Allah senden razı olsun abi
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ben yanıma benimle birlikte ölecek adam isterim paradigma.... HER CANLI ÖLÜM Ü TADACAKTIR.....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaff ekperim o deel de sabah da yazdin ya 1 saatiniz var diye ... soylenecek cumle bulamiyorum 1000 puan cikti ordan reverse olsaymisim bile oluyormus ... hey allahim sen nelere kadirsin ...
Yorum
-
Abi bir gün yanına çırak ararsan haberim olsun. Yetiştirmelik elemanın olmaya hazırım ;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen yanıma benimle birlikte ölecek adam isterim paradigma.... HER CANLI ÖLÜM Ü TADACAKTIR.....I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
Ekpser abim ben yatırım uzmanıyım ama sayende batırım değilim ahahah
Herşey için teşekkürler.... Kitaplarda üniversitelerde bulamadığımız bilgiler burda bedava daha ne diyemm...
Allah razı olsun bilgilerini bedavadan paylaşan dostlarımıza öncelkle EKSPER abi tabe...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
abi bunu alkışlamak lazım işte..eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterve bu arenada eksper ölümü tadmıştır....batırım uzmanları ise ölümü bilmez....anlamaz...hepsi maaşlı elemandır....
Yorum
-
uzun hesaplamalar yaptiktan sonra 81300 den 86700 full longa girmistim. hedef zaman olarakda yarini belirlemistim. Ancak asiri ozguven sonucu gun ici ekperin bahsettigi gun ici sort kovalama sevdasindan ve 150 puan daha acgozlulugunden bu yukselisten sadece 400 puan alabildim. Su an 86050 1/5 sorttayim. 550 den stoplayip 350 den tekrar uzuna donme planimdayim. hersey icin tesekkurler sn eksper.
Yorum
Yorum