Endekste 70.800 civarları kriitik. bu yükselerek devam ediyor. bunun altında kapanış hisse trade'ini bile askıya almak anlamına gelir. sadece bilginiz olsun.
Hisse_Trade 10
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Svg Volvo,VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEndekste 70.800 civarları kriitik. bu yükselerek devam ediyor. bunun altında kapanış hisse trade'ini bile askıya almak anlamına gelir. sadece bilginiz olsun.
Sn. Murat Doganay'in arada da olsa aktif olarak goruslerini bildirdigi bir platform mevcut mu?
Yorum
-
TÜRK SAVUNMA SANAYİ ÜRÜNLERİ ENDONEZYA'DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen
savunma sanayi fuarında Türk firmaları büyük ilgi gördü.
Türkiye'den Aselsan, Roketsan, Havelsan stantları ziyaretçiler
tarafından büyük ilgi gördü. Dünyanın önde gelen savunma sanayi
firmalarının ürünlerinin sergilendiği fuarda son teknoloji savunma
sistemleri sergilendi.
Endonezya ordusunda görevli subaylardan Agus Suyarso yaptığı
açıklamada, Türk savunma ürünlerinin teknoloji ve kalite bakımından
Avrupa ve Amerika savunma firmaları ile yarıştığını söyledi.
Endonezyalı yetkili, "Endonezya olarak Türk savunma ürünlerini
kullanabiliriz.'' dedi.Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Sevgili EKaya hayır şu anda hiçbir yerde yazı yazmıyor. Mesaj atmıyor. Bir ara finanstrend'de yazdı ama kısa ömürlü oldu.EKaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSvg Volvo,
Sn. Murat Doganay'in arada da olsa aktif olarak goruslerini bildirdigi bir platform mevcut mu?
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/showthread...773#post449773
söz dinledin ama havanın puslu olmasından dolayı almadımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
dencm 8.92 gidecek gibi gözüküyor.ama alsam gitmez uyuzBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
Dün markette Lady Finger ibareli bir kutu dikkatimi çekti. Merak edip baktım içinde toz şekerli galeteler, üzerinde Made in Italia yazısı vardı. Bunu okuyunca niye cari açık verdiğimizi daha iyi anladım. ;)EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTatlıcıııı. Hiç tatlı dağıtmıyorsun arkadaşlara.[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Yorum
-
sadece cari açık versek iyi. Her konuda sürekli açık verme formasyonundayız.Penguen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDün markette Lady Finger ibareli bir kutu dikkatimi çekti. Merak edip baktım içinde toz şekerli galeteler, üzerinde Made in Italia yazısı vardı. Bunu okuyunca niye cari açık verdiğimizi daha iyi anladım. ;)"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
-
VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaçası yiyen denizli cam baksın. 8.548,66 üzerine oturmadan (ki şuan oturamamış gibi duruyo ) hantal traderlara giriş sıkıntı olabilirbogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdencm 8.92 gidecek gibi gözüküyor.ama alsam gitmez uyuz
emme PEGA biz dansöz kimin gıvrauz diyorsanız... o başka
Yorum
Yorum