piyasa + ...gozlerime inanamiyorum ki..
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kaldı 9 dakka... senin atlar geliyo abi son düzlüğe doğrueksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson yarım saat....
emme böyün beygirlikleri üstünde gibimi ne
Yorum
-
kapanışa dogru ingilizmi, arapmı görücegiz....ayakta kalma bir sandalye bul otur....elimdekini görsen gözlerin yerinden förtler....ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaldı 9 dakka... senin atlar geliyo abi son düzlüğe doğru
emme böyün beygirlikleri üstünde gibimi ne
Yorum
-
Helal olsun sana...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson yarım saat....
Sabahtan beri körüm...
Bundan sonra da...
Yorum
-
abi sen bi girizgah yap... top bendeparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpiyasa + ...gozlerime inanamiyorum ki..
ah ulan ahh... kapamaları 250 ye yazdıydım, hemde kafadaydım... k24
Yorum
-
eksperim elimdeki derken bir veriden mi bahsediyordun ?eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkapanışa dogru ingilizmi, arapmı görücegiz....ayakta kalma bir sandalye bul otur....elimdekini görsen gözlerin yerinden förtler....ha ha hayatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
tabi veriden bahsediyo, sen ne annadıydın kine....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim elimdeki derken bir veriden mi bahsediyordun ?
zuhahaha....
Yorum
-
eksperim birak forumu yatirim kuruluslarindada yok .... 2 gun once 83200 den yine buyukler mal verdi daha once bahsettigim 1000 kontrat olanlar hala bekliyorlar dun de 84600 lerden ilave yaptilar shortlara yine ciddi miktarda .. gel gorki durum ortada ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ben bu işten kazanıyorum....yani size yazı yazan sıradan geyikci bir adam deeel....forumlarda profesyonel kalmadı gibi bir şey.... artık coluk cocuk yazıyor heryerde....onun ücün kimseden etkilenmeyin....son karar sizin olsun....yatirim tavsiyesi degildir ...
Yorum
-
Çok değerli abimiz KUZU geçen hafta sayfa açmış... Yine döktürmüş makroyu... Allah razı olsun beyinlerimiz bilgi doluyor..
Yalnız benim izlediğim KUZU abi ne zaman yazsa bizim piyasada ralli oluyor... Sanki skenderin KUZU abimize geçmişten bi kuyruk acısı var.. Kuzu abi nasıl öptüyse gari bilmiyom ne zaman çıksa kuzu abi piyasaya kudurmuş boğa gibi oluyo bizim skender ahahahaha'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
hah işte mesele orda..okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok değerli abimiz KUZU geçen hafta sayfa açmış... Yine döktürmüş makroyu... Allah razı olsun beyinlerimiz bilgi doluyor..
Yalnız benim izlediğim KUZU abi ne zaman yazsa bizim piyasada ralli oluyor... Sanki skenderin KUZU abimize geçmişten bi kuyruk acısı var.. Kuzu abi nasıl öptüyse gari bilmiyom ne zaman çıksa kuzu abi piyasaya kudurmuş boğa gibi oluyo bizim skender ahahahaha
kuzu abi... nin gördüğü MAKRO belkide 1 trilyon dolarlık... hamleyi içeriyor
KUZU ABİ... bunu görüyorsa, büyük PARALI ekiplerde görüyo...
o ekipleri o gördükleri yöne oynatıp... onları TERSE YATIRIYOR
Yorum
Yorum