sahan88 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hoşça kalın arkadaşlar benim için yeterlidir.tüm pozları kapadım filetim şu an.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kactan actıydın yazmadın.....ben kacırdım heralde....iyi günlerde harcamak nasip olsun....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşça kalın arkadaşlar benim için yeterlidir.tüm pozları kapadım filetim şu an.
Yorum
-
okut.... dag taş şort kaynıyor..... ne tangası.....benim icin cıkmıyor bu endeks....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEksper abi cnbc e de biri tweet atmış şortla üşürmüyüz diye... Bende bi tweet atıcaktım şortmu kaldı len tanga oldu hepsi tanga ...
Yorum
-
bugün vadelide 85200 nötr bölgenin geçilmesiyle 85250 den açtım.asıl supotta mallanmıştım,epeydirde taşıyordum.sistem gereği filet oldum.fibosal direnç bölgesi olan 86200-600 sıkışma alanı sebebimdir.aldığım pozu burada paylaşmadım bilginize.sadece risk içermesi sebebiyle kapamayı paylaşdım.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkactan actıydın yazmadın.....ben kacırdım heralde....iyi günlerde harcamak nasip olsun....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
kadirşinas sevgili forumdaşım....lütfen pozunu aldıgın anda anlık buraya yaz ...yazki faydalanalım....taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün vadelide 85200 nötr bölgenin geçilmesiyle 85250 den açtım.asıl supotta mallanmıştım,epeydirde taşıyordum.sistem gereği filet oldum.fibosal direnç bölgesi olan 86200-600 sıkışma alanı sebebimdir.aldığım pozu burada paylaşmadım bilginize.sadece risk içermesi sebebiyle kapamayı paylaşdım.
Yorum
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
soldaki vadelidir.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
gerekçelerim yukardaki çalışmalara dayanmaktadır.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum

Yorum