Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
bu tekniğe göre... daha 91475 ten sonra gelecek... 70.000 (misal 75 te olur, mayısta EFG nin daldığı gibi... dalacak SIIIRIN nerden daldığına bağlı ) düşüşünden sonra
babo abinin... altın furuş diyip, yola atlayacaanı söylemişiz
benim tek bildiğim sayım bu...
taaa EKİM 2010 da babo abimizden öğrenmişem....
7 senede anca 6 ya kadar sayarım ben
kendi sayfamdaki UZUN VADE ANALİZ imin TEMEL DAYANAĞIDIR
buna kısaca DERİN DÜNYA DEVLETİ SOYGUN GRAFİĞİ diyorum
1 millet ne oluyor, nereye gidiyoruz diye düşünürken satışa yazılan tüm malları kapma evresidir
2 uyanık davranıp bu düzeni çözenlerin vermediği mallarıda kapmaya zorlama evresidirbu evrede dünyanın bir yerinde savaş çıkarılır veya bir dolap mutlaka çevrilir
3 ellerindeki malları alabilecek kadar kuru para orta ve küçük yatırımcıda olmadığı için fiyatları yükseltme evresidir
4 yerli büyük yatırımcıların nereye düşeceğiz, ordanmı dönecek, burdanmı diye
babomuzun ALTIN VURUŞUNDAN önce ne kadar mal kaparsam kardır evresidir
5 bu evre ise hemgüllük gülistanlık dünya hemde ky için yok artık daha neler dedirtip hiç borsadan anlamayan insanlara gel-gel evresidir.
6 buda ilk 5 evredeki tradelerden kazanılan TÜRK paralarının yabancı sağlam paralara çevrilip (burasını yanlış anlamayın 5. evre bitene dek %90 yabancı para toplanır, 6 başladığında zaten haliyle değerlenir, KRİZİ ÇIKARTTIKlarındada, devalüe edilip 2-3 katına TCMB ye SATILIR), kalan senetlerinde ortalama maliyetleri hesap edilerek önce satan her zaman kazanır evresidir.
bu tekniğe göre... daha 91475 ten sonra gelecek... 70.000 (misal 75 te olur, mayısta EFG nin daldığı gibi... dalacak adamın nerden daldığına bağlı ) düşüşünden sonra
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum