Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
sen o sortu bu batırımcı beyinsizlere bakıptamı actın....kafayımı sıyırdın lem sen....
yok eksperim hasa oyle acsam 83200 den verirdim ben 84600 den verdim .... onuda daha once soyledigim gibi kendime kizdigimdan, kaptirinca longu ve sattigim fiyattan epeyi bri uzaklasinca , yukaridan geri almak gucume gitti ,bari dedim ufaktan shortlayayim ve kisa marjlarla kapatayim hemen iki defa tuttu 300 puan aldim ama 1800 verdim
haftalıklarda çok önemli bir pilottu... üstünde kalması çok farklı mecralara taşır olayı
ben çıkıyom... gelince taka abi ye sorun...
pegam bana sorulmasına gerek yok dün gıraf attımya orda herşey net.ya herro yerinde şu an.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
pozum fılat izlemedeyim yıkılacakmı uçacakmı ona bakiyrim.sınır ihlali bi geçsin bakalım.hehe
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
şimdi tahsilat zamanına kadarşortcunun umudunu zinde tutmak ücün cıkamaz.....paraları bulup gelene kadar onlara dokunmam.....hesaplara para gectigi anda sokacagım.....
Yorum