Dost Meclisi-6

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • manif
    Matematikçi
    • 16 Ağustos 2011
    • 752

bende Fikret Emmiyi aradım eyidir, hoştur kendileri...
    Piyasa hakkındaki görüşü aşağı şeklinde oldu. Tatil yapacak, haftaya, forum istanbul ( mekanıdır abimin) ziyareti ile tekrar yeşil sahalara döndürürüz kendisini..
    gelelim piyasaya, kısa maliyetimizi 50-100-200 puan neyse düzeltmekle meşgulüz...eğer pala ben burayı alırım derse 90bin puana kadar teminat yedekte durur.
    günü 76.200 altında kapatsa ne iyi olur ama, muhtemelen bir doji daha bırakır bu skender.
    grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• PEGA_SUS
      Yasaklı
      • 21 Ağustos 2011
      • 2790

gördüğüm luzum üzerine YATIRIM TAVSİYESİ OLMADAN pasta yorumu...

ay başından beri yatayda testeredeyiz... İŞC ye habire basıyorlar görünüyor, İŞYATIRIM habire şortluyor...

dedim şu işin aslına bi bakayım...

aklıma spotta birileri mal çıkıyor ve İŞYATIRIM bu malı karşılıyor... karşıladığı malın garantisi olarakta hedge amaçlı ŞORT açıyor geldi ilk planda

eeeee...

SPOT TAKASLARINA baktım... temmus başından beri

ne YABANCI MAL SATIYOR... ne de İŞYATIRIM mal alıyor...

yabancı 1 lot bile satmamış...

düşündüümm taşındım

dedim burda bi PİSLİK var yine...

valla dostlar... en son 11 haziran civarlarında İŞ in 25000 şortu vardı ve ben sizlere dedim ki

İŞ in şortlarına güvenmeyin...

netekim 19-20 sinde 2 günde kapatmıştı

bu pasta için şimdilik söyleyeceğim tek şey şudur

bu...pezemengi.... çanak tutuyor

şort açıp, milleti güvendirip, şort açmaya teşvik ve tahrik edip, açtırıyor

LONG cu GAVURLARLA anlaşmış, kasaya ŞORTÇU doldurttuyor namussuz

daha öncede söyledim

bu 30000 küsür ŞORTDİĞER... geçen vadeden gelen... ve hiçbiri daha STOPLAMADI

bunlar İS-TOP-LAT-TI-RI-LA-CAK...

anahtarları alınacak

aaam bu böyle biline...

SANKO dakide GAVUR...

GAVUR un garantisi o... beklenmedik bir durum olup aşağı giderse ordan kar edecek

önce 30000 ŞORTDİĞER in paraları alınacak...

sonra artık avustosta mı olur, eylül de mi bilemem... SANKO daki şortlara kar yazdırılacak

o yüzden SANKO daki şortların maliyetini bi zahmet tutun bana, lazım olacak

Yorum

• manif
        Matematikçi
        • 16 Ağustos 2011
        • 752

Lem son dklarda verdim shortlari...hatta 3 dene uzun actim.

Yorum

• PEGA_SUS
          Yasaklı
          • 21 Ağustos 2011
          • 2790

manif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Lem son dklarda verdim shortlari...hatta 3 dene uzun actim.
          ***ünden bal damlıyor amk...

balıkçı... hayatın balık olum senin, külliyen...

hani şort şort diyodun... neye gapattın...

zabah bi bızalatsaydım seni

Yorum

• sanverermis
            Tecrübeli
            • 16 Haziran 2009
            • 511

bear bull üstadım...tke formulünü matrıks sıstem tester a uyarlayamadım...filtre bölümüne girdiğim zaman yazım hatasını veriyor...birde siz bakarmısınız saygılar........

1.KOLONA...... (STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+WillR(14 ))/6
            2.KOLONA ......LLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14 )+WillR(14))/6,10)
            FİLTRE KISMINA.......... Cross((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(14)+Wi llR(14))/6,0)andLLV((STOSD(14,6,6)+RSI(c,14)+MO(c,14)+CCI(1 4)+WillR(14))/6,10)<-19.9

fazlamı oldu eksikmi bilmiyorum and den sonra ve önce boşluk olmalı...yada alta gelmesi gereken sutun mu var acaba bi zahmet düzeltebilirmisiniz..saygılar

Yorum

• daroka
              ......
              • 24 Nisan 2009
              • 362

vobda yine iten barlar çalıştı... peki nedir bu iten barlar olayı 120 lik barlarda iki kez aynı tepe yada aynı dibin görülmesidir.. bu geçen çarşamba günü 77025 te oldu saat 09 barı ve 11 barında iki kez 77025 i görerek tepeyi teyit etti ve barlar aşağıya doğru itti endeksi... peki ya bugün ne oldu; bugünse aynı 120 lik barlar 13 ve 15 barları iki kez dip olan 75125 rakamını test etti ve onun aşağısına gelmeyerek dibi teyit etti...şimdi asıl sorun şu buradan ne kadar tepicek yada burası kısa vadeli dip olarak kalıcakmı? yaşayıp görmek lazım... kendi adıma 76350 üstü flat olmayı düşünürüm çünki buranın üstü tepki sınırlarını aşar bence...

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

günaydınlar.. bugün hedef bence 73875-74100 arası bi yerler olmalı ve burasıda bence orta vadeli dibimiz olup buradan yukarıya çok güzel bir atak başlatıcak....
                hayırlı kazançlar....
                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• manif
                  Matematikçi
                  • 16 Ağustos 2011
                  • 752

Yorum

• eren@
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2008
                    • 2344

Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• daroka
                      ......
                      • 24 Nisan 2009
                      • 362

....

Yorum

• daroka
                        ......
                        • 24 Nisan 2009
                        • 362

döndüğü yer çok ilginç dostlar tam olarak %23.6 fibosundan döndü peki buna göre hedef ne olur ...

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

fibonacci impulse göre hedef 86091 çıkıyor... bakalım işlicekmi...
                          saygılar...

Yorum

• PEGA_SUS
                            Yasaklı
                            • 21 Ağustos 2011
                            • 2790

sevgili meclis üyeleri

manif... daroka... pori baba... aslan abi.... taka abi

ulem zaten günün 24 saati burdasınız

bu başlığı ayağa kaldırmanın vakti gelmedimi lem (aslan abi hariç ) dür-züler

şu gamyon bozması volvo yuda alın gelin artık

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              sevgili meclis üyeleri

manif... daroka... pori baba... aslan abi.... taka abi

ulem zaten günün 24 saati burdasınız

bu başlığı ayağa kaldırmanın vakti gelmedimi lem (aslan abi hariç ) dür-züler

şu gamyon bozması volvo yuda alın gelin artık
                              Pegam bu gamyon galkmaz artik...bozuldu o isin ahengi...bi de darokanin ilgilenmesi gereken baska konular var...ben de cok yogunum.okumaya bile anca zaman buluyorum..
                              Eyvallah kardesim
                              Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

Bu arada buranin dinamosu fikret abiydi...heyy gunler heyyy...
                                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information