 0.73 maliyetli idaşlarımız oldu.

Yorum

• VOLVO
                          indikatör
                          • 30 Nisan 2009
                          • 1448

Adel öyle bir kaçtı ki 38.50'den defalarca tereddüt ettim. şimdi içimiz kavruldu tabii.

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Adel öyle bir kaçtı ki 38.50'den defalarca tereddüt ettim. şimdi içimiz kavruldu tabii.
                            ADEL... daha gidiyomu abi yokarı la ?

gaç sene oldu... 5 oldu heral

hedefi 2023 mü ki onunda

Yorum

• Penguen
                              Mahdumu Kamil
                              • 02 Mayıs 2008
                              • 1387

Amcalar Nadide Sultan'a dayanamamış, eline 3 KONYA tutuşturup geri göndermiş ;)

Kendisini bir de PIMAS'taki amcalara göndereyim diyorum ama hangi türküyü-şarkıyı severler onu bilmiyorum. Aklınıza şöyle borulu bir şarkı geliyor mu?

Yorum

• GÜKO25
                                Ankara sponsoru
                                • 02 Eylül 2009
                                • 11674

Fatih için en uygun teklifi verdi Vestel Dijital Üretim, MEB'in 49,000 adetlik tablet ihalesinde en uygun teklifi verdi.

12.11.2012 - 16:43 Vestel Elektronik, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından FATİH Projesi'nin 49,000 adetlik tablet pilot uygulaması için açılan ihale kapsamında, en uygun fiyatı şirketin yüzde 99.9 hissedarı olduğu Vestel Dijital Üretim tarafından verildiğini ve resmi imzaların atılması için sözleşmeye davet beklendiğini açıkladı. Vestel Elektronik hisseleri saat 16:28'de yüzde 1.69 prime 1.80 liradan işlem görüyordu.
                                Mevlana der ki;

Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
                                Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information