bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Akbaba soyadı amcaya tahsis edilmiş. Gün gelir SPK'ya bildiri yapma imkanına kavuşursak ne yapalım biz de CİVCİV soyadını kullanırız. ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
-
dersten yeni çıktım ne yaptınız tatlıcı 3.52 deymiş zıpmlamış...Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
bu adamlar adı üzeridne akbaba.mal toplarken ky nin 1 lotuna göz diker.mal çıkarkende piyasaya söylenti ayaıp mal çıkar.her türlü soyguncu bunlar.bunlar olmasa bir şirket ederini muhakkak bulur.senetişn haraket etmesi için bu şerrolara ihtiyacı yokBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
banklarda bile spek var.orda spek çiti bank ile işlem yapıyor.dikkat edin piyasadi algının hep tersini yapıyor.testere her türlü çoğunluğu doğruyor.bu kan emiciler olmasa oyuncu kendi algısna göre haareket etse fena mı olurduBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
turk ememklilk fonlari banka aliyor satmiyorlarbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbanklarda bile spek var.orda spek çiti bank ile işlem yapıyor.dikkat edin piyasadi algının hep tersini yapıyor.testere her türlü çoğunluğu doğruyor.bu kan emiciler olmasa oyuncu kendi algısna göre haareket etse fena mı olurdu
Yorum
-
sistem iki ayaklı işliyor.bir tafarı çiti ve doçe.diğer ayakta garanti ve iş.çiti alıcı gözükür garan tam tersi satıcı.mal aynı kişinin asında bir cepten diğerine.amaç vob da voliyi vurmak.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
biz deriz ki konya da bedelsiz hikayesi var o yüzden yükseliyor bimas çok karlı o yüzden buralarda.ama onlar endeksi regüle etmek için enstuman olarak kullanıolar bunları.karton konya bimas bunlar bi tarafa garan vakıf akbank bi tarafaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Hep bildiğinizi okuyorsunuz.
Hiç düşünüp aklınızı devreye almıyorsunuz.
Şu sorunun cevabını verirseniz meramım daha iyi anlaşılır.
Bir şeyin, kişinin değeri niye artar? ;)[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
benden spek olmaz abi.ben vicdanlı adamım.yolda karıncanın üzerine basmamak için zıplyan adamımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterseni spek yapalık boğaziçi
bakalım o zaman ne yaparsın
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Üstümüze gelen karınca değil de azılı bir zağar ise ne yapacağız? ;)
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
gsray sanki bir hareket çekcek gibi ne dersiniz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
adamın soyadına bak akbaba
Yorum