Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Erdal abı, ne sordun ben cevap vereyım dermısım, klavuzum karga oldu dersen benden günah günah gider ama.... Pınar su yu yazmıssın, temız su , stressız yasam uzun ve saglıklı yasamanın sırrı osman muftuoğlu amcam ole dıyo, senın pınar temız sumu ona da sen karar ver kı, stressız yasa... yoksa benım gıbı ekrandan kacarsın gormım dıye.....
selamlar
Yorum
-
abla bu soğukta ne suyu yaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
gokhan cım, erdal abım osmanıye de yasıyo, ona hala havalar sıcak, pınar a yasam pınarım dıyo o sanırım....spek amca ona gunluk haslıgını verıyomus, ALLAH nazardan saklasın, benım amcalar da duysa, ben günlük ten vazgectım senede bır gun e de razı geldım....
Yorum
-
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
7.11. de 3.53 den aldım 8.11 de 10 kuruş kar görünce yarısını sattım,hemde hedefimi 4.10 diye yazmama rağmen en iyi kar cepte olan diyerek kağıt 3.80 hayırlısı,
ALGYO inşallah senin AKKIZ ı da peşinden sürükler.sevgilerBeni hayırla ananı ALLAH' ta hayırla ansın
Benim hamd olsun büyük bir derdim yok,
Büyük bir ALLAH'ım var.
Yorum
-

Merhaba Arkadaşlar,
Grafiktede görüleceği üzere trendsel stoploss olarak verdiğimiz destek kırılmış durumda ancak indikatör stopu olarak verdiğimiz 71150 seviyesi geçerliliğini koruyor. Formasyon olarakta bir OBO formasyonundan bahsedebiliriz ki çalışması durumunda hedefi 70000 li seviyelerdir. Bugün bizim analizimizde de bahsettiğimiz faiz indirimi olması lazım gelir tezlerimiz dün "ekonomi kurmaylarınca da telaffuz edilmeye başladı büyük bir ihtimalle ayın 20 sinde yapılacak PKK toplantısında bu yönde karar çıkabilir. Paritedeki düşüş devam ediyor kezâ Yabancı takas grafiğimizde çıkışın sürdüğünü onaylıyor.
Endeks şu anda dolar grafiğinde ve Tl grafiğinde stoploss desteklerine çekilmiş vaziyette. Stratejim aynen devam etmekte ve nakit durumda beklemekteyim..
Hepinize hayırlı ve kazançlı seanslar dilerim...
Yorum
-
Senede Bir Gün şarkısını da sizin için geliyor.ahilas34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergokhan cım, erdal abım osmanıye de yasıyo, ona hala havalar sıcak, pınar a yasam pınarım dıyo o sanırım....spek amca ona gunluk haslıgını verıyomus, ALLAH nazardan saklasın, benım amcalar da duysa, ben günlük ten vazgectım senede bır gun e de razı geldım....
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
hatırladım penguen abiPenguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün Sn. VOLVO'nun sözünü ettiği yorganlı, döşekli bir hisse vardı.
Hatırlayanınız var mı?
Lakin dün yazdığımda alım şartımız belli idi. yazdığımda 0.72-0.73 kademesindeydi.
Alım şartımız 0.73 kalkarken almaktı. Diyelim ki aldık ve 0.73 tekrar düştü. O durumda 0.72 stop loss olmalıydı.
0.73 kalkarken alanlara 2 kademe kazanç imkanı verdi ki bu %3 demek. Fena değil yani
İdaş için evladiyelik senet muamelesi yapana ilk başta ben karşı dururum. burada amaç trade. %1-5 arası kazanç elde etmek. buna uygun kağıtları anlık olarak yazıyorum.
işlem hacmimin %35'ini ancak oluşturan evladiyelik senetler ise imkb 30'dan oluyor genelde.ama şu anda bu %35'lik kısmım boşta. çünkü realizasyon olabilir beklentisi içindeyim. evladiyelikten kastımız da %15-20 getiri
Yorum
Yorum