GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
pardon. yukarıdaki liste deyince benim bahsettiğim tarama listesini görmek istedin sandım. Aynı anda 2 iş yapınca hatlar karışıyor."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
-
ne pardonu hocam sana herşey serbestt ;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpardon. yukarıdaki liste deyince benim bahsettiğim tarama listesini görmek istedin sandım. Aynı anda 2 iş yapınca hatlar karışıyor.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
elimde bir senet var tam birbuçuk ay olmuş alalı ben nasıl bukadar uzun süre bu kağıdı elimde tutmuşum kendi kendime hayret ediyorum....Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
IPEKE'de kapana kısıldığını söyleyen bir arkadaşımız vardı.
Grafik 4.60-4.68 aralığından maliyet düşürebileceğini söylüyor.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
Bu PINSU da ki günlükçülerden dolayı bu 4.10 a gitmeyi geciktirecek diye üzerinden indim yolu açık olsun 3.53/3.82 ALLAH bereket versinBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-
baldız baldan tatlıdır.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterelimde bir senet var tam birbuçuk ay olmuş alalı ben nasıl bukadar uzun süre bu kağıdı elimde tutmuşum kendi kendime hayret ediyorum....
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
epeydir tatlı yemiyom tatlıdanda iğrendirdiler :::EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaldız baldan tatlıdır.
)))))))))
Mevlana der ki;
Yorum
-
radyolog abi itele şu benim kağıtları gitsiiiinnnnn artık sıkıldım hareketsizlik bana göre değilk24Mevlana der ki;
Yorum
-
ak merkez var ama senin aldığın yerlere kadar gidermi bilmiyom listede vur kaç tatktiği izleyecen ......ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben gordum lısteyı guko sımdı, akmerkez de var, sosyoetıklerle akraba olmak bana yaramadı bı hayırlarını ıylıklerını gormedım, ıkı bayram gecırdık beraber tık yoktu.... beklıyorum ınsafa gelceklerı gunu
selamlar gorusuruzMevlana der ki;
Yorum
-
AmurTemur hocam hoş geldiniz siz ne dersiniz bo borsa işlerine neler takip ediyosunuz....Mevlana der ki;
Yorum
-
HABERIN KAP `IN SITESINDEKI ORJINAL HALI VE EKLI DOSYALARINI GOREBILMEK ICIN ASAGIDAKI LINK`I TIKLAYINIZ!
http://WWW.KAP.GOV.TR/YAY/BILDIRIM/B...ASPX?ID=245963
KAP : KONFRUT GIDA SANAYI VE TICARET A.S. / KNFRT [] FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI 14.11.2012 12:20:39
FINANSAL TABLO DIPNOT ACIKLAMALARI
---------------------------------------------------------------------------------------------
|Mevlana der ki;
Yorum
-
yav kötü bişemi dedim hoş geldiniz dedim bir hoş bulduk demeği çok mu gördün banaGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAmurTemur hocam hoş geldiniz siz ne dersiniz bo borsa işlerine neler takip ediyosunuz....
Mevlana der ki;
Yorum
-
kim bastı ben aldım diyeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1910 dan bi lokma daha MGROS aldım
güko senmisin o
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum