hayırlı cumalar....izlemeye gerek yok bugün zaman kaybı olur.....işi olan işine gücüne bakabilir....buralardayız....akşama dogru cok az daha sortcuya sokacak....öylede kapanacak...
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
86000 i geçtim... ula 86400 e bari gel oda yok... zornan aktiften aldıracak 500 lerden
bu arada bişeyler mi yazacaktın paradigma abi, eksik olmuş gibi
hadi bakmıyoz, kapadık gzlerimizi... yazparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdow future dune gore 70 puan ekside 1 kademe gevsemedi vay anasini...................
,eksperim sen cok yasa ....
Yorum
-
ustanin kepcesine mudehale edilmez ....;)PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster86000 i geçtim... ula 86400 e bari gel oda yok... zornan aktiften aldıracak 500 lerden
bu arada bişeyler mi yazacaktın paradigma abi, eksik olmuş gibi
hadi bakmıyoz, kapadık gzlerimizi... yazyatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
madem öyle diyon, ben suyundan koyam az o zamanparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustanin kepcesine mudehale edilmez ....;)
hadi bu seferde ben sana uyam abi...paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster450 stop ve reverse long ...
PALA hem ananı, hem bacını.... hem gelmişini, hem geçmişini.... hem ciğerini, hem dalağını....
diyerekten
475 long
ha burdan 5000 puan yukarı gitsende bir ............. çocuğusun, aşşa gitsende...
dahada söömüyom sana, bu sondu...
Yorum
-
tırtıklamak içün 275 flet.... az daha çıksın yeniden şorto...küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah sabah 1/4 şort açtım 86600 den.... emmme piyasanın düşmeye niyeti yok... günlük grafa göre daha çok gidecek gibi duruyor...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
arkadaşlar bakın yukarıda ne yazdım....işlem yapacak bir durum yok.....marjı max 500 puvan....ne cıkar ne düşer.....long olacak adam akşam saat 16.00 yı beklemeli..... şortcuya akşama dogru sokarsa sokacak az daha.... o saate kadar carpmaya calışacak....ne yazdıysam o
Yorum
-
eksper hocam , bir küçük yorumda ,
ne olacak bu küçük hisselerin (Banka dışı hisselerin) hali?
sorusuna , tek cümle ile alsak, fazlasıyla bahtiyar edersiniz.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
coluk cocuk ac, elinde 1 lira para, akşam eve giderken 1 adet ekmekmi alırsın yoksa bir dilim baklavamı....?sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksper hocam , bir küçük yorumda ,
ne olacak bu küçük hisselerin (Banka dışı hisselerin) hali?
sorusuna , tek cümle ile alsak, fazlasıyla bahtiyar edersiniz.
Yorum
-
yemin ederim kafayi siyirmak uzereyim ... 86450 den 1800 puan girerek stoplayip long yapiyorum ve para kazaniyorum ...ekperim sen varya sen olmasan birak stopu oradan shortlara ilave yapmayi dusunuyorum ben ...milyon ekmek yemek lazim ...bir tanesin ....
stoplayip longa donunce aradilar bankadan naptiniz diye... lem de git dedim alla alla ...83200 den verdikleri shortlar hala duruyor 84600 dende illaveleri ile birlikte ...yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
eksperim cin yaramis felsefi anlamdada tao ,sun tzu kivaminda birsey olmus ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercoluk cocuk ac, elinde 1 lira para, akşam eve giderken 1 adet ekmekmi alırsın yoksa bir dilim baklavamı....?yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
sen o sortu bu batırımcı beyinsizlere bakıptamı actın....kafayımı sıyırdın lem sen....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryemin ederim kafayi siyirmak uzereyim ... 86450 den 1800 puan girerek stoplayip long yapiyorum ve para kazaniyorum ...ekperim sen varya sen olmasan birak stopu oradan shortlara ilave yapmayi dusunuyorum ben ...milyon ekmek yemek lazim ...bir tanesin ....
stoplayip longa donunce aradilar bankadan naptiniz diye... lem de git dedim alla alla ...83200 den verdikleri shortlar hala duruyor 84600 dende illaveleri ile birlikte ...
Yorum
Yorum