s.a. hayırlı sabahlar
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
geçmiş olsun hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın dostlar, rahatsızlığım nedeniyle aranızda olamadım, kusura bakmayın. Herkese bol kazançlı bir gün dilerim.
Yorum
-
günaydın herkese simurg abi geçmiş olsunBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Günaydın, gününüz güzel geçsin.
EFEKENT Hocam hoşgeldiniz.
Simurg Hocam geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
akmerkeze 500 lot gireyim dedim azkalsın tavan olacaktı yav.ben kovalıyom o kaçıyor kerataBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu FITCH Rating, Türkiye'nin kredi notunu yapılabilir seviyeye yükselttikten sonra, 9 bankanın da kredi notunu yükseltti. Bugünkü hareketlilik biraz bundan, biraz DJI vadelilerinin pozitif seyretmesinden kaynaklanıyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
boğaziçili ben de 80.00 iken 120.00 olacak diye 1000 tane almış 75.00 de canımı kurtarmıştım o öyle 500 veya 1000 li rakamları sevmiyo hemen öpmeye başlıyor dikkat et derim saygılarBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
valla benim gördüğüm buralarda sürünerek ayak yapıyorBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
*erbosan'in 2012 yili 9 aylik konsolİde olmayan net dÖnem kari 9.378.814 tl(14/11/2012 - 10:27:13)
*SERVE KIRTASİYE'NİN 2012 YILI İLK 9 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 677.513 TL(ÖNCEKİ -759.142 TL)
İHLAS YAYIN HOLDİNG'İN 2012 YILI İLK 9 AYLIK KONSOLİDE NET DÖNEM ZARARI 2.205.308 TL(ÖNCEKİ 743.762 TL)
*BSH EV ALETLERİ'NİN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 2012 İLK 9 AYLIK DÖNEM NET KARI 108.165.756 TLBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
Yorum