ezan okuyor.....hadi buyrun....
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gaç saat kaldı dostlar yaw...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaldı iki saat....
tam biz lönk açtık, gitmeyecee tuttu
Yorum
-
bende lönk var abi... ebediyyen gitmez artıkeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi topunu birdaha kesecegim....seyredin.....
Yorum
-
maliyet iyileştirmende fayda var paradigma....iki posta vurdun ...bunun yarısını ac kapa yapabilirsin devamlı....hatta yapman lazım....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster650 ye yazim diyom sonra gitsin 500 den geri alim diyorum ama eksperim kiprasmayin diyor
Yorum
-
arkadaşlar iki yönede işlemlerde kazanç olmaya başladı bir yöne sıçrama sert olacak gibi dikkatli olmakta fayda var.
15:30 USD PPI (Yıllık) 1.8% 2.0%
15:30 USD Çekirdek PPI (Yıllık) 2.5% 2.5%
15:30 USD PPI (Aylık) 0.7% 1.7%
15:30 USD Çekirdek PPI (Aylık) 0.2% 0.2%
16:55 USD Michigan Enflasyon Beklentisi 3.3%
16:55 USD Michigan Hassasiyeti 78.0 78.3
17:30 USD Ekonomik Döngü Araştırma Enstitüsü (ECRI) Haftalık Yıllandırılmış (Haftalık) 4.70%ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Şimdi şu haber hatırına silkeleme yapta biz shortçu garibanlar yaralarını sarsın
12/10/2012 14:27 *REUTERS: SURİYE HELİKOPTERİ SINIRA YAKLAŞTI, İKİ TÜRK UÇAĞI HAVALANDI-NTV
Yorum
-
yaklaştıysa... 300 puan yükselirizteoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi şu haber hatırına silkeleme yapta biz shortçu garibanlar yaralarını sarsın
12/10/2012 14:27 *REUTERS: SURİYE HELİKOPTERİ SINIRA YAKLAŞTI, İKİ TÜRK UÇAĞI HAVALANDI-NTV
bizimkiler alakopteri vurup düşürürse 3000 puan...
zaman dolduya,
son biriki cortcu bulabilirmiyiz... 50-100.000 lot garanti sattırabilirmiyiz birine diye...
başladılar habere
CUMA daaldımı, bittimi...
Yorum
Yorum